Black Friday 2017 - Zoznam eshopov s najväčšou zľavou!

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Den dopravy zadarmo  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

O chvíľu opäť vypukne nákupné šialenstvo s názvom Black Friday! Nenechajte si utiecť najnižšie ceny roka a nakupujte s najvýhodnejšími zľavami. Vrhnite sa na Black Friday nákupy s Tipli - prinášame zoznam najlepších e-shopov!

Internetové obchody sa čoskoro budú pretekať, ktorý ponúkne svojim zákazníkom lepšie zľavy počas Black Friday . Nenechajte sa zlákať iba príjemným dizajnom. Tipli vám prináša zoznam obchodov, kde na Black Friday skutočne ušetríte!

Kompletný zoznam zliav tohtoročného ročníku

Prešvihli ste Black friday 2017? Nezúfajte! Black Friday prichádza tento rok a my pre vás máme kompletný zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú zľavy! Pozrite na Black Friday 2018.

Zobraziť zľavy Black Friday 2018 »

Elektro Black Friday

Bez elektroniky sa dnes takmer nepohneme na krok. Doprajte si najlepšie technické vychytávky navyše za skvelé ceny. Aké internetové obchody prinášajú najlepšie ponuky elektroniky?

➽ Black Friday s cashbackom

K Black Friday môžete v internetových obchodoch získať extra zľavu pri nákupe s cashbackom. Stačí sa zadarmo zaregistrovať na Tipli.sk.

Hej.sk Black Friday

Hej.sk je u nás už overená značka kvality. Okrem elektroniky v ňom zoženiete parfémy, hračky, najrozličnejšie potreby pre domácnosť a mnoho ďalšieho. Počas Black Friday môžete na Hej.sk využiť zľavy siahajúce až do 80 %!

Okay.sk Black Friday

Obľúbený predajca elektroniky, Okay elektro, má na Black Friday každoročne prichystané exkluzívne ponuky. Minulý rok sa zľavy vyšplhali až na 72 % a tento tomu iste nebude inak. Nájdite si vysnívaný produkt už teraz a počkajte si na Black Friday zľavu.

Hračky Black Friday

V každom období rastu potrebuje dieťa rozličné hračky. A tie občas stoja nemalé peniaze. Ušetrite na hračkách a potešte svoje ratolesti na Black Friday!

Mall Black Friday

V internetovom nákupnom centre Mall nájdete snáď všetko, čo potrebujete. Od spomínanej elektroniky, cez športové vybavenie a kozmetiku až po hračky. Black Friday je v Mall každoročne oslavovaná udalosť - tešiť sa môžete až na 80% zľavy.

Market24 Black Friday

E-shop je zameraný na rodiny s deťmi, preto v ňom bez problémov zoženiete všetko pre dokonalú detskú výbavu. Okrem toho natrafíte aj na dobrú knižku či CD. Zľavy sa v Market24 počas Black Friday pohybujú okolo 75 %.

Parfémy Black Friday

Notino black friday

Kvalitný parfém rozhodne nie je lacná záležitosť. Preto je Black Friday skvelá možnosť, ako Ako rozšíriť svoju zásobu o pár nových kúskov.

Notino Black Friday

Mimo parfémov svetových značiek nájdete v ponuke Notino kvalitnú dekoratívnu kozmetiku, výrobky pre starostlivosť o telo a vlasy a skrátka všetko potrebné pre váš dokonalý vzhľad. Užívajte si na Black Friday zľavy až 70 % naprieč celým e-shopom.

Elnino Black Friday

Internetový obchod Elnino ponúka kvalitné parfémy, dekoratívnu kozmetiku a všetko ostatné pre vašu pleť, vlasy telo. Black Friday oslávi špeciálnymi zľavami, na ktorých výšky si ešte budeme musieť počkať. Určite sa však je na čo tešiť! :-)

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, ELNINO.SK, Market24.sk, Notino,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa