Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdravie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Spoločnosť Vivantis založili naši českí bratia v roku 2001. Na Slovensko firma expandovala v roku 2014 a odvtedy teší svojimi krásnymi produktmi aj nás! A z čoho ponuka Vivantis vlastne pozostáva? Na to sa dnes pozrieme!

V minulom článku sme si predstavili Príbeh firmy a e-shopu Vivantis, dnes sa bližšie zameriame na to, aké výrobky ponúkajú. V e-shope nájdete všetko pre dokonalý vzhľad dám, pánov aj detičiek! Okrem oblečenia natrafíte na kvalitnú kozmetiku a vône, kabelky, doplnky a hodinky svetoznámych značiek.

Vivantis móda

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Internetový obchod vás oblečie od spodného prádla, cez rifle až po kabátik. V ponuke sú módne kúsky pre pánov, dámy a deti. Máte radi elegantnejšie modely? Stavte na značky ako S. Oliver, Smasched Lemon či Guess. Uprednostňujete pohodlnejšie oblečenie na bežné nosenie? Skúste Roxy, Desigual alebo Converse.

Vivantis kozmetika

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Vivantis ponúka obrovský výber kozmetiky na tvár, telo a vlasy, dekoratívnu kozmetiku, opaľovacie krémy a kozmetiku pre zdravú pleť. Produkty sú pritom najznámejších značiek ako Nivea, Dermacol, Max Factor, Rimmel a podobne - kvalita je teda zaručená! :-) Všetci chceme byť zdraví a krásni, dopomôžte tomu kozmetikou Vivatis.

Vivantis Kabelky

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Kabeliek nie je nikdy dosť! Malé, veľké, elegantné, listové, cross-body...Toľko druhov, už len si vybrať! Na večer s priateľmi či rodinnú oslavu zvoľte malú, alebo listovú kabelku, do ktorej stačí hodiť to najnutnejšie. Naopak na deň v práci, kedy potrebujete veci na celú deň je vhodnejšia veľká prípadne cross-body kabelka. O kvalitu sa postarajú značky Michael Kors, Calvin Klein, DKNY a množstvo iných.

Vivantis hodinky

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Krásne Vivantis hodinky sú ideálnym doplnkom každej ženy či muža. Vyberte si tie pravé pre vás z obrovského výberu ručičkových, digitálnych a smart hodiniek, s koženým, zlatým, kovovým alebo iným remienkom podľa vášho priania. Koho by predsa nelákali značky ako Tommy Hilfiger, Casio či Daniel Klein?

Vivantis parfémy

Čo všetko sa dá kúpiť na e-shope Vivantis

Už máte vybraté oblečenie, kabelku, outfit doplnený hodinkami a vhodným make-upom. K dokonalému vzhľadu už chýba iba neodolateľný parfém! Ktorá vôňa je vaša obľúbená? Vyskúšajte značky Guess, Chloe, Hugo Boss a množstvo iných. Vyberie si zaručene každí!

Súvisiace obchody

Vivantis

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa