Čo všetko si môžete obliecť pod stromček?

Tipy k nákupuVianoce  |  Ostatné 10. 11. 2021

Vianoce sú pre mnohých z nás tým úplne najkrajším dňom v roku. Darčeky, stromček, sviatočná výzdoba. Všetko je v ten deň krásne ozdobené. A my by sme nemali zaostávať. Poďme si teda spoločne prezrieť tohtoročnú ponuku vianočného oblečenia.

Za oknom padá sneh, všade rozvoniavajú koláčiky a v pozadí znejú známe koledy. Hotová idylka! A tá výzdoba! V krásny vianočný deň sa všetko oblečie do slávnostného šatu. Nahoďte sa do neho aj vy! K dispozicii sú roztomilé vianočné svetre, krásne večerné šaty alebo jemné vianočné doplnky. Obliecť môžete celú svoju rodinu. V ponuke je toho dosť pre ženy, mužov aj deti.

TIP: Nakupujte vianočné oblečenie najvýhodnejšie

Premýšľate, ako ušetriť peniaze pred Vianocami? S Tipli získate odmenu za každý nákup a to priamo na bankový účet. Ako využívať cashbackový portál Tipli naplno? Kombinujte cashback so zľavovými kódmi - sledujte sekciu "Zľavy a kupóny" a uplatnite aktuálne zľavové kupóny na každý nákup.

Chcem získať odmeny z nákupov

Vianočný sveter by nemal chýbať v žiadnom šatníku

Vianočný sveter so sobom alebo iným roztomilým motívom nesmie chýbať. Je jedno či ste muž alebo žena a koľko máte rokov. Vianočné svetre si skrátka zamilujete (fanúšikovia Bridget Jones už si ich samozrejme dávno zamilovali).

Vianočné svetre pre ženy


Vánoční oblečení

Vianočné svetre pre mužov


Vánoční oblečení

Oblečenie na vianočný večierok pre ženy

Všetky tie svetríky so sobami sú síce úžasné a dokonalé, ich nosenie do spoločnosti však vyžaduje odvahu. A na niektoré udalosti sa sveter so snehuliakom skrátka nehodí.

V takom prípade prichádzajú na rad sviatočné šaty, sukne, kostýmy alebo o niečo decentnejšie svetríky. Fantázii sa medze nekladú. Určite zabodujete trblietavými modelmi alebo vianočnou kombináciou červenej a bielej.

Vánoční oblečení

Kam pre svetre so sobom alebo vianočné šaty?

  • AliExpress - tie najúžasnejšie svetre a ďalšie oblečenie s vianočnými motívami nájdete na obľúbenom čínskom trhovisku AliExpress; tu ale naozaj nie je čas strácať čas - rýchlo objednávajte, nech tovar stihne prísť
  • ZOOT - ani na ZOOTe nechýba poriadna vianočná radosť, tak tam mrknite; odtiaľ vám to stihne prísť určite
  • BonPrix - vianočné svetre, ale aj šaty na slávnostné príležitosti ponúka BonPrix

Nezabudnite na vianočné doplnky

Vánoční oblečení

Čo by to bylo za správny vianočný outfit bez vhodne zvolených doplnkov? Tak na nich nezabudnite. Svoje okolie určite ohromíte napríklad týmito krásnymi náušnicami, ktoré má vo svojej ponuke aj zmienený BonPrix.

Vianočný kostým pre deti

S vianočným oblečením nezabudnite ani na tých najmenších. Ponuka pre nich je totiž dostatočne pestrá. A výsledná dávka roztomilosti je naozaj obrovská. Detské vianočné kostýmy zoženiete napríklad v e-shope Bambino.

Vánoční oblečení

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Bonprix, ZOOT, AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa