Darček na Valentína pre mužov: 3 tipy na originálne darčeky

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Valentín  |  Ostatné 10. 11. 2021

Lámete si hlavu, aký vybrať darček na Valentína pre muža? Vieme, že to vie byť poriadne tvrdý oriešok, ale máme riešenie. Pripravili sme pre vás valentínsky špeciál. Tentokrát prinášame tipy na valentínske darčeky pre muža!

Valentín sa blíži, a ak chcete aj vy potešiť svojho drahého, nezabudnite nachystať 14. februára nejaké to prekvapenie. Takže sa nahoďte do zvodných šiat a užite si so svojou láskou krásny večer!

Ak neviete prísť na to, akým darčekom obdarovať partnera, nezúfajte. Sme vašou prvou pomocou - prinášame tipy na zamilované darčeky pre muža, ktoré stihnete nakúpiť do 14. februára.

TIP: Najlepšie valentínske darčeky za najnižšiu cenu?

Ísť na večeru a vzájomne sa obdarovať je skvelé, ale aj finančne náročné. Vyskúšajte cashback portál Tipli a získajte odmenu za každý nákup.

Začať nakupovať výhodne »

Darčeky na Valentína pre muža

Mohlo by sa zdať, že Valentín je sviatok stvorený pre ženy. Nezabúdajme však na svojich partnerov, ktorí si zaslúžia pozornosť rovnako, ako my ženy. Koniec koncov, na vzťah sú vždy potrební dvaja.

Zážitok - darček na celý život

Čím ďalej, tým väčšej popularite sa tešia zážitkové darčeky. Zamyslite sa nad tým, o čom váš partner sníva a spravte mu radosť darčekom, ktorý mu zmení život. Aké sú TOP 3 zážitkové darčeky?

simulátor volného pádu

Adrenalínové zážitkové darčeky pre muža zoženiete na Adrop.sk.

  1. Adrenalínové darčeky - často váš drahý hovorí o skoku s padákom? Bezpečnejšou alternatívou je simulátor voľného pádu, ktorý kúpite napr. v ☛ Adrop.sk
  2. Letenky - darček, ktorý venujete partnerovi môže byť aj darčekom pre vás. Stačí vybrať destináciu, kúpiť letenky a začať baliť. ☛ Najlacnejšie letenky
  3. Lyžiarsky zájazd - darujte pobyt na horách a užite si zimnú dovolenku, ako sa patrí. ☛ Najlepšie tipy na zimnú dovolenku

Kde kúpiť zážitok najlacnejšie?

  • Kiwi.com - najvýhodnejšie letenky kamkoľvek na svete zoženiete práve na Kiwi.com
  • Zľavadňa - na zľavovom portáli nájdete všetko, vrátane wellness víkendu či pobyt na Valentína v Paríži za výhodné ceny
  • Adrop.sk - adrenalínové zážitky, ako let balónom, simulátor voľného pádu alebo jazdu v tanku a mnoho ďalšieho, nájdete na Adrop.sk

Najpredávanejšie parfumy pre mužov

Aj muži chcú príjemne voňať. Ak má váš priateľ obľúbený parfum, voľba je jasná. V prípade, že presne neviete, aká vôňa sa mu páči, vyberajte svieže, ľahké vône. Tými určite nič nepokazíte.

najobľúbenejšie pánske parfumy

Najobľúbenejšie pánske vône kúpite najlacnejšie s cashback portálom Tipli.

Obchody, kde kúpiť pánsky parfum:

  • NOTINO - odborník na parfumy a kozmetiku, predtým známy ako Parfums.sk, ponúka širokú ponuku pánskych vôní.
  • El nino - v e-shope El nino nájdete viac ako 430 tisíc najrôznejších originálnych dámskych a pánskych vôní, toaletných vôd a parfumov obľúbených značiek ako sú Gucci, Hugo Boss, Yves Saint Laurent, Chanel či Armani.
  • Vivantis - Vivantis sa zameriava predovšetkým na príjemné parfumy, luxusné hodinky, dekoratívnu kozmetiku a módne doplnky. Vybrať si môžete z viac ako 37 000 produktov rôznych druhov a značiek.

Fotodarček - darujte spomienky

Darček, pri ktorom musíte vynaložiť väčšie úsilie, muži dvakrát tak ocenia. Preto si urobte chvíľku čas, preberte fotografie, kde ste so svojim priateľom či mužom a vyberte z nich vašich najväčších favoritov. Potom už len stačí fotografie vytlačiť, vybrať si pekný rám a darček z lásky je na svete! Alebo stavte na digitálny rámik. Využite zľavový kód, kúpte rám za výhodnú cenu a všetky vaše fotky budete mať na jednom mieste.

fotorám

Vyberte si fotorám na viac fotografií na Market24.

Kde kúpiť fotorámiky najlacnejšie?

  • Market24 - tu zoženiete krásne fotorámiky, ale aj iné doplnky do vašej domácnosti či napríklad výbavy pre vaše dieťatko.
  • 4home - internetový obchod s nábytkom a doplnkami do domácnosti a záhrady. Nech už uprednostňujete tradičný štýl alebo obľubujete moderný nábytok, tu si zaručene vyberiete.
  • Hej.sk - máte radi novinky? Vyskúšajte digitálny fotorámik! Digitálny fotorámik vám, okrem vašich obľúbených fotiek a videí, ukáže aj budík, hodiny a kalendár.

Súvisiace obchody

Adrop.sk, Hej.sk, 4home, ELNINO.SK, Notino

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa