Darčeky na vianoce pre rodičov

Tipy k nákupuVianoce  |  Ostatné 10. 11. 2021

Každú našu radosť či starosť prežívajú s nami. Naši rodičia by pre nás spravili všetko na svete. Ukážme im našu vďačnosť a lásku aspoň vianočným darčekom. Aj keď tvrdia, že o žiaden nestoja, iste ich pri srdiečku zahreje, že na nich myslíme.

Časy, kedy sme ich potešili nakresleným obrázkom, lúčnymi kvetmi či nejakým ďalším výtvorom sú nenávratne preč. DIY vianočné darčeky sú síce skvelým nápadom, tentokrát však budete musieť byť trochu kreatívnejší.

Možno sa vám zdá, že ste v priebehu rokov darovali snáď všetko čo sa dalo. Našťastie existuje pár typických darčekov, ktoré potešia snáď vždy. Starým známym klasikám aj novým nápadom sa dnes pozrieme bližšie na zúbok.

Kozmetikou nikdy nič nepokazíte

Mamy sú v prvom rade ženy. A ktorej žene nespravíte radosť kozmetikou? Môže to byť darčekový balíček jej obľúbenej značky kozmetiky, kvalitný parfém či dekoratívna kozmetika. Zistite čo rada používa a iste nebude problém trafiť sa do jej vkusu. Poznáte ju predsa celý život. ;-)

Možno to tak na prvý pohľad nevyzerá, o svoj vzhľad však radi dbajú aj chlapi. Otca preto môžete potešiť kozmetickým balíčkom, parfémom či vodou po holení. Prípadne môžete použiť “tajnú zbraň” a spýtať sa mami, čo mu v jeho kozmetickej výbave chýba.

Darčeky na vianoce pre rodičov

Kde nakúpiť kozmetiku cez internet?

  • Notino - najobľúbenejší obchod s kozmetikou na Slovensku, predtým známy ako Parfums.sk
  • Elnino - kozmetiku a parfémy najznámejších značiek tu nájdete za viac ako priaznivé ceny
  • Vivantis - v e-shope nájdete okrem kozmetiky najrozličnejšie módne doplnky, oblečenie a šperky

Zážitok ako ideálny vianočný darček

Najrôznejších “lapačov prachu” majú rodičia za tie roky doma viac ako dostatok. Zážitky im neležia na polici, no predsa s nimi ostanú po celý život. Rozprávajú o tom ako túžia vidieť Rím, Paríž či blízku Prahu? Splňte im sen a kúpte im niekoľkodňový pobyt v jednej z európskych metropol. Alebo im doprajte niekoľko dní romantiky a relaxu na wellnesse v našich horách. Dni osamote a bez starostí im iste dobre padnú.

Darčeky na vianoce pre rodičov

Najlepšie e-shopy so zážitkami

  • Travelist - táto cestovná kancelária za vás vyjedná exkluzívne ceny vo vybraných špičkových hoteloch na Slovensku a v zahraničí
  • Zľavoking - zľavový portál ponúka výhodné dovolenky v Českej republike, na Slovensku, Rakúsku, Maďarsku a Poľsku
  • Boomer - najrôznejšie wellness pobyty, zájazdy a iné nájdete práve v tomto e-shope

Kniha nikdy nesklame

Vašich rodičov poznáte za tie roky najlepšie. Otec rád číta detektívky a mama romantické romány? Nechajte ich na chvíľu uniknúť z reality do príbehu napínavej knižky. Zistite si ich obľúbeného autora alebo žáner a nákup potom bude hračka.

Darčeky na vianoce pre rodičov

Kde nájsť knihy na internete?

  • Market24 - nie len knihy ale aj hračky a všetko potrebné vybavenie pre deti nájdete v Market24
  • Bux.sk - internetový obchod ponúka tisícky slovenských a zahraničných titulov

Potešte rodičov štýlovým oblečením

To že sú starší ešte neznamená, že sa o svoj vzhľad prestali zaujímať. Keď aspoň trochu poznáte ich štýl obliekania a správnu veľkosť, nákup oblečenia pre rodičov by nemal byť žiaden problém. Ak sa na to predsa necítite, stavte na módne doplnky ako napríklad šály, čiapky, rukavice či veselé vianočné ponožky. :-)

Darčeky na vianoce pre rodičov

Kam za nákupom oblečenia?

  • ZOOT - radosť zo ZOOTu môžete objednať aj svojim rodičom; e-shop ponúka najrôznejšie štýly obliekania, iste jeden z nich bude ten správny
  • Tchibo.sk - internetový obchod sa o nás už dávno nestará len dobrou kávou; nájsť tu môžete aj bytové doplnky či dámsku, pánsku a detskú módu
  • Bonprix - obľúbený e-shop, v ktorom nájdete módu pre mamičky aj oteckov

Doplnky do dielne či kuchyne

Trávi otec najviac času v dielni či záhrade? Možno už dlho túži po novej vŕtačke či kutilskom kufríku, ktorý by mu prácu uľahčil. Skúste sa znovu opýtať mami alebo sa ho nenápadne povypytovať na prácu samy. Nie len, že ho poteší váš záujem, navyše zistíte, čo mu v dielni najviac chýba.

Mamy väčšinou vládnu kuchyni. Tešia naše hladné žalúdky najrôznejšími dobrotami a rozvoniavajú domácnosť sladkými koláčikmi. Postarajte sa o to, nech sa jej s novým kuchynským vybavením pracuje jedna radosť.

Darčeky na vianoce pre rodičov

Kvalitné vybavenie do domácnosti a záhrady

  • 4home - e-shop ponúka snáď všetko pre domácnosť a záhradu; od hrablí na lístie cez skleníky až po kuchynské roboty
  • Hej.sk - jeden z najväčších internetových obchodov na Slovensku v svojej ponuke ukrýva snáď všetko pre dom a záhradu na čo si spomeniete
  • Tescoma - bez Tescomy by vaša kuchyňa ani nebola kompletná; objavte najrozličnejšie vybavenie na vytváranie najlepších dobrôt

Kniha spoločných spomienok

Spomienky sú najkrajšie, čo môžeme niekomu dať. Vytvorte rodičom fotoknihu, do ktorej vložíte fotografie zo všetkých vašich výnimočných momentov. Ocitnú sa na chvíľu späť v čarovných chvíľach, ktorých ste spolu za tie roky prežili neúrekom.

rodičia

Kde vytvoriť fotoknihu?

  • Empik Foto - na slovenskom Tipli, bohužiaľ, zatiaľ e-shop na fotoknihy nemáme, pomôcť si však môžete využitím českého Tipli :-)

Súvisiace obchody

Bonprix, ZOOT, Hej.sk, ELNINO.SK, Tchibo, BUX.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa