Detské oblečenie lacno? TOP jarné kúsky z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Deti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Oblečenie s Minnie, Mimoňmi a jednorožcami, neobyčajné čiernobiele kombinácie pre bábätká alebo originálne tričko pre ocinka a syna. Detské oblečenie na jar z AliExpress osvieži šatník a nezruinuje rodinný rozpočet. Poďte si s nami pozrieť ponuku najobľúbenejšej čínskej online tržnice.

Už privolávate slnečné dni? Myslíme, že už je najvyšší čas. Detské oblečenie z AliExpress, ktoré sme pre vás dnes vytipovali je z Číny u vás doma do 30 dní. Potešte svoje oko aj šatník originálnymi a kvalitnými jarnými kúskami, ktoré stoja len pár €.

Ste začiatočník a len teraz začínate s Aliexpress.com? Poradíme vám ako na to. Pozrite si náš návod na AliExpress.

Detské oblečenie s Minnie

Detské oblečenie Minnie

Oblečenie s podtlačou legendárnej Minnie kúpite lacno na AliExpress.

  • Cena: 8,66 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 - 30 dní

S detským oblečením s podtlačou veselej Minnie rozhodne nešliapnete vedľa. Pokiaľ so svojou princeznou bojujete v otázkach obliekania, máte počas tohtoročnej jari dopredu vyhraté. Teplákovú súpravu s Minnie môžete objednať v žltej, ružovej alebo červenej kombinácií farieb a veľkosti od 1 do 4 rokov.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Kupujúci, ktorí Minnie set ohodnotili, sú spokojní a nešetria hviezdičkami. V komentároch nájdete aj fotografie a podľa nich môžete zistiť, že produkt nemá zásadný rozdiel od obrázkov na webe.

Zobraziť na AliExpress »

Detské oblečenie pre bábätká

 Detské oblečenie pre bábätká

Oblečenie pre bábätká v čiernobielej kombinácií farieb nájdete na AliExpress.

  • Cena: 5,21 €
  • Doprava na SR: 1,56 €
  • Predpokladaná doba doručenia : 15 - 20 dní

Originálny set detského oblečenia pre bábätká za bezkonkurenčnú cenu. Čiernobiely design ocenia rodičia, ktorým už vecičky v ružovej a modrej farbe pretekajú šuplíkmi alebo nevedia ešte pohlavie drobca. Set sa skladá z čiapočky, vrchného dielu a teplákov a je dostupný vo veľkostiach 0 - 3 mesiacov, 7 - 9 mesiacov a 13 - 18 mesiacov.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Nakupujúci sú z oblečenia nadšení. Veľmi dobrá kvalita, rýchle doručenie ale niektorý zákazníci majú pocit, že veľkosť je menšia ako je uvedená na oblečení.

Zobraziť na AliExpress »

Detské oblečenie: Set pre ocka a syna

Detské oblečenie: set pre otca a syna

Ukážte, že k sebe patrít vďaka tričku pre ocka a syna z AliExpress.

  • Cena: od 5,66 € (za kus)
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia : 19 - 30 dní

Vtipný set tričiek pre ocka a jeho miniatúrnu kópiu. Tričko "Me" je k dispozícií v pánskych veľkostiach M – XXL a tričko "Mini me" od 12 mesiacov do 6 rokov. Krásny darček ku dňu detí alebo dňu otcov, ktoré, mimochodom, nie sú tak ďaleko od seba (1. a 17. júna).

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Ohlasy na tričká sú veľmi pozitívne. Doručenie hodnotia zákazníci ako bezproblémové, materiál kvalitný, veľkosť aj popis produktu sedí.

Zobraziť na AliExpress »

Detská mikina s mimoňmi

 Detská mikina s mimoňmi

Detské oblečenie lacno, a pritom kvalitne? Odpoveďou je AliExpress.

  • Cena: 5,20 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia : 19 - 31 dní

Kto nemá vo svojej skrini aspoň jeden kus oblečenia s Mimoňom, akoby nebol. Platí to aj v škole vašich detí? Vyzbrojte ich na jar super mimoňskou mikinou s kapucňou pre dievčatá aj chlapcov. Objednať ju môžete v modrej alebo žltej farbe a detských veľkostiach od 2 do 10 rokov.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Podľa komentárov nakupujúcich zodpovedá popis aj fotografia produktu jeho reálnemu vzhľadu. Materiál je tenký, mikinu tak skôr využijete na jar.

Zobraziť na AliExpress »

Detské šaty

Detské šaty

Dievčenské šaty na jar kúpite lacno na AliExpress.

  • Cena: 5,45 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 - 30 dní

Ideálne detské šaty na jar: z bavlny, s dĺžkou ku kolenám a s dlhým rukávom. Na výber je 22 originálnych motívov, jeden krajší ako druhý. Vyberajte z veľkostí od 18 mesiacov do 6 rokov.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. V spätnej väzbe od zákazníkov nenájdete takmer iný komentár, ako "excellent" či "perfect". Zdôrazňujú taktiež príjemný a kvalitný materiál a rýchle doručenie. Nie nadarmo sa predajca radí medzi TOP značky.

Zobraziť na AliExpress »

☝ Získajte zľavu až 10 % na AliExpress

Nakupujete často na internete? S Tipli získate z každého online nákupu odmenu späť na váš účet, a to nie len na AliExpress.

Začať získavať odmeny

Súvisiace obchody

Big Brands, GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa