Espadrilky, balerínky alebo tenisky? Poradíme, ktoré si vybrať!

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 2. 2. 2023

Máte svoje obľúbené topánky, ktoré nosíte do zodratia alebo ku každému outfitu máte iný pár? Topánky by mali byť nielen pohodlné a funkčné, ale sú aj súčasťou našich outfitov, niekedy dokonca tým najvýraznejším kúskom. Ak práve rozmýšľate, ktoré topánky si kúpiť pre jarnú sezónu, pozrite sa s nami na tri základné typy.

Uzavretá, nízka obuv nie je určená len pre jarné obdobie, ale vynosíte ju aj v lete a počas suchej jesene. Predstavíme vám kúsky troch rôznych štýlov. Espadrilky, balerínky či klasické tenisky sú univerzálnou obuvou, ktoré sa dajú obuť nielen k nohaviciam, ale aj šatám. Ak potrebujete na jar doplniť zásoby topánok, vyberte si s nami ten pravý model. S Tipli navyše vždy ušetríte!

Obľúbené espadrilky

Espadrilky sú stále viac populárnejšie. Typický je pre ne plátený materiál a skôr ležérnejší štýl. Hodia sa ku dlhým aj krátkym nohaviciam, ako aj ku sukni či šatám. Dámske espadrilky nájdete už skoro pod každou značkou obuvi, dokonca aj oblečenia.

Výbornou voľbou je napríklad jedna z najtypickejších značiek pre espadrilky - Toms, v klasickom jednofarebnom čiernom prevedení, no na výber je množstvo iných modelov a farieb. Ak by ste chceli espadrilky obuť k romantickým šatám, zvoľte napríklad espadrilky na platforme, čo vám zaručene dodá letný južanský šarm.

jarné topánky

Vyberte si populárne espadrilky. Zľava:Pruhované espadrilky ROXY (41,00 €), sivé TOMS espadrilky (43,00 €), espadrilky na platforme Jenny Fairy (24,95 €). Nakupujte v CCC.

Espadrilky
Bežná cena
Cena s cashbackom
Ušetríte
EspadrilkyROXY
Bežná cena41,00 €
Cena s cashbackom39,97 €
Ušetríte1,03 €
EspadrilkyTOMS
Bežná cena43,00 €
Cena s cashbackom41,92 €
Ušetríte1,08 €
EspadrilkyJenny Fairy
Bežná cena24,95 €
Cena s cashbackom24,33 €
Ušetríte0,62 €
Nakupovať v CCC »

Klasické tenisky

Zatiaľ čo espadrilky sú populárne hlavne v posledných rokoch, klasické tenisky vás nikdy nesklamú. Vybrať si môžete niektoré z aktuálnych módnych modelov, ale mnohé značky sú už medzi týmto typom topánok tak kultové, že ich výberom určite nešliapnete vedľa.

Obľúbené sú tenisky New Balance v rôznych farebných kombináciách alebo jednoliate v jedinej farbe. Aj značka tenisiek Vans, ktorú už nenosia len skaterky, sa skvelo hodí všetkým dievčatám, bez ohľadu na štýl. Nesmieme vynechať jedny z najklasickejších tenisiek Converse. Tenisky sa hodia k športovejšiemu outfitu, avšak ak máte aspoň menší cit pre módu, veľmi efektne sa dajú skombinovať aj so sukňou či šatami.

jarné topánky

Pohodlné tenisky nájdete na eobuv.sk. Zľava: Skaterské tenisky Vans (43,00 €), Sneakersy New Balance (43,00 €) alebo legenda medzi teniskami Converse (77,00 €).

Tenisky
Bežná cena
Cena s cashbackom
Ušetríte
TeniskyVans
Bežná cena43,00 €
Cena s cashbackom41,82 €
Ušetríte1,18 €
TeniskyNew Balance
Bežná cena43,00 €
Cena s cashbackom41,82 €
Ušetríte1,18 €
TeniskyConverse
Bežná cena77,00 €
Cena s cashbackom74,88 €
Ušetríte2,12 €
Nakupovať na eobuv.sk »

Jemné balerínky

Jemné balerínky na každú nohu! Hodia sa najmä k jemnejšiemu štýlu

Ak nenosíte opätky, ideálnou voľbou sú jemné balerínky na nízkej podrážke, ktoré sa hodia ku každým šatám, aj formálnemu sukňovému kostýmu. Či už zvolíte základné čierne alebo zdobenejšie, napríklad s čipkou, určite budú dobrou voľbou aj k džínsom s jarnou budnou.

Pri balerínkach ale treba myslieť na to, že pri dlhšom nosení vás nielenže môžu bolieť nohy, ale pre chodidlo to nie je tá správna voľba obuvi. Preto balerínky nenoste na celý deň, ideálne na pár hodín do mesta, práce či školy, kde sa radšej prezujte do niečoho iného z hrubšou podrážkou. Alebo radšej siahnuť po modeli s vyšším opätkom.

jarné topánky

K jemnejšiemu štýlu zvoľte balerínky. Zľava: béžové balerínky Jenny Fairy (13,95 €), čierne kožené balerínky Tamaris (49,95 €), balerínky Sergio Bardi (38,00 €).

Balerínky
Bežná cena
Cena s cashbackom
Ušetríte
BalerínkyJenny Fairy
Bežná cena13,95 €
Cena s cashbackom13,60 €
Ušetríte0,35 €
BalerínkyTamaris
Bežná cena45,95 €
Cena s cashbackom44,80 €
Ušetríte1,15 €
BalerínkySergio Bardi
Bežná cena38,00 €
Cena s cashbackom37,05 €
Ušetríte0,95 €
Nakupovať v CCC »

Obuv a oblečenie vždy výhodne

Nakupujte topánky a oblečenie v partnerských obchodoch Tipli a ušetrite s každým nákupom. Pozrite sa, kde nakúpite s cashbackom oblečenie, topánky a doplnky:

  • eobuv.sk - dámske aj pánske topánky s cashbackom 3,3 %.
  • CCC - štýlové topánky, čižmy a kabelky s cashbackom 3 %.
  • Deichmann - topánky pre dámy aj pánov s cashbackom 4 %.
  • ZOOT - oblečenie a doplnky s cashbackom 1,5 %.
  • Rieker - skvelé zľavy a vysoká kvalita.

Súvisiace obchody

DEICHMANN, ZOOT, Footshop, CCC, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa