Fandíš futbalu? Dres obľúbeného futbalového klubu musíš mať!

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Futbal je na Slovensku veľmi populárny. Futbalové ihrisko sa nachádza v každej dedine a meste. Viete, čo okrem futbalu spája všetkých futbalových nadšencov? Dresy! Každý sa na chvíľu túži preniesť na ihrisko Chelsea, AC Milána alebo Realu Madrid. Chcete vedieť, kde sa k profesionálnej futbalovej výbave dostanete?

Najväčší internetový fan shop na Slovensku s názvom vsetkydresy.sk je presne to, čo hľadáte! Viac ako desať rokov prináša oficiálne licencované produkty najpopulárnejších tímov. Dresy, lopty a suveníry svetoznámych športovcov môžete mať doma aj vy! Viete, ktorý dres si dnes na futbal oblečiete?

Internetový obchod vsetkydresy.sk prináša oficiálne licencované produkty najpopulárnejších tímov už od roku 2008. A to nie je všetko, čo tento eshop ponúka. Za suvenírom svojho obľúbeného klubu už nemusíte precestovať pol sveta. Stačí niekoľko klikov a šál, kľúčenku, či hrnček svojho obľúbeného futbalového klubu máš doma už za 24 hodín. Určite tam nájdeš aj ten svoj!

Futbalové dresy

Fanúšikovia Chelsea Londýn, AC Miláno, či Bayern Mníchov si v eshope vsetkydresy.sk prídu na svoje. Dresy aj pre tých najmenších fanúšikov, čiapky, šiltovky, šály, fľaše, dokonca aj cumlíky, či plávacie kačičky s logom svojho obľúbeného futbalového klubu môžete mať doma aj vy. Ponuka je pestrá. Logo obľúbeného klubu dnes môžete mať naozaj na všetkom. Stačí si len vedieť vybrať. Správneho fanúšika odhalíte už na prvý pohľad. Ukážte, že medzi nich patríte. K dresu pridajte trenírky a štucne a na ihrisku si vás aj s Messim pomýlia. Tak ako, vybrali ste si správny dres?

Tento dres a ďalší tovar nájdete v obchode Vsetkydresy.sk.

Nike ponuka aj na majstrovstvách sveta

ponuka nike

Tento dres a ďalší tovar nájdete v obchode Vsetkydresy.sk.

Finálový zápas Majstrovstiev sveta 2018 obe mužstvá odohrali v nových Nike dresoch. Dresy s technológiou Nike AeroSwift rýchlejšie odvádzajú vlhkosť a schnú. Sú ľahšie a pružnejšie, hráči sú v nich schopní podať čo najlepší športový výkon. Dresy sú vyrobené z nového úpletu, ktorý zaisťuje priedušnosť a pružnosť. Polyester v dresoch je recyklovaný - v každej súprave je materiál z približne 16 plastových fliaš. Dresy Nike myslia aj na životné prostredie. Francúzsko – Chorvátsko. Komu ste palce držali vy? Pochváľte sa dresom Majstra sveta! V nasledujúcich štyroch rokoch ho určite vynosíte.

Cyklodresy

Cyklistika je na Slovensku populárna aj vďaka úspechom Petra Sagana. Cyklodresy sú vyrobené z kvalitných funkčných materiálov. Sú priedušné, rýchlo schnú, sú príjemne na dotyk a obsahujú reflexné prvky, ktoré zvyšujú bezpečnosť na ceste. Milovníci cyklistiky sa chcú na svojich potulkách cítiť nie len príjemne, ale aj bezpečne. Predajňa Sportisimo vás ponukou cyklodresov príjemne prekvapí. Výhodou cyklodresov sú vrecká umiestnené na chrbte, kde si môžete odložiť mobil, občiansky preukaz, či nejaké drobné. Páni, dámy a deti, ktorým bicykel prirástol k srdcu si tu cyklodres vyberie.

cyklodres

Tento cyklodres a ďalší tovar nájdete v obchode Sportisimo.

Obuv pre futbalistov a cyklistov

nike ponuka

Tieto Nike botasky a ďalší tovar nájdete v obchode Footshop.sk.

S dresmi ste sa na svoj obľúbený šport už vyzbrojili, teraz je na rade obuv. Bohatá ponuka Nike vás inšpiruje športovou obuvou, ktorá každý deň presviedča o svojich kvalitách a pomáha tým najlepším atlétom dosahovať vrcholové výsledky. Vykročte nohou v topánke, ktorá vám sadne ako uliata a prekonávajte svoje vlastné limity. Nezabúdajte, že nohy vás nosia!

Kvalitné dresy ešte výhodnejšie

Predpokladáme, že sa aj pri svojom obľúbenom športe chcete cítiť pohodlne a príjemne, ale záleží vám aj na tom, aby ste sa páčili sebe a svojmu okoliu. Vyberte si športové doplnky priamo na Tipli, uplatnite aktuálne zľavy a využite cashback!

Súvisiace obchody

SportsDirect.com, GymBeam, Mastersport.sk, Sportega

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa