Nežný trend jari: Zažiarte s volánikmi

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Čím tak oživiť svoj outfit, aby ste pôsobili hravo a romanticky? Vsaďte na volániky! Nechýbajú snáď v žiadnej z jarných kolekcií obchodov a váš šatník s nimi získa novú iskru!

Volániky zďaleka nepatria iba do šatníka malých dievčatok – krásne sa nimi dajú doplniť plavky alebo spodné prádlo, ale aj oblečenie do práce a každodenné nosenie. A ak potrebujete upozorniť na konkrétnu časť svojho tela alebo zakryť nejaké nedostatky, fungujú priam zázračne!

Halenky

Hit letošní sezóny? Volánky! 2

Rozveselte svoju kanceláriu! Halenka s volánikmi vám dodá romantický a nežný vzhľad. K jari potom samozrejme patria svetlé a žiarivé farby a vzor kvetín.

Kúpiť halenku na Orsay

Sukne

Hit letošní sezóny? Volánky! 5

Len sa zatočíte a poddajná sukňa s volánikmi ladne opíše každý váš pohyb. A navyše vyzerajú skvele ako mini aj maxi sukne!

Kúpiť sukňu na Modino.sk

Šaty

Hit letošní sezóny? Volánky! 3

Môžete v nich vyraziť do práce aj na zmrzlinu s kamarátkou! Šaty s volánikmi môžu byť ako pohodlné a ležérne, tak elegantné a vhodné do kancelárie. Vyberte si také, ktoré vám perfektne sadnú a určite ich vynosíte!

Kúpiť šaty na ZOOT

Plavky

Hit letošní sezóny? Volánky! 1

Plavky s volánikmi sú skvelé, ak potrebujete nejako upraviť tvar svojej postavy – opticky vám totiž dodajú objem, či už potrebujete pridať v poprsí alebo na bokoch. Prehliadnite si sama seba v zrkadle a prečítajte si, aké plavky podľa typu postavy vám sadnú najlepšie!

Kúpiť plavky na AliExpress

Spodné prádlo

Hit letošní sezóny? Volánky! 4

Volániky patria aj k spodnému prádlu. Zvlášť, ak sa chcete nastrojiť pre svoju lásku, sú tou správnou voľbou. Nohavičky s volánikmi alebo erotické prádlo je nie len romantické, ale aj pritažlivé - tak popustite uzdu svojej fantázii a oblečte sa originálne.

Kúpiť spodné prádlo na ZOOT

Premýšľate o obmene svojho šatníka? Nechajte sa inšpirovať našimi módnymi tipmi - pomôžeme vám vybrať každý kúsok!

Súvisiace obchody

Modino, ZOOT, AliExpress, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa