Hit sezóny: Najlepšie AliExpress kolobežky a odrážadlá

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vyrazte na výlet a privítajte jar aj s deťmi na AliExpress kolobežkách a odrážadlách. Na stránke AliExpress sme pre vás vybrali 5 špičkových kolobežiek a odrážadiel za super ceny a k tomu najnovšiu novinku: parádnu detskú motorku.

Konečne zavítala jar aj na Slovensko. Slnečné počasie môžete preto osláviť vonku na nových kolobežkách a odrážadlách z AliExpress.com. Máme pre vás 5 tipov na tie najlepšie, ktoré sme vo virtuálnych čínskych regáloch objavili. Nemusíte sa obávať toho, ak ste na stránke ešte nenakupovali. Ako nakupovať na AliExpress krok za krokom vám vysvetlíme v našom Tipli magazíne.

5 najlepších kolobežiek a odrážadiel

1. Kolobežka

Kolobežka

Detskú kolobežku si lacno zadovážite na AliExpress.com.

  • Cena: 49 eur
  • Doprava na Slovensko: 4,04 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 19-30 dní

Super trojkolesová kolobežka pre deti a tínedžerov váži iba 3 kg. Užívať si ju môžu športovci od 2 do 16 rokov, s maximálnou nosnosťou 60 kg. Rozmery kolobežky sú 55x24x85 cm. Svietiace LED kolieska nadchnú nielen deti, ale aj strachujúcich sa rodičov, aby bol ich malý jazdca čo najlepšie viditeľný. Na výber je z 8 moderných farebných prevedení.

Hodnotenie produktu: 4,6 z 5. V komentároch prevládajú spokojní zákazníci. Niektorí si pochvaľujú, že kolobežka ešte prevýšila ich očakávania. Sem tam sa objaví nejaká sťažnosť, ako napríklad, že balíček bol pri prevzatí poškodený.

Zobraziť na AliExpress »

2. Odrážadlo

Odrážadlo

Vyberte si na AliExpress.com parádne drevené detské odrážadlo.

  • Cena: 57,34 eur
  • Doprava na Slovensko: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 7-15 dní

Drevené štvorkolesové odrážadlo pre deti do 3 rokov je krásne na pohľad a zároveň stabilné vďaka protišmykovým gumeným kolesám, ktoré poskytujú kontrolu na každom nestabilnom povrchu. Rozmery odrážadla sú 32x33x43 cm.

Hodnotenie produktu: Produkt nemá veľa hodnotení, ale poväčšine sú pozitívne. Predajca Free with Love nie je na AliExpresse žiadnym nováčikom. Pôsobí tu už dva roky a za tú dobu si nazbieral takmer 800 sledujúcich fanúšikov a plné päťhviezdičkové hodnotenie.

Zobraziť na AliExpress »

3. Detské odrážadlo

Detské odrážadlo

Trojkolesové detské odrážadlo z AliExpress.com si deti užijú doma aj vonku.

  • Cena: 44,73 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 19-30 dní

Máme pre vás ďalší tip na super trojkolesové odrážadlo, ktoré je vhodné pre deti už od 10 mesiacov. Rozmery odrážadla sú 50x17x35 cm. Momentálne je k dispozícii iba v čiernobielej farbe, inak predajca ho ponúka aj v modrej a ružovej. Odrážadlo má tiché kolieska, takže sa hodí aj na vnútorné vyčíňanie. Sedadlo aj kormidlá sú podľa komentárov mäkké a pohodlné.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Na fotografiách od kupujúceho vyzerá odrážadlo rovnako dobre ako na produktových fotografiách od predajcu. Zákazníci si chvália kvalitu aj rýchle doručenie.

Zobraziť na AliExpress »

4. Detská kolobežka

Detská kolobežka

Detskú kolobežku so sedadlom môžete lacno kúpiť na AliExpress.com.

  • Cena: 33,23 eur
  • Doprava na Slovensko: 5,84 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 2-5 dní (z Nemecka)

Ak sa rozhodujete medzi kolobežkou a odrážadlom, máme pre vás ideálne riešenie. Táto trojkolesová kolobežka má nastaviteľné a odnímateľné sedadlo, ktoré sa behom chvíľky premení na pohodlné odrážadlo. Vhodné je pre deti od 3 do 10 rokov. Na výber je žltá, ružová, modrá, fialová alebo zelená farba.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Spätná väzba je zatiaľ iba pozitívna a vôbec sa tomu nečudujeme. Zo 14 objednávok získala kolobežka a jej predajca 13x päťhviezdičkové a 1x štvorhviezdičkové hodnotenie.

Zobraziť na AliExpress »

5. Odrážadlo - motorka

Odrážadlo motorka

Malí jazdci sa vybláznia na detskej elektrickej motorke z AliExpress.com.

  • Cena: 97,52 eur
  • Doprava na Slovensko: 23,58 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 19-30 dní

Na záver tu máme jednu luxusnú parádu pre malých motorkárov od 1 do 5 rokov (a do maximálnej váhy 35 kg). Elektrická motorka pre deti vyzerá ako legendárna Vespa, len s mickeymausovímy ušami navyše. Na naštartovanie slúži skutočný kľúčik a baterka vydrží na jedno nabitie až dve hodiny. K dispozícii je v červenej, ružovej a modrej farbe.

Hodnotenie produktu: Objednávku doteraz vykonalo iba 10 zákazníkov a zatiaľ nikto z nich nezanechal spätnú väzbu. Nemáme teda informácie o spokojnosti zákazníkov s kúpou produktu. U ostatných zbiera predaja Yogohalo Toy Store jedno päťhviezdičkové hodnotenie za druhým.

Zobraziť na AliExpress »

★Chcete nakupovať so zľavami? ★

Nakupujte na čínskom online trhovisku AliExpress.com široké spektrum produktov za super ceny. Využite všetky zľavy a kupóny.

Nakupovať na AliExpress

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa