Hľadáte ubytovanie? Predstavujeme Booking.com

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Ak je cestovanie vašou vášnou, určite ste už o Booking.com počuli. Jednoducho cez neho nájdete a rezervujete ubytovanie snáď po celom svete. Ako Booking.com vlastne vzniklo, a čo všetko o ňom potrebujete vedieť?

Spoločnosť bola založená v roku 1996 v Amsterdame. Z malej holandskej firmy sa časom stala jedna z najväčších svetových online spoločností v oblasti cestovania. V súčasnosti má Booking.com 187 pobočiek v 70 krajinách po celom svete.

Zoznámte sa s Booking.com

Čím sa vlastne spoločnosť zaoberá a čo ponúka? Cez Booking.com si môžete rezervovať ubytovanie či už sa chystáte na dovolenku, alebo pracovnú cestu. Po zadaní destinácie vám v danej lokalite vyhľadá všetky možnosti ubytovania, od útulných vidieckych domov až po štýlové mestské apartmány.

V súčasnosti je Booking.com najväčšia stránka na rezerváciu ubytovania na svete. Webová stránka a aplikácia sú k dispozícii vo viac než 40 jazykoch a ponúkajú 1 406 549 možných ubytovaní v 118 109 destináciách v 226 krajinách sveta. Poriadna dovolenka nie je s Booking.com žiadny problém.

Spoločnosť umožňuje rezervovať si ubytovanie rýchlo a bez akýchkoľvek poplatkov. Pri väčšine izbieb ponúka dokonca aj storno zadarmo, nemusíte sa preto obávať, že ak vám niečo naruší plány vašej cesty, o svoje peniaze prídete. Je to lacnejšie a rýchlejšie ako cez cestovné kancelárie.

Booking.com predstavenie

Booking.com SK

Booking.com funguje až v 43 svetových jazykoch - a jedným z nich je aj slovenčina. Preto sa nemusíte obávať rezervácie, ani keď vaša angličtina nie je stopercentná! Ak by ste mali s rezerváciou ubytovania v zahraničí problém, neváhajte kontaktovať zákaznícku podporu Booking.com, ktorá je k dispozícii 24 hodín denne.

Ako Booking.com funguje?

Celý proces rezervácie ubytovania je skutočne jednoduchý. Naľavo na domovskej stránke sa nachádza žltý rámček, ktorý použijete na vyhľadanie ubytovania.

booking.com predstavenie
  1. Napíšte názov destinácie do prvej kolonky rámčeka.
  2. Zadajte dátum príchodu a odchodu. V kalendári nájdite deň, v ktorý sa chystáte do destinácie doraziť a kedy svoj pobyt ukončíte.
  3. Zaškrtnite, či sa jedná o pracovný pobyt.
  4. Vyberte počet izieb, počet dospelých a detí, ktoré sa pobytu zúčastnia.

Tipli Tip: Po zadaní kritérií sa vám zobrazia hotely, ktoré majú v danom termíne voľné kapacity (môže to byť až 200 a viac možností). Použite filtre naľavo na stránke. Vďaka nim si môžete vyfiltrovať ubytovanie podľa ceny za noc, hodnotenia užívateľov, stravy, vybavenia apod. Booknite ubytovanie, kúpte letenky a môžete vyraziť.

Ako funguje Booking.com Extranet?

Máte chalupu, byt, či dom, ktorý by ste radi prenajímali? Prihláste svoje ubytovanie bezplatne na Booking.com! Vaše ubytovanie nájdu na stánkach cestovatelia z celého sveta. Opäť je proces registácie jednoduchý.

Počas rezervácie pridáte informácie o svojom ubytovaní, fotografie a podmienky platby. Po kontrole údajov bude ubytovacie zariadenie pridané na Booking.com a začnete od nich dostávať rezervácie.

Pridať ubytovanie na Booking

Booking.com recenzie

Takmer pri každom ubytovacom zariadení nájdete recenzie užívateľov. Recenzia sa skladá z celkového dojmu, ktorý je potom rozdelený na oblasti: čistota, komfort, poloha, vybavenie, personál, pomer cena/kvalita a WiFi zadarmo. Na základe toho si môžete zvoliť ubytovanie, ktoré dokonale vyhovuje vašim požiadavkam.

Predstavenie Booking.com

Súvisiace obchody

Travelking, zlavoMAX, Booking, ZľavoHit.sk, Zlavomix.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa