Home Credit požičia bez poplatkov a má aj výhodnú kreditnú kartu

Tipy k nákupu 27. 10. 2023

Potrebujete požičať peniaze rýchlo? Chceli by ste nakupovať na splátky alebo kúpiť nové auto? Pomôže vám Home Credit. Majte financie k dispozícii rýchlo a bez zbytočných poplatkov. Výhodné Home Credit pôžičky na čokoľvek vybavíte v expresnom čase. Pozrite si s nami zoznam produktov a nakupujte na splátky s Home Credit ešte dnes.

Vybaviť bezúčelový úver v banke zaberá kopec času. Spolu s Home Credit prišiel koniec papierovaniu a dlhému čakaniu. Ak potrebujete peniaze okamžite, stavte na Home Credit. V portfóliu produktov nájdete bezúčelové pôžičky, konsolidačné pôžičky, kreditné karty, ale aj možnosť nákupiť tovar či auto na splátky. Prinášame vám prehľad Home Credit produktov.

Home Credit Slovensko

Spoločnosť Home Credit pôsobí na našom finančnom trhu už od roku 1999, pričom založená bola ešte o dva roky skôr. Zaraďuje sa medzi spoločnosti, ktoré poskytujú spotrebiteľské financovanie. Do portfólia produktov patria nákup na splátky, kreditné úverové karty, pôžičky na čokoľvek či spojenie pôžičiek. Spoločnosť Home Credit aktuálne pôsobí až v 11-tich krajinách a neustále rastie. Zameriava sa na oblasti a klientelu, ktorú nepokrývajú banky. Ak potrebujete peniaze rýchlo, Home Credit je jasná a bezpečná voľba.

TIP: Tradičným poskytovateľom bankových služiebu nás je Tatra banka. Spravujte svoje financie jednoducho a pohodlne u stabilného hráča na našom trhu.

Home Credit produkty a služby

Ako sme už naznačili, spoločnosť Home Credit za zameriava na spotrebiteľské financovanie. To znamená, že ľuďom poskytuje rýchlo a efektívne finančné prostriedky na to, aby za ne mohli nakúpiť. Tento overený správca financií vám poskytne úvery, kreditky či možnosť nákupu na splátky. Home Credit je overená spoločnosť, ktorá pomáha miliónom spokojných zákazníkov. Navštívte Home Credit pobočky a vybavte si úver na čokoľvek.

Home Credit pôžičky

Popredným a často využívaným produktov je revolvingový úver na kartu. Maximálna výška pôžičky je 7 tisíc eur. Nezaplatíte vôbec nič za vybavenie či načerpanie úveru. Splácate mesačne koľko môžete, jedinou podmienkou je platiť minimálnu mesačnú splátku. Raz do roka máte povolený odklad splátky. Peniaze, ktoré ste už splatili, môžete opäť kedykoľvek použiť bez toho, aby ste museli nanovo vybavovať pôžičku. Práve v tom spočívajú výhody revolvingovej pôžičky

pozicka

S pôžičkou od Home Credit nakúpite čokoľvek až do výšky 7 tisíc eur.

Konsolidácia pôžičiek

Chcete zlúčiť existujúce pôžičky, nákupy na splátky či kreditky do jedného produktu? Home Credit poskytuje možnosť spojenia pôžičiek až do výšky 20 tisíc eur. Potrebujete doklad totožnosti a potvrdenie o príjme. Kliknite si na webe HomeCredit.sk do sekcie klientská zóna a telefonicky vás budú obratom kontaktovať. Môžete si tak rýchlo a pohodlne preveriť, aké sú vaše možnosti.

pozicka

Zlúčte svoje pôžičky a plaťte menej vďaka Home Credit.

Home Credit Šikovná karta

Ďalším z produktov spoločnosti Home Credit je Šikovná karta. Zabezpečuje široké portfólio asistenčných služieb, vďaka ktorým nikdy nezostanete v núdzi. Umožňuje napríklad 3 bezplatné výbery mesačne v ktoromkoľvek bankomate na svete. Ďalej poskytuje zľavu až 10 % pri nákupe v partnerských obchodoch. Presný zoznam obchodov nájdete na webe. Kartu získate jednoducho tak, že vyplnite kontaktný formulár.

kreditna karta

Šikovná kreditná karta vám vždy pomôže v núdzi.

Home Credit nákup na splátky

Chcete nový televízor či iné vybavenie do domácnosti? Kliknite si na webe HomeCredit.sk v menu na záložku nákup na splátky a poľa svojej adresy si viete vyhľadať presný zoznam predajní, kde viete nakupovať na splátky s Home Credit. Portfólio predajcov je skutočne široké. Výhodou je, že aj keď nemáte dostatok finančných prostriedkov alebo sa nechcete vyhádzať z peňazí, s Home Credit nákupom na splátky si viete okamžite zakúpiť požadovaný tovar. Dokopy môžete nakupovať vo vyše 8 tisíc predajniach a takmer 900 e-shopoch.

nakup na splatky

Nakupujte na splátky a neprídete o svoju finančnú rezervu.

Home Credit auto na splátky

Vedeli ste, že s Home Credit môžete na splátky kúpiť aj auto? Spoločnosť poskytuje účelový úver na nákup automobilu už od sumy 1000 eur. Spláca sa 2 až 7 rokov. Je určený pre fyzické aj právnické osoby a opäť platí zásada platenia minimálnej mesačnej splátky, takže si splácanie viete prispôsobiť svojim aktuálnym možnostiam. Dokopy môžete nakupovať u vyše 400 predajcov áut. Presný zoznam opäť nájdete na internete. V prípade záujmu o túto službu viete poslať žiadosť a operátori Home Credit vás budú spätne kontaktovať.

auto na splatky

Nové auto viete dostať s maximálne výhodnými podmienkami spolu s Home Credit.

Home Credit kontakty

  • Pobočka Bratislava - OC RETRO, Nevädzová 6, 821 01 Bratislava
  • Pobočka Žilina - OC Mirage, Nám. A. Hlinku 7B, 010 01 Žilina
  • Pobočka Košice - OC Cassovia, Pri prachárni 4, 040 01 Košice
  • Klientská linka - na čísle 0850 111 118 sú vám k dispozícii operátori v pracovné dni od 8:00 do 18:00
  • E-mail - všeobecné otázky zasielajte na posta@homecredit.sk, auto na splátky vyriešite na adrese AutoBO@homecredit.sk

Spoločnosť Home Credit sa za vyše 20 rokov svojej existencie zaradila medzi popredných poskytovateľov úverových služieb. Jej expanzia do 11 krajín, ale aj pozícia na našom slovenskom finančnom trhu hovoria jasnou rečou. Home credit je stabilná overená spoločnosť, ktorá poskytuje široké portfólio výhodných služieb, vďaka ktorým si viete kúpiť nové veci bez toho, aby ste na ne minuli nárazovo všetky svoje našetrené peniaze.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Pozrite si Tipli obchody a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa