8 výhod Invia.sk + návod ako vybrať first minute dovolenku

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Vždy je správny čas myslieť na dovolenku. A čím skôr začnete plánovať tým výhodnejšiu cenu získate! V lete či v zime, zariadenie dovolenky s cestovnou kanceláriou Invia bude hračka.

Invia.sk je slovenská cestovná agentúra, fungujúca už od roku 2005. Rozhodne sa nešpecializuje iba na oddychové dovolenky pri mori. V zime sa môžete vydať napríklad na víkendový pobyt, lyžovačku či za relaxom do termálnych kúpeľov. Čo všetko Invia ponúka a aké sú najobľúbenejšie destinácie zákazníkov?

Prečo si vybrať dovolenku na Invia.sk?

1) Jednou z najväčších výhod Invia je, že na jednom mieste nájdete ponuku viac než 300 cestovných kancelárií, ktoré by ste inak zdĺhavo hľadali na stránkach jednotlivých cestovných kancelárií.

2) Najlepšie, čo môžete pred kúpou dovolenky urobiť je prezrieť si recenzie užívateľov. Na Invia.sk nájdete viac ako 200 000 recenzií hotelov z celého sveta! Pred tým, než sa pre dovolenku rozhodnete si teda nezabudnite prejsť Invia recenzie a skontrolovať či sa napríklad fotky zhodujú s realitou, aká bola čistota prostredia a správanie personálu.

recenzie invia.sk

Prezrite si pred dovolenkou recenzie na Invia.sk a majte informácie o stredisku z prvej ruky.

3) Invia ďalej ponúka bližšie informácie o jednotlivých destináciách, počasí, menových kurzoch a podobne.

4) S Inviou cestujete bez rizika, a to vďaka poisteniu Faktor 100. Toto poistenie pokrýva riziko neuskutočnenia zájazdu z dôvodu krachu usporiadajúcej cestovnej kancelárie. Garantom je poisťovňa AXA a zaručuje, že v tomto prípade dostanete späť 100 % uhradených peňazí.

5) Pri kúpe dovolenky máte možnosť poistiť sa proti nepriaznivému počasiu.

6) Na každú destináciu sa špecializuje jeden predajný tím - pozná tak oblasť podrobnejšie a vie vám lepšie poradiť.

7) Svoju vysnívanú dovolenku si môžete zakúpiť aj na splátky a to bez navýšenia.

8) Invia garantuje najnižšiu cenu na trhu.

Fist minute dovolenka 2018

kokosový olej

First minute dovolenku 2018 si môžete zarezervovať už teraz. Potom ostáva len čakať na vytúžený dátum.

V prípade, že sa rozhodnete pre First minute dovolenku, uskutočníte dovolenku s výraznou zľavou. Ponuka Invia je pravidelne aktualizovaná a na jednom mieste si tak môžete vyberať z first minute zájazdov desiatok cestovných kancelárií. Z nákupom First minute dovoleniek môžete začať už v januári. Zaobstarajte si dokonalú letnú dovolenku už dnes a navyše ušetrite nemalé peniaze! :-)

Tipli TIP: zaregistrujte sa k odberu noviniek na Invia a dostanete sa k exklzívnym ponukám medzi prvými.

Najobľúbenejšie first minute destinácie Invia.sk

Invia.sk Chorvástko: Jadranskému moru sa nevraví “slovenské” len tak pre nič za nič. :-) Obľúbená destinácia Slovákov ponúka čisté more, priaznivé ceny a dobrú dostupnosť.

Invia.sk Grécko: predstavte si leto stráviť na jednom z čarovných gréckych ostrovov - Zakynthos, Rhodos či Korfu sú populárnymi turistickými destináciami nie len kvôli čistému moru a krásnej prírode, ale aj bohatej histórii.

Invia.sk Bulharsko: Bulharsko je známe svojimi dlhými piesočnatými plážami, príjemným prostredím či už pre rodiny s deťmi alebo dovolenku s partiou kamarátov. To všetko navyše získate za viac než priaznivé ceny!

Invia.sk Egypt: vydajte sa za starobylými pyramídami, faraónmi a bohatou históriou. Všetko to, a navyše krásne pláže a teplé more nájdete práve v Egypte.


Súvisiace obchody

Adrop.sk, Rentalcars.com, Booking, Hotels.com, Kiwi.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa