Jarný špeciál: BUNDIČKY

Tipy k nákupuMóda  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Zpoza rohu už po nás pokukuje jar – akým novým oblečením jar privítať? Po studenej zime náš šatník volá po farbách. A preto mu ich dáme! V našom seriály vám tentokrát povieme, kde nájsť najkrajšie bundičky, kabáty a blejzry.

V minulom diele sme našli božské tričká a blúzky – kiež by bolo dosť teplo na to, aby sme si mohli výjsť von len tak naľahko. Na to si, bohužiaľ, ešte chvíľku počkáme. Zatiaľ si poďme spoločne vybrať ľahký vršok, ktorý náš outfit pekne doplní a pritom vonku neumrzneme. Našli sme kúsky v krásnych farbách, ktoré sa k jari dokonale hodia.

Kde nájsť jarné vršky?

ZOOT

Farby, kam sa len človek pozrie, a pritom módny štýl, aký každá z nás hľadá. ZOOT vám ponúka nespočetný počet obľúbených značiek, ktoré sú zárukou kvalitného strihu a módneho designu. Ich saká a bundy žiaria farbami a je radosť ich nosiť.

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 1 Nakúpiť na ZOOT

BonPrix

Ideálna kombinácia nápadu a dostupnej ceny. BonPrix vás nesklame, nech už zháňate čokoľvek a v akejkoľvek farebnej variante – a že to s farbami rozhodne vie aj čo sa týka jarných búnd a kabátov. Navyše pri každom kúsku nájdete hodnotenie spokojných zákazníkov, takže si môžete byť istí, že ich oblečenie ľuďom sadne.

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 2 Poobzerať sa na Bonprix

Tchibo

Ležérna a pohodlná móda v pestrých farbách - Tchibo myslí aj na to, aby ste v tomto studenom vetri neumrzli. V ich ponuke nájdete oblečenie z príjemných látok v dobre padnúcich strihoch. Bundičky, trenčkoty aj saká - dodajú vám šmrnc na precházkach v prírode aj na ceste do práce, stačí si vybrať to pravé. Navyše tu práve prebiehajú až 50% jarné výpredaje!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 3 Výpredaje na Tchibo

Orsay

Novinka v radách našich obchodov - Orsay patrí k obľúbeným obchodom na slovenskej módnej scéne. A úplne právom! Ich cit pre eleganciu je hravý a svoj. A práve teraz by ste si nemali nechat ujsť jarný výpredaj a zľavy až 60% !

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 4 Výpredaj v Orsay

Modino.sk

Na poly farieb sa Modino.sk drží skôr pri zemi – ale o to viac si dáva záležať na jemnom detaile bundičiek a kabátov. Elegantná móda iste zalichotí všetkým, ktorí obľubujú tmavé farebné odtiene – aj tie totiž k jari neodmysliteľne patria! A teraz dostanete dopravu zdarma pri objednávke nad 60 €!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 5 Doprava zadarmo na Modino.sk

Halens

Skúste začať jar kvetinovo - Halens sa vyžíva móde, ktorá hýri kvetmi a leskom. Užívajte si voľnejšie strihy a hebučké materiály, ktoré sú príjemné na dotyk.

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 6 Omrknúť ponuku Halens

A pre pánov?

Buď chlap!

Páni, zdá sa vám, že v bežných obchodoch nemáte žiadny výber? Máme obchod presne pre vás! Buď chlap! sa špecializuje na pánske oblečenie a skutečne mu rozumie. Nájdete tu štýlovú módu, a to aj v jarných odtieňoch, ak vás už všadeprítomná čierna unavuje. Páčila by sa vám napríklad nejaká motorkárska bunda? Ručíme za to, že vám ich bundy seknú!

Jarní speciál: BUNDIČKY v režii našich obchodů 7 Nakúpiť na Buď chlap!

Súvisiace obchody

Bonprix, Modino, halens, Buď chlap

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa