Jarný špeciál: ŠATY

Tipy k nákupuMóda  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Ortuť teplomeu sa tento týždeň vyšplhala do jarných teplôt – je čas obliecť si do slnečného počasia nejaké krásne šaty. Kde sa po nich porozhliadnuť? Našli sme TOP 6 obchodov, ktoré sú na jar pripravené!

Za chvíľu už budeme oblečení na každú príležitosť. Vybrali sme fantastické tričká a blúzky a farebné bundičky. Dnes si vyberieme šaty – pretože predsa nebudeme celú jar chodiť iba v nohaviciach! Predveďme sa a ukážme svetu naše krásne nohy. :-)

Dlhé plesové šaty sme si už tento rok užili a než nastane čas na letné šaty, musíme si užiť ešte tie jarné.

Kde nájsť jarné šaty?

Orsay

Buďte romantická a sexi za všetkých okolností! Orsay ponúka na výber šaty nad kolená s krásnou kvetinovou podtlačou, z ktorých sa všetkým zatají dych. V pastelových a pestrých farbách zažiarite v každej spoločnosti. Nechajte rozkvitnúť svoj šatník. A môžete ich nosiť aj ako společenské šaty. Orsay navyše predlžuje sezónne 60% zľavy!

Jarní speciál: ŠATY v režii našich obchodů 6 Sezónne zľavy v Orsay

ZOOT

Výrazné vzory aj jemné odtiene. Správna voľba pre tých, ktorí chcú žiariť na celú ulicu, ale aj milovníkov romantických pastelových farieb. ZOOT je synonymom pre dobrý vkus. Ak zháňate ľahké šaty na každodenné nosenie do mesta, ste tu správne! Na ZOOT navyše práve prebiehajú výpredaje s až 49% zľavami!

Jarní speciál: ŠATY v režii našich obchodů 1 Omrknúť výpredaje na ZOOT

BonPrix

Dlhé aj mini, zvodné aj maxi šaty. Na BonPrix máte obrovský výber, nech už zháňate akékoľvek. Na včasnú dovolenku u mora alebo len tak do kaviarne s kamarátkou? Porozhliadnite sa po odvážnych vzoroch a pestrých farbách a vyberte si tie, v ktorých vyniknete najviac! Práve na BonPrix prebiehajú výpredaje s až 50% zľavami! A pri nákupe nad 25 € získate s kódom QU9IL dopravu zadarmo.

Jarní speciál: ŠATY v režii našich obchodů 2 Výpredaje na Bonprix

Vivantis

Vivantis vie, čo sa túto jar nosí. Nájdete tu šaty na najrôznejšie príležitosti – elegantné do práce, pohodlné športové aj svieže a ľahučké na každodenné nosenie. Nadchnite sa pre nápadité celoplošné podtlače aj jemné vzory, ktoré prejasnia vaše jarné dni.

Jarní speciál: ŠATY v režii našich obchodů 3 Nakúpiť na Vivantis

Tchibo

Keď sa v šatách chcete cítiť hlavne pohodlne a úplne voľne, siahnite po Tchibo! Ich šaty sú z tých najpríjemnejších materiálov a zaistia vám stopercentné pohodlie. Ideálne na jarné precházky s rodinou. Teraz navyše na Tchibo prebiehajú jarné výpredaje so zľavami až 50 %!

Jarní speciál: ŠATY v režii našich obchodů 5 Omrknúť zľavy na Tchibo

Halens

Jemná krajka, decentné vzorovanie a dobre padnúce strihy. Halens rozhodne vie, čo dámam pristane. Ich šaty podtrhnú vašu ženskosť tým správnym spôsobom a romantické farby vám zlepšia náladu hneď, ako si ich oblečiete. Teraz tu nájdete šaty už od 12,95 €.

Jarní speciál: ŠATY v režii našich obchodů 4 Doprava zadarmo na Halens

Súvisiace obchody

Bonprix, Vivantis, ZOOT, halens, Tchibo, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa