Jarný špeciál: SUKNE

Tipy k nákupuMóda  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Jar je v plnom prúde! Je čas vniesť do šatníka trochu života a farieb. A nebojte sa trochu ukázať nohy, po dlhej zime si predsa zaslúžia slnečné lúče. Našli sme tie najlepšie sukne!

V našom jarnom seriály už sme pre vás vybrali krásne tričká, farebné bundičky a jarné šaty. Ideme ďalej! Dnes sa pozrieme na obľúbené a moderné druhy sukní.

Tylová sukňa

Roztancujte svoje okolie! Určite si pamätáte, ako ste ako malá zbožňovali nadýchané sukne, ktoré sa rozvírili pri každej otočke. Farebná tylová sukňa vdýchne vášmu dňu energiu. Hodí sa skoro k všetkému a rozhodne sa s ňou nestratíte v dave.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 1

Kúpiť si tylovú sukňi na: ZOOT | BonPrix

Džínová sukňa

Džínová sukňa je proste klasikou každého leta. Nech už mini alebo nad kolená, riflová sukňa by nemala chýbať v šatníku žiadnej z nás. Sú pohodlné, praktické a navyše vyzerajú tak dobre! A nájdete ju v toľkých rôznych prevedeniach. Skvelý výber za super ceny zoženiete aj v Pull and Bear.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 5

Kúpiť si džínovú sukňu na: ZOOT | BonPrix | Orsay | Answear | Bibloo

Nohavicová sukňa

Keď neviete, či máte náladu na nohavice alebo sukňu, je tu pre vás nohavicová sukňa! Pohodlná, originálna a trendy. Hodí sa ako na ležérne nosenie tak k elegantnému outfitu. A navyše nemusíte kontrolovať, či vám náhodou nelezie hore alebo sa nepretáča. Ak ju skombinujete s vysokými lodičkami z CCC.sk, budete naozaj krásna.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 2

Kúpiť si nohavicovú sukňu na: Halens

Cyklistická sukňa

V prípade, že sa chystáte na cyklo výlet, mali by ste sa na to tiež poriadne nahodiť! Správna cyklistická sukňa vás nebude obmedzovať v pohybe, a ani sa v nej nezapotíte. Pozor ale na dĺžku - zvoľte radšej sukňu nad kolená, aby sa vám nezamotala do retiazky.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 4

Kúpiť si cyklistickú sukňu na: Tchibo | ZOOT | Vivantis | BonPrix

MAXI sukne

Nie je nič pohodlnejšie, než keď okolo vás veľká sukňa iba povieva, bez toho, aby ste cítili akékoľvek obmedzenie. MAXI sukne vám presne to umožnia – absolútnu voľnosť pohybu. Dlhé sukne nohy síce celé schovajú pred svetom, ale ak páli slnko, aspoň ich ochránia pred nepríjemným spálením.

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 3

Kúpiť si MAXI sukňu na: ZOOT | BonPrix

Tutu sukne pre deti

Nezabúdajme ani na naše malé slečny, ktoré sa iste chcú svetu tiež ukázať v celej svojej kráse. Tutu sukňa sa hodí každej malej princeznej, či už túži byť pôvabnou baletkou alebo nie. Sú nadýchané a v pastelových farbách a každé dievčatko si ich zamiluje!

Jarní speciál: SUKNĚ v režii našich obchodů 6

Kúpiť tutu sukňu pre deti na: Detská výbavička | AliExpress

Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, Bonprix, Vivantis, ZOOT, halens, AliExpress, Detska-vybavicka.sk, Tchibo, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa