J&T banka ponúka nielen investície pre privátnu klientelu

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Individuálny prístup, komplexný pohľad na financie, prvotriedny klientsky servis. Presne to prináša už 20 rokov svojim klientom J&T banka. Zverte svoje financie banke, ktorá myslí dopredu. Zhodnoťte svoj majetok a zabezpečte nielen seba, ale aj celú rodinu. Pozrite sa s nami na to, prečo je JT banka tou správnou voľbou.

J&T banka je zahraničnou pobočkou rovnomennej českej banky. Prioritne sa zameriava na veľké investície a solventných klientov, ktorí chcú, aby ich financie spravovali odborníci s individuálnym prístupov. Za posledné roky sa však banka otvorila aj bežným klientom, takže účet v JT banke môže mať každý.

J&T banka história v kocke

Vedeli ste, že J&T banka existuje už 20 rokov? Určite poznáte mená Ivan Jakabovič a Patrik Tkáč. Tí spolu zakladali finančnú skupinu J&T už v roku 1994. Spoločnosť sa pôvodne zaoberala obchodovaním s cennými papiermi a svoje podnikateľské portfólio postupne rozširovala. V roku 1998 odkúpili krachujúcu českú Podnikateľskú banku a premenovali ju na J&T banku.

Na Slovensku banka pôsobí od roku 2005 ako pobočka zahraničnej banky. Slovenská národná banka totiž skupine odmietla povoliť otvorenie vlastnej banky u nás. Na Slovensku spoluvlastní skupina J&T Poštovú banku. Zároveň spoluvlastní banku v Rusku, na Barbadose či v Chorvátsku.

banka

Skupina J&T nie je v bankovom sektore žiadnym nováčikom.

JT banka produkty a služby

J&T banka je určená pre fyzické, ale aj právnické osoby. Jej brány sú otvorené všetkým klientom, avšak prevažne ju využívajú firmy a majetní klienti. Odborní poradcovia a investiční bankári banky ušijú investičnú stratégiu pre klientov aj firmy na mieru. Pozrite si s nami najzaujímavejšie produkty.

TIP: ďalšou osvedčenou bankou, ktorá patrí do portfólia skupiny J&T je Poštová banka. Bežné účty, sporenie, hypotéky, internet banking a mnohé ďalšie produkty vám pomôžu ľahšie spravovať financie.

peniaze

Vyberte si v J&T banke produkty presne podľa svojich požiadaviek.

Vklady

J&T banka prináša široké portfólio možností, kam vložiť peniaze tak, aby sa plynutím času zhodnocovali. K dispozícii máte investičné vklady, termínované vklady alebo vklady s výpovednou lehotou. Stačí si len vybrať produkt, ktorý najlepšie vyhovuje vašim požiadavkám.

Druhy vkladov

  • Investičný vklad - rozdelenie investovaných financií v pomere 50/50 alebo 30/70 medzi termínovaný vklad so zvýhodnenou úrokovou sadzbou a investíciu do podielového fondu J&T Bond EUR alebo J&T Select.
  • Termínovaný vklad - možnosť uložiť peniaze na 6 až 60 mesiacov, úrok ročne 0,30 až 1,80 % v závislosti od dĺžky viazanosti.
  • Vklady s výpovednou lehotou - vybrať si môžete 1, 33 a 90-dňové lehoty a po uplynutí lehoty máte financie v prípade potreby okamžite k dispozícii.
  • Investičné zlato - bezpečná investícia do komodity, ktorej hodnota sa dlhé storočia nemení.

Fondy

Investícia do slovenských či zahraničných podielových fondov sa zaraďuje k pohodlným a výnosným spôsobom ako investovať peniaze. Nemusíte sa do financií vyznať. Celé investičné portfólio vám bude spravovať portfólio manažér, ktorý prispôsobí investície aktuálnej situácii s predvídaním budúcich rizík.

Príklady podielových fondov

  • FF - Global Health Care Fund A-ACC-EUR - priemerný ročný výnos 14,05 %.
  • PARVEST EQUITY USA GROWTH-Classic EUR - priemerný ročný výnos 12,51 %.
  • PARVEST DISRUPTIVE TECHNOLOGY - priemerný ročný výnos 11,72 %.
  • NN (L) Health Care-P Cap EUR - priemerný ročný výnos 11,51 %.
  • NN (L) Health Care-X Cap EUR - priemerný ročný výnos 10,96 %.
  • Celý zoznam fondov nájdete na webe JT banky.

Dlhopisy

Nebojíte sa rizika? Využite možnosť investovať do dlhopisov. Dlhopisy prinášajú možnosť vyššieho zhodnotenia ako v prípade termínovaných vkladov. Na dlhopisy sa síce nevzťahuje zákonné poistenie vkladov, ale J&T banka si starostlivo vyberá, aké dlhopisy sa dostanú do jej ponuky cenných papierov. Ak by ste potrebovali peniaze skôr ako vyprší splatnosť dlhopisu, v banke sa postarajú jeho odkúpenie.

jt bank

Investujte do dlhopisov a znásobte vlastné financie na maximum.

Celospoločenské aktivity J&T

Banka JT ako jedna z popredných finančných inštitúcií u nás, cíti potrebu aktívne spoločensky pomáhať. Na podporu znevýhodnených bola vytvorená Nadácia J&T, ktorá podáva pomocnú ruku deťom zo sociálne slabých či pestúnskych rodín, ale aj ľuďom s hendikepom.

Nadácia tiež podporuje kultúru a športovcov. Napríklad našu tenisovú reprezentantku Janu Čepelovú. Každoročne v máji skupina J&T financuje tenisový turnaj J&T Prague Open, ktorý je najprestížnejším turnajom u susedov.

Kde nájdete pobočky J&T banky?

Pobočky J&T banky nájdete na nasledujúcich miestach.

Pobočka
Adresa
Otváracia doba
PobočkaCentrála
AdresaDvořákovo nábrežie 8, 811 02 Bratislava
Otváracia dobaPO - PI: 9 - 17 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRiver Park
AdresaDvořákovo nábrežie 8, 811 02 Bratislava
Otváracia dobaPO - PI: 9 - 17 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaKošice
Adresa Hlavná 1, 040 01 Košice
Otváracia dobaPO - PI: 9 - 17 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaVysoké Tatry
AdresaGrandhotel Starý Smokovec 38, 062 01 Vysoké Tatry
Otváracia dobaPO - PI: 9:00 - 17:00 h, SO - NE: zatvorené

Ak nemáte banku v blízkosti, využite telefonický kontakt 0800 900 500.

Zverte svoje financie do rúk odborníka, ktorý sa vo svete financií pohybuje vyše 20 rokov. Prvotriedne finančné služby, ktoré dovolia vášmu majetku rásť s čo najnižším rizikom prináša J&T banka.

Nakupujte výhodne s Tipli cashbackom

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného obchodu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet.

Zobraziť obchody s cashbackom »

Súvisiace obchody

mBank, VÚB BANKA, ČSOB, Tatra banka, Slovenská sporiteľňa, J&T Banka

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa