Jysk leták alebo Ako nájsť matrace a skrine najvýhodnejšie

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Jysk má vždy najlepšiu ponuku pre vašu domácnosť. Pretvorte si svoj príbytok na skutočnú oázu pohodlia, ktorú vám budú všetci závidieť! S Jysk to bude hračka.

Slovo „JYSK“ bolo vždy zámerne pridávané k názvu spoločnosti. Podľa jej zakladateľa Larsa Larsena predstavuje slovo „JYSK“ v dánčine čokoľvek alebo kohokoľvek z Jutského polostrova a je často spájane so skromnosťou, dôkladnosťou a čestnosťou. A práve to sú hodnoty, ktoré firma vyznáva.

Kde kúpite nábytok výhodnejšie? Jedine s Tipli!

Vybavenie domácnosti rozhodne nie je lacná záležitosť. Ušetrite na kúpe nábytku (a mnoho ďalšom) s Tipli! Pri nákupe cez Tipli získate časť peňazí z každého nákupu späť napríklad v obchodoch Sconto nábytok, Asko nábytok alebo Tempo Kondela.

Ako vyzerá leták Jysk?

Nový Jysk leták môžete v svojej poštovej schránke očakávať približne 2 až 3 krát do mesiaca. V prípade, že leták neobdržíte (pokrytie Jysk nie je v každom okresnom meste, preto sa môže stať, že k vám leták nedorazí) je k dispozícii na Jysk e-shope. V každom letáku vás čakajú exkluzívne akcie na vybraný nábytok a doplnky do domácnosti.

Všetky aktuálne Jysk letáky nájdete na Tipli.

Sortiment predajne Jysk

V predajniach Jysk nájdete všetko pre vašu domácnosť a záhradu. Na webovej stránke majú sortiment prehľadne rozdelený do kategórií podľa miestností, ktoré chcete zariadiť. Najzaujímavejšie výrobky v akcii nájdete zas v Jysk letáku. Na jednom mieste tak nájdete pre váš príbytok úplne všetko - od nábytku po drobné detaily.

Spoločnosť orientovaná na zákazníkov

jysk

Pri tejto vete si asi poviete, že týmto heslom sa dnes predsa pýši každá spoločnosť. Jysk však značne dáva najavo, že na medziľudských vzťahoch záleží. Zamestnanci sú vyškolení tak, aby poskytli najlepšie služby a poradenstvo. Práve na základe toho boli sformulované štyri sľuby pre zákazníkov, nazývané Jysk customer promises.

Kde na Slovensku nájdem predajne Jysk?

V súčasnosti nájdete na Slovensku takmer 40 predajní Jysk. Rozmiestnené sú po celom Slovensku, preto by ste nemali nájsť najmenší problém v tom, ako sa do Jysk dostať. Na mapke si môžete pozrieť konkrétne miesta, kde sa Jysk na Slovensku nachádza.

jysk

Otváracie hodiny väčšiny predajní sú od 9 do 19 hodiny každý deň v týždni. K dispozícii máte navyše online a telefonickú zákaznícku podporu a online Jysk letáky.

Jysk.sk Kontakty

Telefónne číslo: +421 800 100 800

Email: zakaznik@jysk.com

























Súvisiace obchody

Answear, Hej.sk, 4home, Market24.sk, Bighome.sk, Masiv24.sk, MT nábytok.sk, Bigon.sk, SCONTO nábytok, Nábytok Bogart, Andrea Shop, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK, DROGERKA.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa