Kde kúpiť petardy a ohňostroje na Silvestra online

Tipy k nákupuTipy a triky  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Silvester je udalosť roka spojená s ohňostrojom. O polnoci sa všetci pozerajú smerom k oblohe a sledujú tú nádhernú zmes farieb, ktorá sa tam tvorí. Pri výbere petárd dávajte pozor na bezpečnosť. Aké petardy kúpiť?

Meno Silvester je v kalendári vďaka pápeživu šíriacemu kresťanstvo, ktorý sa tak volal. Samotné oslavy Nového roku potom vznikli roku 46 pred. n. l., kedy Július Ceasar založil juliánsky kalendár.

Ak už viete, čo si oblečiete na silvestrovský večierok, mali by ste vyriešiť, aké tohto roku nakúpite petardy a ohňostroje. Obchodov s nimi sa vyrojí pred Silvestrom množstvo, neunáhlite sa ale nákupom lacných petárd. Stavte radšej na bezpečné zdroje.

Kde koupit petardy a ohňostroje na Silvestra online

Kde bezpečne kúpiť petardy?

  • Mall.cz - rôzne typy ohňostrojov aj pre náročných klientov
  • Boomer - zľavový portál ponúka aj zľavy na ohňostroje

Vyrazte na Silvestra do zahraničia

Láka vás pohľad na farebný Paríž, Amsterdam alebo Londýn? Privítajte Nový rok v jednom z týchto európskych miest. Pozrite sa na zľavové portály, ktoré tieto zájazdy ponúka za super cenu.

Kde koupit petardy a ohňostroje na Silvestra online

NOVOROČNÉ PREDSAVZATIA
Iste všetci poznáme. Sľubujeme si, že schudneme, že investujeme do vzdelania a že sa budeme viac usmievať na svet. Táto tradícia pochádza už zo 16. storočia. Nový rok v nás vyvoláva pocit, že máme šancu niečo v svojom živote zlepšiť. Aké novoročné predsavzatia si dávate tento rok vy?

Súvisiace obchody

Travelking,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa