Kde sa nachádza a čo kúpite v Primark Viedeň?

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Primark je jedným z najúspešnejších odevných reťazcov. Obľubujú ho ľudia, ktorí majú radi aktuálne módne kúsky za prijateľné ceny. Primark nie je len o oblečení, ale aj o vlastnom štýle a módnych, či bytových doplnkoch. Nakupovanie v Primarku je skutočný nákupný zážitok. Doprajte si ho.

Zakladateľ Primarku sa zameral na to, aby ľuďom doprial oblečenie, v ktorom dobre vyzerajú a málo zaň zaplatia. Tento trend Primark udržiava dodnes, preto má stále taký úspech.

História Primarku v kocke

Dnes už svetoznámu značku založil Arthur Ryan v roku 1969 v Dubline. Dodnes v Írsku pôsobí pod názvom Penneys. Napriek tomu, že Primark pochádza z Írska, slávu svetového formátu dosiahol vďaka pobočke v Londýne. Londýn ponúka veľa historických a kultúrnych možností, ale nenájde sa turista, ktorý by sa Primarku na Oxford Street vyhol. Vo Veľkej Británii sa prvýkrát objavil v roku 1973 a dnes tam má už viac ako 160 pobočiek!

Primark Vieden

Pri návšteve Londýna nezabunite zájsť do Primarku na Oxford Street.

Primark Viedeň

Začiatkom tretieho tisícročia značka začala expandovať aj do Západnej Európy. Okrem Španielska, Nemecka, Holandska, Belgicka, či Francúzka, otvorili aj pobočku v Rakúsku, a to v rozľahlom nákupnom centre G3 Shopping Resort Gerasdorf neďaleko Viedne.

Vzhľadom k tomu, že na Slovensku sa Primark so svojim lacným textilom nenachádza, veľa Slovákov priťahuje preto, že je blízko a pri parkovisku s kapacitou 4000 parkovacích miest je takmer isté, že svojmu autu na čas nákupu miesto nájdu. Trendy móda však za vycestovanie stojí.

Primark Vieden

S prázdnou taškou z Primark Viedeň nikdy neodídete.

Slováci a ich nákupy v Primark Viedeň

Pravým dôvodom, prečo je pre nás nakupovanie v Primark Viedeň také príťažlivé je aj to, že predpokladáme väčší výber, kvalitnejšie a veľakrát ešte lacnejšie veci, ako u nás. V Primarku určite. Toto miesto sa stalo veľmi vyhľadávaným nielen pre Bratislavčanov, ale aj pre ľudí z doslova celého Slovenska.

Dôkazom popularity Primarku medzi našimi zákazníkmi je parkovisko plné slovenských ŠPZ-tiek, najmä v predvianočnom období. Nakúpiť pre celú rodinu a ešte aj odložiť peniaze na povianočné výpredaje, ktoré si v Primarku Viedeň nemôžete nechať újsť, je na nezaplatenie.

Primark Vieden

Sadnite do auta a vyrazte za nákupným dobrodružstvom do neďalekej Viedne.

Módne značky pre každého

V Primarku nájdete tovar pod vlastnými maloobchodnými značkami zameranými na oblečenie pre ženy, mužov a deti, športové oblečenie, spodnú bielizeň, módne doplnky, kozmetiku, ale aj tovar pre domácnosť.

Medzi najobľúbenejšie patria Atmosphere, Denim CO, Ocean club, No Secret, Early Days, Opia, Opia girls a mnoho ďalších. Niektoré sú drahšie, iné zasa lacnejšie. Primark sa svojou ponukou snaží pokryť vkus zákazníkov všetkých generácií.

Primark Vieden

Najlacnejšie štýlové oblečenie nakúpite v Primark Viedeň.

Štýlová vďaka veciam z Primarku

Primark je symbolom lacnej módy, ktorá vychádza z najnovších módnych trendov. Kúpite tu všetko, čo sa nosí za pár eur. Špecializuje sa na rýchlu módu „fast fashion“, ktorá je určená na jednu sezónu.

Horúce trendy kúpite za málo peňazí, takže vám nebude ľúto v ďalšej sezóne veci vymeniť a vrátiť sa do Primarku po nové. Móda sa mení veľkou rýchlosťou a Primark sa snaží rovnakou rýchlosťou priniesť noví hity na pulty svojich predajní.

Primark Vieden

Buďte trendy za každých okolností vďaka fashion vychytávkam z Primark.

Viete ako sa dostanete do Primark Viedeň rýchlo a lacno?Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Primark online shop

V dnešnom online svete by veľa klientov privítalo Primark eshop, aby mohli nakúpiť z pohodlia svojich domovov. V Primarku uprednostňujú osobný kontakt. V súčasnosti má Primark 368 predajní. V Rakúsku rozšíril svoje pôsobenie aj pobočkou v Linzi. Pre veľa Rakúšanov je Viedeň predsa len ďaleko.

Radi nakupujete oblečenie výhodne? Získajte až 25 % z ceny nákupu späť!

Tipli spolupracuje s viac ako 350 partnerskými obchodmi rôzneho zamerania. V ponuke nájdete najpopulárnejšie módne e-shopy. Pozrite si na TOP obchody, v ktorých získate za nákup odmenu:

  • BonPrix : Nakupujte oblečenie lacnejšie až o 6 %.
  • Vivantis : Módne hity so zľavou 10 %.
  • Big Brands : Svetové značky s cashbackom až 4 % späť.
Zobraziť ďalšie obchody »

Súvisiace obchody

Bonprix, ZOOT, AliExpress, Najlepšia móda, Butikovo.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa