Kufrík na náradie a 4 ďalšie pomôcky pre domácich majstrov z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Na AliExpress si všetci prídu na svoje, aj domáci majstri. Práve im venujeme dnešný špeciál. Hľadali sme na čínskej online tržnici a našli sme pre vás praktický kufor na náradie, sadu náradia, kvalitné montérky a ďalšie super kúsky za skvelé ceny.

Dnešný diel najlepších pomocníkov z AliExpress je zameraný práve na domácich majstrov. A dámy, pokiaľ takého máte doma, starajte sa o neho. Manuálne zručný a šikovný chlap je dnes nedostatkový tovar. Preskúmajte, ktorý z kúskov by sa hodil práve tomu vášmu.

Na AliExpress budete v správnej kategórii "Tools", kde zoženiete veľké množstvo extra lacných kufrov na náradie, rôzne súpravy náradia pre veľkých aj malých majstrov. Montérky pre mužov aj ženy a aj šikovnú kapsu na náradie, ktorá sa pripevňuje na opasok. S orientáciou vo virtuálnych regáloch aj s nákupom na AliExpress, vám radi pomôžeme v našom návode na AliExpress.

Kufrík na náradie

Kufrík na náradie

Kufor na náradie v rôznych veľkostiach kúpite za super cenu na AliExpress.

  • Cena: 37,95 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 17 – 25 dní

Do rozkladacieho kufru na náradie z pevného plastu uskladníte náradie aj príslušenstvo a všetko pohodlne premiestnite kamkoľvek a kedykoľvek potrebujete. Vďaka praktickému organizéru vo vnútri kufríka budete mať náradie prehľadne zrovnané. Len pre istotu upozorňujeme, že ide iba o kufrík, ktorý neobsahuje náradie.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Komentáre k produktu sú zatiaľ pozitívne. Kupujúci si pochvaľujú kvalitu aj rýchle doručenie. Pokiaľ už teraz máte predstavu, čím naplníte kufor a čo vám doma chýba, pozrite aj na ďalšiu ponuku tohto predajcu, nielen na tovar pre majstrov.

Zobraziť na AliExpress »

Sada náradia v prenosnom kufríku

Náradie

Vyberte si na AliExpress kompletnú sadu náradia.

  • Cena: 48,26 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia : 7 – 15 dní

Kompletná sada náradia, ktorá by nemala chýbať žiadnemu domácemu majstrovi alebo hodinovému manželovi. Náradie vám pošlú v praktickom kufríku s rozmermi 37 cm x 30 cm x 9 cm. Set obsahuje 165 kusov náradia a príslušenstva. Ich kompletný zoznam uvidíte v rámci popisu produktu.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Kupujúci hodnotia najčastejšie piatimi hviezdičkami a predajca sa na AliExpress radí medzi TOP brands. Podľa väčšiny komentárov je náradie kvalitné a zodpovedná popisu. Niektorí zákazníci však komentujú, že „očakávali viac“.

Zobraziť na AliExpress »

Pracovný odev - montérky

Pracovní odev - montérky

Kvalitné, nielen pánske montérky, ale aj ďalšie pracovné odevy kúpite lacno na AliExpress.

  • Cena: od 18,19 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 – 30 dní

Montérky na traky alebo s dlhým rukávom patria k must-have outfitu správneho majstra alebo praktickej žene, pretože ani na ne predajca nezabúda! Kvalitné pracovné odevy si môžete za veľmi priaznivé ceny kúpiť v modrej alebo sivej farbe a veľkosti od S do 4XL.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Podľa kupujúcich je overal pohodlný a veľkosti zodpovedajú popisom. Doručenie hodnotia ako rýchle a bezproblémové. Predajca patrí na AliExpress k TOP značkám.

Zobraziť na AliExpress »

Kapsa na náradie

Kapsa na náradie

Kapsu na náradie a iné pomôcky pre majstrov zoženiete lacno na AliExpress

  • Cena: 4,86 €
  • Doprava na SR: 1,14 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 – 30 dní

Šikovná kapsa na náradie, ktorú uchytíte na opasok, opasok udrží až 9 kusov náradia. Pri práci tak máte všetko potrebné po ruke. Praktická pomôcka z kvalitného materiálu, ktorá navyše veľmi dobre vyzerá. Rozmery kapsy: 26 cm x 14 cm x 6,5 cm. Jedná sa len o púzdro, náradie nie je súčasťou balenia.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Kupujúci sú spokojní s kvalitou, ale v komentároch sa moc nerozpisujú. Budeme dúfať, že sa k domácim majstrom pridajú do budúcnosti aj ich ženy, aby sme sa dozvedeli viac informácií o produkte.

Zobraziť na AliExpress »

Detské náradie

 Detské náradie

Urobte radosť malým majstrom detským náradím z AliExpress.

  • Cena: 23,44 €
  • Doprava na SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 – 30 dní

Máte doma malých pomocníkov, ktorí vám túžia pomôcť vždy, keď niečo opravujete? Detské náradie z dreva v malom drevenom kufríku poteší každého mini majstra. Rozmery boxu: 30 cm x 20 cm x 8cm. Pre deti od 3 rokov.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Väčšina kupujúcich si v komentároch chváli kvalitu a prikladajú fotky, podľa ktorých tovar zodpovedá popisu aj produktovým fotografiám. Len 3 zákazníci z 89 majú ku kvalite produktu výhrady. Zaujímavé by bolo zistiť či majú rovnaký názor aj ich ratolesti.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa