Last minute tipy na Valentína - víkendový pobyt pre dvoch do 100 €

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Valentín  |  Ostatné 2. 2. 2022

Chcete tento rok osláviť Valentín niečím špeciálnym? Neseďte doma a vyrazte na romantický víkend. V okolí máte nespočet romantických miest, kde si dokonale užijete pobyt vo dvojici. Prinášame vám výber toho najlepšieho, kde si atmosféru plnú lásky naplno vychutnáte. Ponáhľajte sa, lebo sviatok všetkých zaľúbených klope na dvere a výhodné ponuky sa míňajú raketovou rýchlosťou.

Na láske sa šetriť nemá. To je základné pravidlo, na ktorom sa určiť všetci zhodneme. Prečo si však nedopriať to najlepšie za najvýhodnejšiu cenu? Veď peniaze z neba nepadajú. Pozrite si naše last minute tipy na valentínske pobyty, ideálne ako darček na Valentína. Pobyt stačí zarezervovať a už o pár dní sa môžete so svojou láskou prechádzať po romantickej Prahe, oddychovať vo vírivke alebo si užívať krásy hôr. Romantický pobyt pre dvoch je to pravé orechové.

Valentínske pobyty cez Booking

Obľúbený rezervačný portál Booking.com prináša široký výber ubytovania po celom svete. Samozrejme, Slovensko nie je výnimkou. Valentínsky víkend nemusí stáť veľa peňazí. Ukážeme vám kam na Slovensku do 100 eur. Užite si krásny Valentín na nových miestach.

Penzión Benátky Piešťany

Kúpeľné mesto Piešťany patrí k vyhľadávaným destináciám, kde si chodia ľudia užívať vytúžené wellness pobyty. Presne tento typ zájazdu je ako stvorený na oslávenie Valentína vo dvojici. Hotel sa nachádza v blízkosti kúpeľného ostrova a prináša pokojnú atmosféru v krásnom prostredí. Krásny výhľad z izby na rieku dokonale podtrhne romantiku.

Obrázok Zarezervovať pobyt

Apartmány Teddy Bojnice

Kto povedal, že správnu romantiku zažijete len v nóbl hoteli? Nejde o to kde ste, ale s kým ste. Pre menej náročné páry je super voľbou Apartmán Teddy v Bojniciach, ktorý má na Booking.com tie najlepšie hodnotenia! V útulnom priestore sa budete cítiť ako doma. V Bojniciach určite nevynechajte romantickú prechádzku po Bojnickom zámku a okolí. Chcete si preveriť informácie o dostupnosti? Využite Booking kontakt a dozviete sa všetko potrebné.

Obrázok Zarezervovať pobyt

Dream Hostel Bratislava

Naše hlavné mesto Bratislava sa pomaly, ale isto stáva obľúbenou turistickou destináciou. Ak chcete zažiť na víkend ruch veľkomesta, navštíviť kultúrne pamiatky a dopriať si večeru v super reštaurácií, Bratislava je na to ako stvorená. Vyhľadávaný Dream Hostel je situovaný v centre mesta, takže všade môžete vyraziť pešo a spoznať ťak okolie.

Obrázok Zarezervovať pobyt

Nakupujte lacnejšie s cashbackom

Rezervujte víkend pre dvoch cez Booking. Okrem krásnych zážitkov nezabudnite aj na cashback odmenu od Tipli.

Valentínske pobyty cez Zľavadňa

Zľavový portál Zľavadňa pravidelne prináša to najlepšie za super nízke ceny. Inak tomu nie je ani v prípade Valentína. Ak vás zaujíma romantická dovolenka na Slovensku, na Zľavedňa určite nájdete ubytovanie podľa vašich predstáv.

Hotel Aida Praha

Chcete vyraziť na Valentína do zahraničia, ale nechcete chodiť príliš ďaleko? Ideálnou voľbou je v tomto prípade Praha. Mesto ponúka nespočetne možností a nie nadarmo sa radí k najkrajším na svete. Hotel Aida sa nachádza v centre mesta, 5 minút od stanice metra a na hostí čaká welcome drink a bohaté bufetové raňajky.

Obrázok Zarezervovať pobyt

Apartmány Vila Casablanca Poprad

Tatry sú v zime skutočne nádherné. Môžete si užívať prechádzky po zasneženej krajine alebo vybehnúť na svah a lyžovať. Apartmány Casablanca v Poprade sa nachádzajú na super mieste v dosahu lyžiarskych stredísk alebo AquaCity Poprad, kde na vás čaká krásny wellness.

Obrázok Zarezervovať pobyt

Hotel Rezident Turčianske Teplice

Rýchla doba a stres častokrát neblaho vplývajú na osobný život. Zahoďte starosti a relaxujte so svojou polovičkou. Krásny Hotel Rezident v Turčianskych Tepliciach prináša wellness v cene, masáže, rôzne kúpeľné procedúry a polpenziu v cene pobytu. Garantujeme vám, že tento druh valentínskeho pobytu váš partner či partnerka ocení.

Obrázok Zarezervovať pobyt
Chceli by ste ubytovanie ešte lacnejšie? Môžete získať peniaze späť z každého jedného nákupu!Pre zobrazenie textu sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Booking, Hotels.com, Airbnb, Accor Hotels, ZľavaDňa

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa