MacBook Pro - kde ho kúpiť najvýhodnejšie?

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

MacBook Pro je notebook značky Apple. Vlastne nie. Nie je to notebook. Je to Apple MacBook. Je tenký, ľahký a má najjasnejší a najfarebnejší displej zo všetkých Macov. My vám poradíme, kde ho kúpite najvýhodnejšie!

MacBook posúva notebook na úplne inú úroveň výkonu a presnosti. Špičková grafika, vysoko výkonný procesor a najmodernejšie úložisko vás presvedčia o jeho maximálnej kvalite a rýchlosti.

3 tipy, ako kúpiť MacBook najvýhodnejšie

MacBook Pro má technické parametre na najvyššej úrovni, milovníci Applu však vedia, prečo ho milujú a novým zákazníkom stačí jediný pohľad na to, aby sa do MacBooku zamilovali aj bez podrobných technických informácií. My sa spolu teda namiesto toho pozrieme na to, ako sa k svojmu MacBooku dostanete čo najvýhodnejšie a najlacnejšie.

1. Zaobstarajte si MacBook pro výhodne na Hej.sk

Nechajte sa zlákať ponukou jedného z najväčších internetových obchodov na Slovensku. Hej.sk má v ponuke aj širokú škálu elektroniky, z ktorej si zaručene vyberiete. Ak hľadáte nový notebook, MacBook Pro si nesmiete nechať újsť. Na svoj nákup využite zľavový kupón Hej.sk a za MacBook, ktorý ste si vybrali zaplatíte o 10 € menej. Celkovú cenu objednávky, ktorá presiahla sumu 40 € vám ani poštové nenavýši.

MacBook

Nechajte sa očariť dokonalou farbou a ostrosťou MacBooku Pro, ktorý kúpite výhodne na Hej.sk.

Ako kúpiť MacBook na hej.sk ešte výhodnejšie?

Povedzme, že vás najviac zaujala ponuka internetového obchodu hej.sk, kde Tipli ponúka cashback 3 %. Vybratli ste si MacBook Pro za 2249 €. Keď si ho kúpite, na váš účet Tipli sa vám vráti 67 €, ktoré si môžete nechať vyplatiť na svoj bankový účet.

2. Výhodný nákup MacBook Pro na Alza.sk

Eshop Alza.sk vám určite netreba predstavovať. Pamätáte si ho minimálne vďaka zelenému mimozemšťanovi. O jeho kvalitách sa presvedčte nákupom svojho nového MacBook Pro. Ak patríte medzi ľudí, ktorých poteší aj malý darček, vyberte si taký MacBook, ku ktorému dostanete adaptér I-TEC v hodnote 23,90 €. Aktivujte si Alza Premium a vyskúšajte všetky výhody, ktoré Alza.sk ponúka na 30 dní úplne zadarmo.

Študenti pozor! V Alza.sk si na svoje školské časy dobre pamätajú a vedia, ako treba čarovať, aby ste si dopriali to, po čom naozaj túžite. Ak patríte medzi držiteľov preukazu ISIC, ITIC alebo EURO 26, na svoj nový MacBook môžete získať zľavu až 30 %.

MacBook

MacBook Pro pristane každej kancelárii.

3. Výhodná kúpa MacBook Pro na Mall.sk

Využite neobmedzené možnosti nakupovania na Mall.sk. Z bohatej ponuky, ktorú tento eshop má, si zaručene vyberiete. Využite Mall.sk kreditnú kartu a na váš nový MacBook vám internetový obchod prispeje sumou 50 €. Váš nákup prevýši sumu 60 € získate aj Mall.sk dopravu zadarmo.

Notebook MacBook Pro

Značka Apple je všetkým dobre známa. Ale aký je notebook MacBook Pro, čím sa odlišuje od ostatných notebookov a čo všetko z technickej stránky v sebe skrýva odhalíme v tomto článku.

Výhody Touch Bar

Dotykový ovládač Touch Bar, (sklenený Multi-Touch prúžok), je súčasťou klávesnice. Teraz máte po ruke presne tie nástroje, ktoré pri svojej práci na notebooku najviac potrebujete. Jedným dotykom si vyberiete zo skratiek, či emotikon... Práca na notebooku nikdy nebola jednoduchšia.

MacBook

MacBook - ultra tenký, ultra ľahký.

Na kvalite obrazu a zvuku záleží

Displej, či reproduktory sú záležitosti, bez ktorých si notebook neviete ani predstaviť. V tomto prípade vás pohľad a zvuk prenesie do iného sveta. Ak na notebooku pozeráte filmy, na Macbooku si prídete na svoje. Pri pohľade na fotku sa zamyslíte, či sa naozaj pozeráte na počítač. Zážitok zo zvuku bude taký silný, že nebudete veriť tomu, že ho zo seba dokáže vydať tento tenký a ľahký notebook.

MacBook Pro 2016 z technickej stránky

  • Touch Bar
  • Touch ID
  • brilantný displej Retina
  • dvojjadrový Intel Core i5
  • Intel Iris Plus Graphics 650
  • ultrarýchly disk SSD
  • štyri porty Thunderbolt 3
  • výdrž batérie až do 10 hodín
  • Wi-Fi 802.11ac
  • Trackpad Force Touch
  • je k dispozícii v kozmickej sivej a striebornej farbe

Súvisiace obchody

Hej.sk, TPD, Market24.sk, Andrea Shop

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa