Menovky na vianočné darčeky na stiahnutie

Tipy k nákupuVianoce  |  Ostatné 10. 11. 2021

Aj s tým najobyčajnejším darčekom môžete spraviť pod vianočným stromčekom množstvo parády. Stačí ho vhodne zabaliť a pridať štýlovú menovku. Kde také menovky zoženiete, tomu sa budeme venovať práve v tomto článku.

Každý darček umiestnený pod vianočný stromček by mal dostať jedinečný vianočný nádych. Balenie do ozdobného papiera, to už je úplnou samozrejmosťou. Krásne pomôcky na balenie darčekov zoženiete dnes už takmer úplne všade. Nielen v špecializovaných obchodoch, pozrite si napríklad Pepco leták, ale aj supermarketoch či hypermarketoch.

Keď už však darček krásne zabalíte, bola by škoda napísať na neho meno obdarovaného obyčajnou fixkou. Oveľa lepšia bude designová menovka. Na ňu môžete písať nie len mená, ale aj vianočné prianie alebo milé citáty.

Objednajte si menovky na vianočné darčeky online

Najjednoduchším spôsobom, ako získať krásne menovky na vianočné darčeky je ich online nákup. V internetových obchodoch nájdete množstvo produktov, vyhnete sa preplneným nákupným centrám a objednaný tovar vám bude navyše dovezený až domov.

Tisíce najrôznejších menoviek nájdete napríklad na obľúbenom čínskom trhovisku AliExpress. Stačí do vyhľadávača zadať "christmas gift tags" a môžete začať vyberať. K dispozícii sú papierové a iné visačky všetkých tvarov a farieb. To všetko navyše za veľmi priaznivé ceny. S nákupom však neotáľajte. Dodanie z AliExpress nejakú chvíľu trvá, tak nech to do Vianoc stihnete.

Jmenovky na vánoční dárky

Pri hľadaní menoviek sme objavili aj úžasné visačky na kufre, a rovno nás napadol taký malý tip. Ak sa chystáte obdarovať cestovateľa, môžete na jeho darček umiestniť práve visačku určenú na batožinu. Budete mať krásne označený darček a obdarovaný bude môcť visačku využiť aj do budúcnosti.

TIPLI TIP: Ak chcete nakupovať výhodnejšie, bude sa vám hodiť spoľahlivý parťák, ktorý vám pomôže ušetriť. Skúste cashback portál Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu. Áno, aj pri nákupe menoviek.

DIY menovky na vianočné darčeky

Ak už objednávku nestíhate je načase vpustiť do hry vlastnú kreativitu a vytvoriť menovky vlastnoručne. Nič ťažké na tom nie je. Na tie základné vám bude stačiť tvrdší papier, nožničky, fixka, a prípadne nejaké ozdoby v podobe trblietok, látkových mašličiek alebo iných dekorácií.

Inšpiráciu môžete nájsť napríklad na YouTube, kde sa to videami s podobnou tematikou len tak hemží. Veľmi pekné tipy prináša aj create with me.

Vytlačte si menovky na vianočné darčeky zadarmo

Nepatríte medzi kreatívne duše, nestíhate už online nákup, ale predsa by ste svojich blízkych radi potešili originálnym balením darčekov? Stiahnite si menovky online a úplne zadarmo len za pár sekúnd.

Menovky na stiahnutie ZADARMO

Máme pre vás pripravených hneď niekoľko druhov menoviek, a to úplne zadarmo. Stačí si vybrať vzor, ktorý chcete, vytlačiť si ich v pohodlí domova, popísať a dať na darčeky. A máte hotovo. Zaberie vám to len pár sekúnd a vaše darčeky určite potešia a zaujmu.

Stiahnuť menovky na darčeky

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa