MS v hokeji 2018: Fandite na maximum!

Tipy k nákupuTipy a triky  |  MS v HOKEJI 10. 11. 2021

Slovensko, do toho! Slovensko sa na MS 2018 predstavilo v kodanskej A-skupine. Fandíme slovenskej hokejovej reprezentácii na MS v hokeji a držíme im palce v boji proti Francúzsku, Švajčiarsku, Česku, Rakúsku, Švédsku, Rusku a Bielorusku! Fandite s nami na maximum!

Práve prebiehajú MS v hokeji 2018! Či už máte lístky do prvej rady, najradšej chodíte fandiť s priateľmi do baru alebo si zápasy užívate z pohodlia domova, máme pre vás pár tipov, ako si tohtoročné majstrovstvá užiť ešte o niečo viac!

Doprava na štadión

Kiwi.com

Kúpte si letenky na Kiwi.com na šampionát v Dánsku.

Máte lístky na zápas? Nemôžete sa dočkať, ako vyrazíte do Kodane podporiť našich chlapcov? Nestrachujte sa o cestu a kúpte si letenku na Kiwi.com. Povieme vám, ako na rezervovanie letenky.

Letieť s Kiwi.com na MS v hokeji

Ubytovanie

Booking.com

Najlacnejšie ubytovanie v Dánsku nájdete cez Booking.com.

Do Kodane to je zo Slovenska kus cesty. Predĺžte si svoj pobyt v Dánsku a užite si hokejovú atmosféru čo najdlhšie. O ubytovanie sa bezproblémov postaráte s Booking.com Ak neviete ako na to, prečítajte si ako rezervovať ubytovanie na Booking.com.

Nájsť ubytovanie s Booking.com

Sledujte hokej v najlepšom rozlíšení

Okay.sk

Vyberte si zo širokej ponuky televízorov na Okay.sk a získajte späť až 3% z nákupu.

Nepošťastilo sa vám a hokej budete sledovať z domu? Nevadí, spríjemnite si to čo najviac s poriadnou televíziou – a ani si nevšimnete, že nie ste priamo na štadióne.

Tipli TIP: Vedeli ste, že vďaka Tipli získate peniaze späť? Vyskúšajte to na vlastnej koži! Kúpte si novú televíziu a nechajte si poslať peniaze späť na účet. Prečítajte si viac o tom ako funguje cashback.

Zábava medzi tretinami

Hej.sk

Zabavte sa pri sledovaní hokejového zápasu.

Pauza medzi tretinami je taktiež poriadne dlhá. Nevypadnite z hokejového rytmu a zabavte sa v tom správnom športovom duchu – napríklad so stolným hokejom Chemoplast!

Kúpiť stolný hokej na Hej.sk

Zájazd na zápas Slovenskej reprezentácie

Boomer.sk

Majstrovstvá sveta v hokeji 2018 sa konajú v hlavnom meste Dánska, Kodani.

Nestihli ste si zakúpiť lístky? Alebo nemáte chuť na zdĺhavé hľadanie dopravy, ubytovania a všetkého okolo? Kúpte si zájazd na hokejový zápas! Boomer.sk všetko zariadi za vás.

Kúpiť zájazd na Boomer.sk

Fanúšikovská výbava

Každý poctivý fanúšik musí byť na zápas náležite vybavený! Vyberte si jeden z kúskov nižšie, ktorým dáte najavo svoju priazeň slovenskému tímu.

fanúšikovská výbava

Ceny zľava: Hokejový dres Slovenská Republika (19,90 €, Mall.sk), Pletený šál SR (8,90 €, Mall.sk), Šiltovka Slovenská Republika (5,99 €, Alza.sk)

Užite si MS v hokeji s dobrým jedlom

Vyberte si cez Tipli.sk svoje obľúbené jedlo i pitie a nechajte si ho priviezť až k vám domov. Navyše môžete ušetriť a nechať si vrátiť niekoľko % z nákupu. Nakúpiť môžete aj tu:

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, inSPORTline, Booking, Kiwi.com, Adam Sport, Gamisport.sk, Buď chlap

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa