Na chvíľu superhrdinom! Kde nájsť najlepšie Marvel oblečenie?

Tipy k nákupuMóda  |  Deti  |  Rodičia a deti  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Marvel je gigant! V priebehu desiatich rokov táto spoločnosť urobila absolútnu revolúciu vo filmovom priemysle a získala si milióny fanúšikov po celom svete. Kde nájdete najlepšie Marvel oblečenie a doplnky, aby ste sa mohli k fanúšikom verejne prihlásiť?

Filmový svet Marvel sa za desať rokov neuveriteľne rozrástol a obsiahol veľké množstvo obľúbených, ale aj menej známych postáv. A to nesmieme zabudnúť, že X-men a Deadpool si naďalej hrabú na vlastnom piesočku a budujú svoj vlastný filmový vesmír.

Ak spočítame všetky komixové filmy Marvel od ich vzniku, dostaneme sa na 73 hraných filmov a 19 animovaných filmov. Produkciu najviac nakopol Iron Man z roku 2008, ktorý odštartoval MCU (Marvel Cinematic Universe - Marvel filmový vesmír). Superhrdinovské kúsky zoženiete v Reserved a ďalších predajniach. Pozrite sa s nami, v ktorých.

TOP oblečenie s motívom obľúbených Marvel postáv

Fanúšikovia tovar so svojim hrdinom u nás stále zháňajú trochu ťažšie. Hlavne pri špecifických požiadavkách, ale aj to sa postupne mení k lepšiemu. Okrem toho, dnes môžete pohodlne nakupovať aj na zahraničných weboch. Chcete sa niečo dozvedieť o najobľúbenejších postavách a nakúpiť si pekné Marvel oblečenie a doplnky?

Váš dobrý sused Spiderman

Pavúčí hrdina si detské srdcia získava predovšetkým kresleným seriálom. Pre deti je Spiderman vzor, pretože je jednoduché sa s ním stotožniť. Miluje ho aj vaše dieťa? Urobte mu radosť k narodeninám alebo za vysvedčenie pekným tričkom alebo šiltovkou!

Do kín sa Spideman dostal pod taktovkou režiséra Sama Raimiho a spoločnosti Sony v roku 2002. Od tej doby sa dočkal šiestich filmových spracovaní a troch predstaviteľov - Tobeyho Maguirea, Andrewa Garfielda a Toma Hollanda. Tom Holland bude ako Spiderman robiť spoločnosť divákom po boku ostatných hrdinov ešte veľa rokov. Na rok 2019 sa chystá film s podtitulom Far From Home (Ďaleko od domova).

spiderman

Tovar nájdete v obchode Dedoles.sk.

deadpool

Toto Deadpool tričko a ďalší tovar nájdete v obchode Dedoles.sk.

Ukecaný Deadpool

Deti ho milujú aj napriek tomu, že Deadpool je mládeži neprístupný. Spolu so Spidermanom sa dokonca objavil v kreslenom seriály. Šiltovkou alebo tričkom s jeho motívom určite potešíte komixových nadšencov všetkých vekových kategórií. V ponuke sú rôzne štýlové a vtipné potlače.

Oficiálne sa Deadpool prvý krát objavil vo filme X-Men Origins: Wolverine (2009),ale väčšina fanúšikov by na túto jeho epizódu najradšej zabudla. Druhej šance sa dočkal vo vlastnom filme v roku 2016. Deadpool bol krvavý a plný kontroverzného humoru – presne taký, aký má byť. Ostáva len dúfať, že aj napriek nevymáchanej hube ho raz v MCU privítajú.

„Viac ako len kostým“ Iron Man

Napriek tomu, že fanúšikovia sa zhodujú na tom, že pravý hrdina sa skrýva za svojim kostýmom, Iron Man sa najviac preslávil vďaka svojmu brneniu. Chcete byť skoro ako Iron Man? Tričká s celopotlačou zatiaľ bohužiaľ nie sú nabité ohromnou energiou, ale minimálne úsmev na tvári vyčaria každému správnemu Iron Man fanúšikovi. :-)

Do tretice všetkého červeného - génius, miliardár, playboy a filantrop Tony Stark. Postava, ktorá odštartovala celú MCU v roku 2008 sólovkou Iron Man. Objavil sa v troch vlastných filmoch, troch tímovkách a podstatnú úlohu zohral aj vo filmoch Spiderman: Homecoming a Captain America: Občianska vojna.

iron man

Toto Iron Man tričko a ďalší tovar nájdete v obchode Glami.sk.

glami captain america

Toto tričko Captain America a ďalší tovar nájdete v obchode Glami.sk.

Patriot Captain America

Obľúbená komixová postava pôvodne slúžila ako vzor statočného vojaka, preto sa netreba čudovať, že ju zbožňujú jednoducho všetci. Captain America je stelesnením úprimnosti a hrdosti. Tričkom s hviezdou na hrudi tak dáte jasne najavo, za aký tím kopete.

Najväčší americký hrdina Captain America (stretnete sa aj s prekladom Kapitán Amerika) sa vo filme v rámci MCU objavil v kinách v roku 2011. Aj dnes sa často spája s americkým patriotizmom, v posledných filmoch ale len v revolučnej podobe. Po udalostiach v Občianskej vojne sa dostal mimo zákon a charakteristický štít s hviezdou vymenil za bezfarebný. Od tej doby si hovorí Nomád.

Všetci Avengers pokope

Neviete sa rozhodnúť, ktorého z hrdinov si vybrať? Alebo si nie ste istý motívom postavy, ktorá by urobila najväčšiu radosť? Vsaďte na istotu a kúpte ich všetkých! Avengers sú koniec koncov jedna veľká partia a tá by sa trhať nemala. Pozrite si napríklad tieto cool trička!

V neustále sa rozpínajúcom vesmíre momentálne prebieha 19 filmov. K tomu si pripočítajte aj niekoľko seriálov (napr. Punisher, Jessica Jones nebo Daredevil) a máte dosť námetov na sledovanie na celé leto. Marvel so svojimi adaptáciami populárnych komixov neustále triafa do čierneho. Svedčí o tom aj fakt, že posledný film Avengers: Infinity War v kinách po celom svete zarobil viac alo 2 miliardy dolárov.

metalshop avengers

Tieto Marvel tričká nájdete v obchode Metalshop.

aliexpress cosplay

Tovar nájdete v obchode AliExpress.

Pre dokonalý kostým

Baví vás cosplay, alebo len chcete na večierku zažiariť v bezkonkurenčnom kostýme? Na AliExpress nájdete perfektne vypracované rekvizity, ktoré vášmu kostýmu dodajú šmrnc. Pretože sa ale často jedná o veľké produkty, vyberajte ich starostlivo. Skontrolujte požadované rozmery a prevedenie a pre istotu sa pozrite aj na fotografie ostatných nakupujúcich. Presvedčte sa, že kupujete naozaj perfektný kúsok. Všetok tovar hľadajte v angličtine: Captain America shield (štít Kapitána Ameriky), Thor hammer (Thorovo kladivo), Iron man mask (maska Iron Mana). Tieto hračky vám budú všetci závidieť!

Marvel je dnes presne taký obrovský, aká obrovská je ponuka fanúšikovského tovaru. Môžete sa tak štýlovo obliecť od hlavy až po päty!

Motívy Marvel ešte výhodnejšie

Nosiť Marvel tričká je super! Všetkých svojich hrdinov môžete mať aj doma. Vyberte si obchod s módou priamo na Tipli, získajte zľavy a využite cashback!

Súvisiace obchody

Hej.sk, Metalshop, AliExpress, eBay.com, Dedoles.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa