Najčastejšie novoročné predsavzatia roku 2018

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Novoročné predsavzatia iste všetci dobre poznáme. Väčšina z nás už si niekedy aspoň jedno dala. Okrem klasických predsavzatí, medzi ktoré najčastejšie patrí schudnúť, si ľudia po celom svete dávajú aj niektoré skutočne bizardné ciele. Aké to sú? To si hneď povieme.

Novoročné predsavzatia si dávame s cieľom premeniť sa v lepšieho človeka. Koncom roku totiž bývame plný odhodlania, že ten nový rok bude aspoň o kúsok lepší než ten starý. A aké sú tie najčastejšie a naopak najšialenejšie predsavzatia?

Tradičné novoročné predsavzatia

Keď sa povie novoročné predsavzatie, vybaví sa nám pravdepodobne zoznam tých dobre známych. Zchudnúť, prestať fajčiť, začať cvičiť, prestať utrácať za nezmysly, začať šetriť peniaze, nájsť si lepšiu prácu alebo sa naučiť hovoriť anglicky. To sú skrátka evergreeny, ktoré len tak neomrzia.

Novoroční předsevzetí

Kde vám s vašimi predsavzatiami môžu pomôcť?

  • Babičkina záhradka - Ak to so zdravou stravou myslíte naozaj vážne, navštívte obchod Babičkina záhradka, kde nájdete kvalitné bioprodukty, liečivé bylinky a zdravé recepty. Skrátka všetko, čo vaše telo potrebuje.
  • inSPORTline - V tomto e-shope nájdete na cvičenie všetko - od správneho oblečenia, cez cvičiace stroje po najrôznejšie doplnky.
  • GymBeam - Správna výživa k cvičeniu neodmysliteľne patrí. Na GymBeam nájdete len tú najkvalitnejšiu, tak pre ňu rýchlo zabehnite.
  • IT academy - IT Academy je akreditované vzdelávacie centrum, ktoré vás naučí ako efektívne žiť v dnešnom svete informačných technológii. Ponúka najväčší počet akreditovaných školení na Slovensku.

Najbláznivejšie predsavzatia do nového roku

Potom ale existuje aj niekoľko jedincov, ktorým obyčajné chudnutie alebo šetrenie peňazí nestačí. Práve z ich hlavy často vznikajú tie najbláznivejšie predsavzatia. Vedeli ste napríklad, že niekto si praje začať fajčiť? Alebo že čím ďalej tým viac ľudí chce odbúrať svoju závislosť na sociálnych sieťach? Aj ohrýzanie nechtov patrí medzi časté zlozvyky, preto sa aj ukončenie tejto činnosti zaradilo medzi novoročné predsavzatia.

Novoroční předsevzetí

Pátrali sme na internete aj u našich známych po tých úplne najšialenejších predsavzatiach. A tu sú naši víťazi.

5 najšialenejších novoročných predsavzatí

  1. "Zbavím sa strachu z výšok" - a to rovno tým, že vyskúšam bungee jumping alebo iný adrenalínový zážitok
  2. "Už nikdy nebudem písať e-maily svojej manželke" - kdo vie, aké skúsenosti za týmto rozhodnutím stáli
  3. "Budem menej prať a používať viac deodorantu" - áno, aj také predsavzatie si ľudia dávajú
  4. "Budem jesť viac nezdravých vecí a menej zeleniny" - pravý opak nášho tradičného novoročného chudnutia
  5. "Nebudem svojho šéfa zaťažovať stále rovnakými výhovorkami... Radšej budem vymýšľať nové" - aj podvádzanie si vyžaduje kreativitu :-)

Skúste aj vy pojať predsavzatia 2018 trochu inak

Chcete začať cestovať? Skúste si stanoviť predsavzatie trochu kreatívne. Čo napríklad "do konca roka chcem mať selfie aspoň z troch kontinentov"? Alebo ste sa nikdy nenaučili jazdiť na bicykli? Dajte si ako novoročné predsavzatie, že sa chcete naučiť aspoň jednu zabudnutú činnosť z detstva.

Novoroční předsevzetí

Chcete nájsť skutočnú lásku? Skúste to ako Bridget Jones a zakážte si randenie so zlými typmi mužov. A nemusí to nutne znamenať iba alkoholikov alebo workoholikov.

Zdá sa vám, že máte málo priateľov? Čo tak predsavzatie, že si každý mesiac nájdete aspoň jedného nového priateľa. No áno, všetky tieto ciele sa už medzi novoročnými predsavzatiami objavili. Tak zapojte svoju fantáziu a vymyslite si aj vy niečo netradičné.

Dali ste si tento rok nejaké predsavzatie? Je tradičné alebo trochu bláznivé? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti a ak máte slabú vôľu, prečítajte si 5 tipov, ako dodrzať novoročné predsavzatia.

Súvisiace obchody

inSPORTline, BabičkinaZáhrada.sk, Gamisport.sk, BIOnatural, Moja linia

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa