Najkrajšie spoločenské šaty alebo Získajte za málo peňazí veľa muziky

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Plesová sezóna je v plnom prúde. Je teda najvyšší čas zaobstarať si nové spoločenské šaty. Že za ne nechcete utratiť majland? To ani nemusíte. My totiž poznáme pár trikov, ako plesové šaty kúpiť lacnejšie.

Každá žena chce na plese zažiariť v dokonalom outfite. Väčšina z nás teda nechce prísť v rovnakých šatách aké sme mali oblečené pred rokom. Nová plesová sezóna by sa mala niesť v znamení nových plesových šiat. A nezabudnite na pekné topánky. Napríklad z CCC.sk.

Zvlášť ak si na seba šaty beriete len párkrát, asi za ne nebudete chcieť utratiť stovky eur. To ani nie je nutné. Krásne spoločenské šaty je možné získať aj za viac než priaznivé ceny. Kde sa dá spoločenská móda kúpiť výhodnejšie, to vám hneď prezradíme.

Spoločenské šaty dlhé

Chcete byť kráľovnou každého plesu? V tom prípade pre vás budú dlhé plesové šaty tou správnou voľbou. Premenia vás totiž v skutočnú dámu na úrovni. Dáma na úrovni by tiež nemala zabudnúť pri plesových prípravách na vhodné spodné prádlo. Skvelý výber nájdete v obchode Astratex.

čierne plesové šaty dlhé, ružové plesové šaty dlhé, červené plesové šaty dlhé

Dlhé plesové šaty z vás urobia naozajstnú dámu. Na obrázku (zľava): Čierne maxišaty ZOOT (87,80 €), Ružové maxišaty ZOOT (100,95 €), Červené maxišaty ZOOT (82,25 €)

Kde kúpiť dlhé plesové šaty lacno?

Vedeli ste, že ak objednáte plesové šaty z obchodov, ktoré nájdete na Tipli, získate z každej objednávky peniaze späť na účet? Dlhé plesové šaty lacno zoženiete napríklad v obchodoch ZOOT, Orsay, Bibloo, BonPrix, AliExpress alebo napríklad Answear.

Prečo nakupovať na ZOOT?

Nakupovanie na ZOOT má hneď niekoľko výhod. Tou najväčšou je určite možnosť vyskúšať si oblečenie na pobočkách, kam vám bude úplne zadarmo doručené. Okrem toho ZOOT pre svojich zákazníkov veľmi často pripravuje výpredaje a ďalšie akčné ponuky.

Plesové šaty krátke

Ak sa práve nechystáte na galavečer do najlepšieho hotela v meste, na väčšinu udalostí vám budú stačiť aj krátke plesové šaty. Opäť vám veľmi dobre poslúži ZOOT, ktorý ponúka napríklad štýlové červené šaty so spadnutými ramienkami.

červené krátke šaty so spadnutými ramienkami, šifonové šaty, koktejlové šaty BonPrix

V krátkych plesových šatách môžete pretancovať celú noc. Na obrázku (zľava): Červené šaty ZOOT (74,45 €), Šifónové šaty Orsay (47 €), Koktejlové šaty BonPrix (66,45 €)

3 tipy, ako kúpiť plesové šaty lacno

Chcete byť hviezdou večera, a za šaty pritom neutratiť viac než 30 €? Žiadny problém! My totiž dobre vieme, kde kúpiť skutočne lacné plesové šaty.

  1. AliExpress. Ak do vášho plesu ešte ostáva dostatok času, môžete preskúmať obľúbený AliExpress, kde sa to lacnými spoločenskými šatami len tak hemží. Zoženiete tam dokonca aj šaty na svadbu.
  2. Slovenské e-shopy. Aj v slovenských e-shopoch ale nájdete veľa modelov, ktoré vám neurobia vietor v peňaženke. Stačí len hľadať. Pri našom pátraní sme objavili čierne šaty zo ZOOT za 24,95 € alebo fuschiové šaty z BonPrix za 23 €.
  3. Zľavové akcie a kupóny na Tipli. Každý deň pre vás sledujeme zaujímavé akcie a zľavové ponuky. Dnes sme pre vás našli viac ako 20 kupónov a zliav, ktoré by sa vám mohli hodiť.
Plesové šaty

Spoločenské šaty lacno nie je nemožné zohnať!. Na obrázku (zľava): Modré šaty AliExpress (10 €), Čierne šaty ZOOT (24,95 €), Bordové šaty BonPrix (23 €)

Tajomstvo, ako kúpiť šaty lacno

Ak chcete nakupovať (nie len šaty) výhodnejšie, budete potrebovať spoľahlivého parťáka, ktorý vám pomôže ušetriť. A nemáme na mysli, aby ste šaty nechali zaplatiť svojho priateľa alebo manžela. Radšej skúste casback portál Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu.

Začať nakupovať výhodnejšie

Súvisiace obchody

BIBLOO, Bonprix, ZOOT, AliExpress, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa