Najkrajšie svadobné šaty z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 25. 3. 2022

Ste z blížiacej sa svadby viac nervózni ako natešení? Pokiaľ hrajú rolu vo vaších obavách financie, ukážeme vám, ako môžete ušetriť vďaka svadobným šatám z AliExpress. Okrem šiat na svadbu (nielen pre nevesty) prinášame tipy aj na svadobné topánky a kúzelné detské šaty pre družičky.

Za cenu, ktorú v požičovni zaplatíte za jedny svadobné šaty, si na AliExpress.com môžete kúpiť rovno troje šiat. Nahliadnite do virtuálnych regálov najväčšieho čínskeho online trhoviska spolu s nami a vyberte si z pestrej palety svadobných šiat tie najlepšie pre váš veľký deň.

Doprava je väčšinou zadarmo a ceny sú také nízke, že si môžete svadbu užiť skutočne so všetkým a nestresovať sa predstavou, že šaty pokydáte. A ak ste z nákupov z Číny a celého objednávania nesvoji, využite náš návod na AliExpress.

Svadobné šaty

Svadobné šaty

Svadobné šaty získate lacno na AliExpress.com.

  • Cena: 89,91 € / kus
  • Doprava do SR: od 6,89 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 23-30 dní

Jednoduché svadobné šaty s ramienkami na šnúrke a dlhou sukňou, ktorá je krásne vzdušná vďaka štyrom vrstvám tylu. Pod produktovými fotkami nájdete presné inštrukcie, ktoré časti tela je potrebné si premerať, aby ste si pri výbere vhodnej veľkosti nevybrali zle. Okrem bielej je v ponuke ďalších 13 farieb - pre nevesty s rebelskou dušou alebo ich svedkyne, družičky či ďalšie účastníčky svadby.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Nevesty, ktoré si šaty už kúpili, doslova sršia nadšením v komentároch. Môžete si tu pozrieť aj fotky šiat v reáli po rozbalení zásielky. V komentároch obsahujúcich nejakú výčitku či nespokojnosť (je ich však minimum) nájdete milé a profesionálne vyjadrenie predajcu.

Zobraziť na AliExpress »

Čipkované svadobné šaty

Čipkované svadobné šaty

Čipkované svadobné šaty mnohých rôznych strihov aj farieb nájdete na AliExpress.com.

  • Cena: 45,78 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 28-35 dní

Čipkované svadobné šaty vo vintage štýle ocenia nevesty s romantickou dušou. Na výber je biela alebo ivory farba (krémovo biela) a varianta s odhalenými alebo zahalenými ramenami. Aj u týchto šiat nájdete podrobné a prehľadné tabuľky veľkostí vrátane obrazového návodu, ako sa správne pomerať, aby vám šaty sadli ako druhá koža.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Kupujúci si pochvaľujú materiál, kvalitu, celkovo krásny vzhľad šiat zodpovedajúci fotografiám i rýchle doručenie zásielky.

Zobraziť na AliExpress »

Šaty na svadbu

Šaty na svadbu

Šaty na svadbu nielen pre nevesty vyberajte na AliExpress.com.

  • Cena: 58,38 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 28-39 dní

Dlhé romantické šaty na svadbu s nežným kvetinovým vzorom vhodné pre nevesty, ktoré nepreferujú tradičnú bielu farbu, ako aj pre ostatných svadobných hostí. Vyberte si svoje spoločenské šaty. Rovnako ako u predchádzajúcich svadobných šiat sa riaďte podrobnou tabuľkou veľkostí a rozmerov jednotlivých dámskych partií, prípadne pozrite na náš návod, ako na AliExpress vybrať správnu veľkosť.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Podľa niektorých komentárov sú šaty v skutočnosti dokonca ešte krajšie ako na fotke. Wow! Produkt zatiaľ od žiadnej zákazníčky nezískal menej ako 4 hviezdičky. Nájdete tu aj fotky šiat na tele normálnych dievčat, nielen na modelkách s dokonalými krivkami.

Zobraziť na AliExpress »

Svadobné topánky

Svadobné topánky

Svadobné topánky z AliExpress.com sú živým dôkazom, že v jednoduchosti je krása.

  • Cena: 43,32 € / pár
  • Doprava do SR: 5,16 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Elegantné a jednoduché svadobné topánky s čipkovým motívom sú vďaka nízkemu opätku (cca 3 cm) ideálne na svadbu v prírode alebo svadobnú afterpárty. Na výber je biela alebo ivory farba (slonovinová farba). Topánky využijete nielen na svadbu, ale aj na iný druh spoločenských udalostí.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Komentáre kupujúcich sú superpozitívne. Nadšené reakcie a skutočné fotky. Topánky vraj skvele sedia a sú pohodlné.

Zobraziť na AliExpress »

Detské šaty pre družičky

Detské šaty pre družičky

Detské šaty pre družičky kúpite lacno AliExpress.com.

  • Cena: od 7,13 € / kus
  • Doprava do SR: zadarmo
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-31 dní

Čarokrásne detské šaty pre družičky alebo ďalšie malé svadobčanky sú na výber v 5 farbách a veľkostiach od 2 do 10 rokov (bohužiaľ nie všetky veľkosti sú dostupné vo všetkých farebných prevedeniach). Milé nevesty, deň S síce patrí hlavne vám, ale ak svoje malé družičky oblečiete do týchto šiat, budete sa musieť o obdivné a nežné pohľady hostí podeliť.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Spätná väzba je plná nadšených komentárov a päťhviezdičkových hodnotení. Pozrite si tiež fotky, ako deťom šaty sedia. Občas si niekto z kupujúcich povzdychne, že sú dievčatku šaty príliš široké, avšak ani u týchto šiat nechýba v rámci popise produktu detailný prehľad veľkostí so všetkými rozmermi.

Zobraziť na AliExpress »

Hľadáte ďalšie rady, ako zorganizovať svadbu? Hľadáte ideálne miesto na svadbu? Navštívte Svadobný atlas, kde nájdete nielen rady, ako všetko zvládnuť, ale aj miesto vašej vysnívanej svadby.

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, The Fashion Bible, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa