Najlepšie halloweenske kostýmy a doplnky z Aliexpressu

Tipy k nákupu 25. 3. 2021

Oslavy Halloweenu naberajú v posledných rokoch na popularite. Halloweenske masky, halloweenske kostýmy a halloweenske doplnky nájdete v podstate na každom kroku. My sme pre vás našli 7 najlepších halloweenskych kostýmov a doplnkov z Aliexpressu. S Tipli si určite vyberiete!

Tento americký sviatok pripadá vždy na 31. októbra a má výrazný karnevalový charakter. Na Slovensku sú časté rôzne halloweenske párty, oslavy a pochody. Na druhý deň pripadá tradičný slovanský Sviatok všetkých svätých. Tento sviatok je u nás omnoho typickejší, no Halloween ho pomaly dobieha.

Hlavne v USA je populárne koledovanie detí so známou frázou „Trick or treat“ a častá je aj úchvatná výzdoba áut, domov a záhrad. Priblížte si halloweensku atmosféru aj u vás doma. My v Tipli sme vybrali 7 najlepších halloweenskych produktov z Aliexpressu, ktoré vám k tomu určite pomôžu.

1. Dekorácia Šťastný Halloween

V jednoduchosti je krása. Siahnite po jednoduchej dekorácii Happy Halloween. Skladá sa z nápisu Happy Halloween a troch visiacich tekvíc v jasnej oranžovej farbe. Skvelo sa hodí na okno či dvere vášho domu. Zavesenie nie je problémom vďaka pevnému lanku. Spríjemnite si Halloween touto dekoráciou z Aliexpress a získajte cashback až 10 % iba s Tipli.

aliexpres
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena1,36 €
Cena s cashbackom1,25 €
Nakupovať na Aliexpress »
aliexpres

2. Hororová LED maska

Ak ste fanúšikom filmu Očista, túto halloween masku vám nemusíme lepšie predstavovať. Vybehnite do ulíc a určite vzbudíte pozornosť. Dostupných je 9 farebných variant: ľadovo modrá, zelená, modrá, biela, ružová, oranžová, fialová, žltá a červená. Vyberie si skutočne každý. Halloweenske masky sú vyrobené z kvalitného PVC a žiaria vďaka LED diódam. Na ich rozsvietenie budete potrebovať 2 AA batérie, ktoré pokojne kúpite v elektre. V ponuke sú 4 módy: stabilné svietenie, pomalé blikanie, rýchle blikanie a tma. Aliexpress ponúka tieto masky za bezkonkurenčnú cenu, z ktorej vám ešte Tipli vráti 10 % cashback.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena7,46 €
Cena s cashbackom6,84 €
Nakupovať na Aliexpress »

Chcete získať cashback aj cez AliExpress mobilnú aplikáciu?

Určite aj vy používate svoj telefón k nákupu častejšie a častejšie. Preto zbystrite pozornosť a zistite Ako nakupovať cez AliExpress mobilnú aplikáciu a získať cashback?

Ako nakupovať cez AliExpress aplikáciu a získať cashback »

3. Magický kotlík s parou

Vyberte si niečo špeciálne! Magický kotlík s parou, kde stačí iba pridať vodu. Prepracovaný systém podporovaný 12 LED žiarovkami paru navyše zafarbí a vytvorí skvelý dojem. Vdýchnite každej halloweenskej párty niečo navyše. Kotlík je vyrobený z plastu a tvorbu pary má na starosti zariadenie podporované AC adaptérom. O bezpečnosť sa absolútne báť nemusíte. Ak sa voda dostane príliš blízko k adaptéru, poistka by mala spôsobiť jeho vypnutie. Tento jedinečný kúsok nájdete na portáli Aliexpress s cashbackom až 10 %.

aliexpres
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena10,08 €
Cena s cashbackom9,24 €
Nakupovať na Aliexpress »
aliexpres

4. Halloweenska maska Michael Myers

Známu postavu zo série hororových filmov Halloween pozná snáď každý. Michael Myers, bezcitný psychopatický vrah, ktorý je snáď nesmrteľný a terorizuje svoje okolie je určite skvelý kostým na halloween. Táto halloween maska je vyrobená z latexu, ktorý je však šetrný k prírode. Dýchanie v nej by tak malo byť výrazne uľahčené. Vlasy na hlave Michaela Myersa, prezývaného aj Boogeyman, sú taktiež v prvotriednej kvalite a na strašidelnosti tomuto karnevalovému kostýmu rozhodne pridávajú. Aliexpres.sk ju ponúka za famóznu cenu, navyše s cashbackom až 10 %.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena13,80 €
Cena s cashbackom12,65 €
Nakupovať na Aliexpress »

Je pre vás AliExpress veľkou neznámou?

Prejdite si náš návod: AliExpress - krok za krokom a získajte všetky potrebné vedomosti pre nákup na tomto portáli. Je to jednoduchšie ako sa zdá!

AliExpress - krok za krokom »

5. Halloweenska dekorácia visiaci duch

Pripravte svojim kamarátom a známym strašidelné prekvapenie ihneď po príchode do vášho domu, či záhrady. Špecialitou tejto halloweenskej dekorácie sú svietiace červené oči, ktoré naženú hrôzu každému. Na výber máte z čiernej a bielej varianty. Výška tejto dekorácie je 1,65 metra a šírka 1,2 metra. Len si to predstavte. Skutočne desivé. Navyše so skvelou cenou, ktorú ponúka aliexpress a s cashbackom až 10 %. Nie je nad čím váhať!

aliexpres
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena15,64 €
Cena s cashbackom14,34 €
Nakupovať na Aliexpress »
aliexpres

6. Nafukovací kostým na Halloween

Chcete zažiariť na každej halloween párty s najlepším kostýmom? Potom nie je nad čím rozmýšľať. Nafukovací kostým je dostupný vo viacerých variantách ako napríklad mimozemšťan, pikachu, sumo zápasník, žralok, krava, či rôzne iné zvieratá. Okrem verzie pre deti je k dispozícii aj tá pre dospelých. Ak túžite byť stredobodom pozornosti úplne všade, lepší halloween kostým pre vás neexistuje. Kostým sa sám nafúkne, vďaka zabudovanému ventilátoru. Ten poháňajú štyri baterky, v novšej verzii dokonca aj powerbanka. Baterky ani powerbanka však nie sú súčasťou balenia a musíte si ich zakúpiť v elektre. Skvelá cena s cashbackom až 10 % iba na stránke Aliexpress.

Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena18,95 €
Cena s cashbackom17,37 €
Nakupovať na Aliexpress »

Tipy na Halloween?

Nevybrali ste si? Nevadí. Práve pre vás tu sú halloween tipy: Kde kúpiť lacný kostým a dekorácie?!

Halloween tipy »

7. Halloween kostým Joker

Najväčším hitom súčasných dní nie je nič iné ako film Joker v hlavnej úlohe s Joaquinom Phoenixom. Halloweensky kostým Joker je inšpirovaný práve týmto skvelým filmom. Je však určený pre úplných fajnšmekrov. K dispozícii je celý Jokerov oblek a zároveň aj halloween maska. Každá z týchto častí sa dá zaobstarať aj samostatne, no iba dohromady dosiahnete požadovaný efekt. Na výber sú detské veľkosti a aj klasické číslovanie pre dospelých až po 4XL. Materiál použitý je výrobu obleku zaisťuje jeho kvalitu, keďže sa jedná o bavlnu a polyester. Vyniknite na každej halloween párty najviac prepracovaným kostýmom a zaútočte na cenu o Najlepší Halloweensky kostým, masku. Tento kúsok z Aliexpressu vám k tomu famózne dopomôže. Dokonca s cashbackom až 10 %.

aliexpres
Pôvodná cena
Cena s cashbackom
Pôvodná cena49,84 €
Cena s cashbackom45,69 €
Nakupovať na Aliexpress » aliexpres

Ponuka halloween kostýmov a doplnkov z Aliexpressu je naozaj široká. My v Tipli, sme sa pre vás snažili vybrať to najzaujímavejšie z každej cenovej kategórie. Narazili sme pri tom na skvelé halloween masky, halloween make-up, či karnevalové kostýmy, z ktorých sme si bez problémov vybrali. A čo vy? Už viete za koho/čo pôjdete na Halloween tento rok?

Hľadáte zahraničné obchody s cashbackom podobné Aliexpressu?

  • GearBest - nakupujte všetko pre váš dom, byt, záhradu, ale aj šatník či deti pod jednou virtuálnou strechou a získajte cashback až 1,5 %,
  • eBay.com - jedna z najväčších nákupných galérií sveta a zároveň aukčný gigant v jednom prehľadnom balíčku s cashbackom až 2 %,
  • TinyDeal - ponúka zaujímavú a širokú ponuku tovaru za nízke ceny s cashbackom až 7,5 %.
Nakupovať s cashbackom »

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa