Nákupy za zlomok pôvodnej ceny? To sú zľavové portály!

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Baví vás sledovať aktuálne zľavy a nakupovať za pár eur? Na Tipli vám predstavíme zľavové portály, na ktorých sa nákupy maximálne vyplatia! Zľavy zamerané nielen na zážitky, ale aj na tovar vám budú k dispozícií len na zľavových portáloch. Urobte radosť sebe a svojim blízkym a ušetrite veľa peňazí!

Zľavové portály sú skvelým pomocníkom pri nakupovaní online a vyhľadávaní aktuálnych zliav. Ponuka zliav na portáloch je väčšinou časovo obmedzená a preto sa aktuálna ponuka vždy mení. Nákupy zliav prebiehajú formou e-shopu a zľavy na produkty či služby sa pohybujú väčšinou od 40 až do 90 %. Ponuky zostávajú len niekoľko dní, preto je potrebné ich pravidelne sledovať, aby ste žiadnu neprepásli!

Pobyty a dovolenka cez Zľavodom

Chcete, aby vaša dovolenka stála za to? Zároveň by ste radi ušetrili nejaké euro? Pozrite sa na portál zľavodom, ktorý ponúka zájazdy, zážitkové výlety a pobyty na Slovensku aj v zahraničí.

Na Slovenskom trhu je Zľavodom veľmi vyhľadávaný portál, ktorý za skvelé ceny ponúka more možností. Môžete vyraziť na wellness pobyt alebo na zájazd k moru.

TIP: Nielenže so zľavodom.sk ušetríte výraznú čiastku vďaka zľavám na všetky výlety a pobyty. Navyše máte možnosť s Tipli využiť cashback a za nákup dostať % späť na účet!

Rezervovať pobyt
Zľavový portál Zľavodom

Výlety po Európe so Zľavoking

Ďalším zľavovým portálom zaoberajúcimi sa pobytmi nielen na Slovensku je Zľavoking. Vyraziť môžete do kúpeľov alebo k pohraničným susedom ako je Česko, Poľsko, Rakúsko, dokonca aj Nemecko, Taliansko, Francúzsko a Chorvátsko. Užiť si môžete romantický pobyt so svojou polovičkou alebo si môžete dopriať luxusný wellness pobyt. To všetko a radu ďalších aktraktívnych pobytov ponúka zľavový portál Zľavoking za polovičné ceny! Aktuálne zľavy sa menia každý deň a ponúkajú pobyty až v 700 hotelových zariadeniach. Nepremeškajte jedinečnú príležitosť a využite niektorú z ponúk ešte dnes.

Zľavoking je profesionálom vo svojom obore a pri rezervácii pobytu vám poskytne ako bonus tipy na výlet a navyše si môžete zabezpečiť cestovné poistenie s 50% zľavou.

Zľavoking

TIP: S Tipli pri rezervácií dostanete % zo svojho nákupu späť! Nakupovanie na zľavových portáloch sa vyplatí, ale dostať ku zľave ešte peniaze späť?

Prejsť do obchodu

Vyplňte váš voľný čas zážitkami s portálom CenyNaDne

Chcete si plniť svoje sny a zažiť nezabudnuteľné zážitky, ale bojíte sa, že miniete všetky úspory? Nemáte sa čoho báť, od toho je tu pre vás zľavový portál CenyNaDne. Plní vaše detské sny a umožní vám vyraziť na vysnívanú dovolenku za pár eur! Zľavy sa pohybujú niekedy až cez 70 % !

TIP: Zážitky a pobyty sú vhodný darček pre vašich najbližších. S Tipli navyše dostanete peniaze späť z online nákupu.

Prejsť do obchodu
CenyNaDne

Módne hity na Zľavolam.sk

Baví vás sledovať aktuálne módne trendy? Ste fanúšikom módneho designu, ale veľakrát je pre vás tovar dosť drahý? Využite Zľavolam!

Nielenže sleduje módne hity za vás, ale taktiež vám prináša aktuálnu ponuku zliav na rôzne kategórie tovaru. Zľavolam ponúka dámske aj pánske oblečenie a módne doplnky. Tym ale ponuka nekončí. K výberu je veľa elektroniky, bioproduktov, kozmetiky, produktov pre deti a mnoho ďalšieho.

Každý zákazník si príde na svoje a má možnosť nakúpiť za tie najlepšie ceny na trhu.

Zlavolam.sk

TIP: Kvalitnú módu a ďalší tovar nakúpite na Zľavolam za polovičné ceny a s Tipli navyše dostanete cashback % späť zo svojho nákupu!

Pejsť do obchodu

Nezabudnuteľný pobyt na Slovensku so Zľavomaxom

Zľavový portál Zľavomax ponúka pobyty a zážitky na území celého Slovenska ale aj v zahraničí. Okrem pobytov tu môžete nájsť wellness, zľavy na módu, úžitkový tovar a ďalšie skvelé zľavy.

Na portáli nájdete zľavy až viac ako 60 %. Taktiež môžete potešiť svojich blízkych a kúpiť im to, po čom túžia. So Zľavomaxom si môžete plniť svoje detské sny a svoj voľný čas premeniť na nekonečnú radu zážitkov.

TIP: Zľavomax je skvelým partnerom pre váš voľný čas. Ušetrite na tovare ešte viac a s cashbackom na Tipli!

Prejsť do obchodu
Zľavomax

Objavujte so zľavovým portálom Čertovské zľavy

Premýšľate, čo robiť počas upršaných dní alebo čím potešiť svojho milovaného? Chcete zažiť adrenalín a vyskúšať niečo nové? Tak sú tu pre vás Čertovské zľavy, zľavový portál zaoberajúci sa pobytmi, dovolenkami, zážitkami a predajom originálneho tovaru za bezkonkurenčné ceny. Každý deň pre vás aktualizuje ponuku zliav a každý si príde na svoje.

čertovské zľavy

TIP: Čertovské zľavy vám ponúkajú mnoho zliav a nezabudnuteľných zážitkov. Využite akčnú ponuku a ušetrite dvojnásobok s Tipli s caschbackom.

Prejsť do obchodu

Na zľavových portáloch si zaručene vyberie každý. Vďaka nim zažijete dobrodružné zážitky plné adrenalínu, šťastia a vášne, a uchováte si spomienky na celý život. Nakupovanie je s nimi veľmi ľahké a navyše ušetríte veľa peňazí!

Využite zľavové portály za bezkonkurenčné ceny

Vďaka zľavovým portálom získate prístup k zľavám až 90%! Sledujte aktuálne zľavy priamo na Tipli. Ušetríte a zároveň si vychutnáte nakúpený tovar.

Súvisiace obchody

CND Travel, Zľavodom, Travelking, zlavoMAX, ZľavoHit.sk, Zlavomix.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa