Návod na internet banking - Slovenská sporiteľňa

Tipy k nákupu 25. 3. 2021

Službu internet banking ponúkajú svojim klientom všetky banky na Slovensku, a tak niet divu, že Slovenská sporiteľňa prišla s produktom s pridanou hodnotou. Nejde len o fakt, že službu nazvala a personifikovala ako George, ale aj o skutočnosť, že George je ďalšia úroveň moderného internetového bankovníctva.

Slovenská sporiteľna v roku 2018 uviedla na trh svoju novinku George - novú verziu internetového bankovníctva. Moderná platforma pre internetbankig bola nazvaná po prvom autopilotovi, ktorého použil pred sto rokmi letec Lawrence Sperry. George má tak predstavovať autopilota, ktorý vás bezpečne prevedie elektronickým bankovaním. Pozrite sa s nami novinku SLPS.

internet banking

Mediálna kampaň na začiatku roku 2018 sľubovala niečo moderné a špeciálne. Do dnešného dňa narástol počet užívateľov Georga na 400 000, čo je nesporný úspech. Vývojári nepoľavujú a sľubujú, že nový internet banking SLPS sa bude vyvíjať aj naďalej. Už teraz ide o inteligentného pomocníka, ktorý vám uľahčí správu vašich financií.

Osobný pomocník George

Internetové bankovníctvo vám umožňuje sledovať stav účtu a všetky pohyby na ňom. Vďaka ebankingu máte pod kontrolou všetky vaše finančné produkty bez toho, aby ste museli osobne navštíviť banku. Vďaka Georgovi nadobúda internet banking rozmer osobného finančného pomocníka.

slovenska sporitelna

Návod, ako používať zmodernizovanú formu internet bankingu SLPS je naozaj jednoduchý - prihlásenie prebieha pomocou prihlasovacích údajov klienta do starej verzie internet bankingu. Heslo môžete zmeniť cez Aktiváciu hesla alebo v nastaveniach po prihlásení do George.

George je nielen inteligentné a šikovné bankovanie, svoj digitálny kanál SLPS si môžete personalizovať podľa vašich preferencií. Úvodnú obrazovku si môžete upraviť farebne, môžete presúvať produkty, meniť a pridávať k nim obrázky. Každá transakcia sa vám ukladá do adresára, kde ju môžete jednoducho vyhľadať.

George - vaše moderné bankovanie

George prináša tieto novinky:

  • Intuitívne vyhľadávanie - transakcie môžete v adresári vyhľadávať pomocou mena, dátumu alebo miesta.
  • Správa kariet - môžete si zmeniť limit na karte alebo blokovať internetové platby.
  • Jednoduché prihlásenie - do mobilnej aplikácie sa prihlasujete pomocou pohľadu alebo prstom.
  • Nákup v eshope - v eshope George môžete nakupovať sporenie, cestovné postenie, kreditku a iné produkty.
  • Rýchla inštalácia - aplikáciu George zadarmo stiahnete v obchode s aplikáciami.
  • Platenie skenovaním - s Georgom v smartfóne môžete skenovať IBANy, QR kódy a poštové poukazy.


V modernom internetovom bankovníctve navyše nájdete nové produkty, ktoré vybavíte online. Za rovnakých podmienok, ako na pobočke SLPS môžete online získať pôžičku až do 20 000 €. Pokiaľ sa rozhodnete svoju už čerpanú pôžičku spravovať, v online ponuke je moderná pôžička na refinancovanie s výhodnou úrokovou sadzbou od 4,9 % do max. 8,9 % ročne.

internet banking

Svet financií s Tipli

Aby ste sa vo svete financií nestratili, Tipli pre vás pravidelne pripravuje články o novinkách, produktoch a službách na bankovom trhu. Chcete si otvoriť účet alebo požiadať o hypotéku? Alebo len chcete mať prehľad, čo sa deje? Prečitajte si naše príspevky ku financiám.

Zistiť viac »

    George mobilná aplikácia

    Už dlhšie neplatí, že internet banking Vám umožňuje spravovať svoj účet z pohodlia domova, svoje peniaze môžete mať pod kontrolou, kdekoľvek ste. Vďaka mobilnej aplikácii George sa môžete k svojmu SLPS profilu prihlásiť napríklad z posiľovne, z kaviarne či z výletu. Vďaka prihláseniu pomocou odtlačku prsta alebo pohľadom, si môžete byť istý, že sa k vášmu účtu nikto iný nedostane.

    Jednou z noviniek sú push notifikácie, ktoré nahrádzajú sms notikáfikácie. Push notifikácia sa vám na displeji mobilu objaví pri akomkoľvek pohybe na vašom účte. Push správa sa hneď po prečítaní vymaže, takže nehrozí jej opätovné použitie a prípadné zneužitie.

    slovenska spořitelna internetbanking

    Demo verzia George

    SLPS ponúka aktuálnym aj budúcim klientom demo verziu George, kde si v simulovanom prostredí novej platformy môžete vyskúšať, aké funkcie George ponúka, a ako sa s ním spolupracuje. V demo verzii uvidíte nielen vizuál nového internetového bankovníctva, ale môžete prakticky otestovať užívateľské prostredie. Navštívte internetovú stránku Slovenskej sporiteľne slpsk.sk a presvedčte sa sami!

    Súvisiace obchody

    Slovenská sporiteľňa

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa