New Yorker - móda pre mladých

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Módna značka New Yorker je obľúbená najmä medzi mladými. Špecializuje sa na ľudí vo veku 1239 rokov a je to na tovare, ktorý ponúka vidieť. Nakupujte v New Yorkeri a udržte si mladistvý look čo najdlhšie.

Značka New Yorker vznikla v Nemecku v roku 1971 a pôvodne bola zameraná len na jeansovu módu. Nie, nie je určená len Newyorčanom. Snaží sa doniesť do ulíc 39 krajín sveta závan New Yorku. Vo viac ako 1000 obchodoch si na svoje príde každý.

New Yorker na každú sezónu

Počas roka sa na pultoch predajní vystrieda niekoľko kolekcií, ktoré vychádzajú z aktuálnych módnych trendov. Jednotlivé kolekcie sú prispôsobené ročným obdobiam. Plavky v lete, čiapky v zime. Nájdete tu všetko, čo pre danú sezónu potrebujete.

Čo je na nakupovaní v New Yorker také výnimočné? Nezruinuje vašu peňaženku. Ceny v obchode sú prijateľné. Počíta sa s tým, že ide o fast fashion, čiže oblečenie na jednu sezónu. Zoženiete tu módu pre mladých, rifle, športové oblečenie, plavky, spodnú bielizeň.

New Yorker

Tip: Hľadáte nové plavky? Na Zaful si prídete na svoje! Trendy plavky a nekonečný výber s cashbackom až 7 %!

Vyberte si svoju obľúbenú značku

Aby sa vám v New Yorkeri lepšie orientovalo a aby ste si pamätali, v ktorých veciach sa cítite najlepšie, nájdete tu niekoľko samostatných značiek s odlišným štýlom designu. Medzi najvyhľádavanejšie patria Fishbone, Amisu, Smoga a Censored.

New Yorker online katalóg

New Yorker móda sa k vám chce dostať čo najbližšie. Kliknite si na New Yorker online shop. Z pohodlia domova si vyberiete všetko, čo váš šatník potrebuje a môžete vyraziť do najbližšej predajne. New Yorker online shop funguje ako katalóg. Vyberiete si a do predajne už idete na istotu po vytúžené kúsky. S New Yorker katalógom už na nič nezabudnete.

New Yorker

Aj pánsky šatník sa veciam z New Yorker poteší.

Vyberať online je také jednoduché

Tovar je rozdelený na dámsky a pánsky, ale keď máte v New Yorkeri obľúbenú značku, kliknite na ňu a otvorí sa vám celý kolekcia. Inšpirujte sa modelmi, ktoré sú na stránke prezentované alebo kliknite na kategóriu products a vyberajte jednotlivo podľa kategórií.

Neprehliadnite New Yorker výpredaj a nakupujte za ceny, ktoré inde nenájdete. Z New Yorkeru odídete vždy s plnými taškami. Bola by škoda nechať v obchode to, čo sa vám páči, za takú nízku cenu.

New Yorker na Slovensku

Aj New Yorker sk patrí medzi dostupnú a obľúbenú obchodnú značku. Na Slovensku sa nachádza 27 predajní a to nielen vo veľkých mestách. New Yorker chce byť k svojim zákazníkom čo najbližšie.

New Yorker

Fishbone, jedna z najobľúbenejších značiek.

New Yorker SK - predajne a otváracie hodiny

Pozrite si, kedy sú predajne New Yorker otvorené. Ak v zozname nenájdete svoju predajňu, kliknite si na web NewYorker.sk a vyhľadajte si adresu a otváracie hodiny na pár kliknutí u seba doma. Na Slovensku sa aktuálne nachádza 31 predajní New Yorker.

Pobočka
Adresa
Otváracia doba
PobočkaNew Yorker ZOC MAX
AdresaVihorlatská 2a, Prešov
Otváracia doba09:00 - 21:00
PobočkaNew Yorker OC Optima
Adresa Moldavská cesta 32, Košice
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker ZOC Max
Adresa Jednotka 215, Poprad
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker STOP SHOP
Adresa1. mája 45, Liptovsky Mikuláš
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker City Center
Adresa Parný Mlyn, Lučenec
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker Europa Shopping Centre
Adresa Na Troskách, Banská Bystrica
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker AUPARK
Adresa Štúrovo namestie 1, Žilina
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker ZOC Max
Adresa Jednotka N237, Trenčín
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker Galéria
Adresa Veterná 40, Trnava
Otváracia doba09:00 - 21:00
Pobočka New Yorker Avion Shopping Park
Adresa Ivanská cesta 16, Bratislava
Otváracia doba10:00 - 21:00
Pobočka New Yorker Eurovea
AdresaPribinova 1, Bratislava
Otváracia doba10:00 - 21:00

Značka New Yorker je určená pre každého mladého a odvážneho fashionistu, ktorý sa nebojí vytŕčať z radu. Za pár eur nakúpite najhorúcejšie módne hity, ktoré môžete vďaka nízkym cenám v New Yorkeri obmieňať a nakupovať donekonečna. Vyberte si tie svoje a zažiarte.

Radi nakupujete výhodne? Získajte až 25 % z ceny nákupu späť!Pre zobrazenie tejto časti článku sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Bonprix, ZOOT, Blancheporte.sk, Obuvame.sk, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa