Niečo rýchle a exotické pod zub? Je tu Sushi time

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Den dopravy zadarmo 10. 11. 2021

Sushi time to je dobré jedlo, ktoré si vychutnáte v prevádzke Bistro v Bratislave, doma, v kancelárii alebo na súkromnej party. Sushi time spoznáte podľa nezameniteľnej chute. Ich ponuka zdravých jedál je inšpirovaná exotickou kuchyňou: japonskou, thajskou, vietnamskou a indonézskou.

Sushi time sa snaží do bežného života prinášať zážitkovú gastronómiu. Ponúka široký výber zdravých a ľahkých jedál, pričom ani nemusíte chodiť ďaleko na východ do Japonska, Thajska alebo Indonézie. Chute jednotlivých kuchýň sú nezameniteľné a vy ich spoznáte podľa vône kardamonu, badiánu, koriandru a množstva ďalších vôni.

Sushi time menu

Teraz je čas na nové, nepoznané chute. Začneme ľahkých predjedlom, vegetariánskou gyozou s kimchi dresingom a pokračujeme pikantnou thajskou polievkou Prawn Tom Yum s kokosovým mliekom a krevetami. Ak váš žalúdok ešte stále nie je sýty, objednajte si Sushi set Picknick, ktorý obsahuje maki losos, maki uhorku, nigiri losos, rolku philadelphia a california, futomaki yasai a futomaki sake avocado. Nič sa nedeje, ak ste viacerým názvom jedál neporozumeli. Najlepšie urobíte, ak si kliknete na obchod Sushi time.

Gyoza

Japonská plnené taštička gyoza so zeleninou alebo mäsom.

Sushi time eshop

Na stránke Sushitime.sk máte na výber z chutných predjedál, exotických polievok, čerstvých pripravených krabičiek, veľkého množstva sushi setov, wokov a šalátov. V ponuke Sushi time nájdete aj niečo sladké pod zub, či už brownie, ryžový puding alebo čokoládový jogurt a osviežujúci jazmínový čaj a ďalšie limonády.

Ramen

Ramen je hustá polievka, ktorá vás zasýti.

Sushi time donáška

Čerstvo pripravené jedlo si môžete objednať až k vchodovým dverám vášho domu, do práce alebo na oslavu. Donáška jedla Sushi time bude trvať presný čas, uvedený na stránke pri objednávke. Za každý online nákup dokonca zbierate chipsy (body), ktorými môžete platiť pri najbližšej objednávke cez internet.

TIP: Ak ste kulinársky majster, prinášame vám sushi recept, ktorý si ľahko pripravíte z pohodlia vášho domova.

Sushi time donáška je výborný nápad, aj keď usporiadavate oslavu alebo párty na poslednú chvíľu. Vďaka službe Party&Catering si môžete vyskladať vlastnú kombináciu chutí alebo si objednať už pripravené Sushi Platá. To všetko vám dodajú v krabičkách alebo na sushi podnosoch. Stačí si objednať nad 50 eur a doprava zadarmo je vaša. Ak ste v ponuke nenašli to, čo ste hľadali pozrite si výber zo Sushi Mushi.

Donaska sushi

Cena rozvozu Sushi time závisí od zóny, v ktorej sa nachádzate.

Sushi time bistro

Radi by ste si dobré jedlo prišli vychutnať priamo do prevádzky Sushi time Bistro? Ponuku jedál budete mať prestretú ako na podnose v Sushi time Bratislava, na Malom Trhu alebo v Apollo Business Centre. Ak sledujete rôzne akcie Sushi time, môžete mať napríklad Wok za polovicu v prevádzke Bistro po 15:00 hod. Aby vám neušla žiadna ďalšia akcia, sledujte online Sushi time zľavy a budete informovaní o aktuálnych super ponukách.

Sushi time Bistro

Sushi time Bistro môžete navštíviť na Malom trhu alebo v Apollo Business Centre.

Sushi time Kios

Sushi time Kios je novým modelom predávania, tzv. take away, ktorý sa už čoskoro bude nachádzať na viacerých frekventovaných miestach. Nájdete ho v obchodných centrách, vlakových staniciach alebo letiskách. Momentálne sa Kios nachádza v OC Central na Trnavskom mýte v Bratislave. Ďalšie Kiosky by mali vznikať okrem Bratislavy aj v Prahe.

★ Nechce sa vám variť? ★

Objednajte si sushi alebo akékoľvek iné exotické jedlo priamo k vám domov alebo ušetrite v jednom z viac než 220 obchodov. Z každého nákupu vďaka Tipli.sk získate peniaze späť. Nákup v Sushi time tak bude ešte výhodnejší!

Súvisiace obchody

Tescoma, BabičkinaZáhrada.sk, DeliBarry, Sushi time

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa