NOVINKA: Pridali sme Feedo.sk!

Tipy k nákupuRodičia a deti 10. 11. 2021

Je to chlapec! Alebo dievča? Vítanie nového člena rodiny je vždy veľká udalosť! Ale kde zohnať všetko, čo je k správnej starostlivosti o dieťatko potrebné? Predsa na Feedo.sk – od teraz exkluzívne na Tipli!

S narodením bábätka začína rodina plno krásnych starostí. Ako zariadiť detskú izbu, aká výživa je tá správna, aké oblečenie vybrať a mnoho ďalších. Našťastie je tu hravý e-shop Feedo.sk, na ktorom nie len všetko potrebné zoženiete, ale kde vám aj so správnym výberom poradia!

Čo na Feedo.sk nájdete?

V skratke? Všetko. Feedo.sk vás prevedie materstvom od prvného dňa tehotenstva cez pôrod až po prvú cestu do školy. Nájdete tu vhodné oblečenie pre bábätká a mamičky, kvalitnú stravu, plienky, kočíky a vôbec všetko, čo by sa vám mohlo hodiť.

Kým ten veľký deň príde

Čím skôr sa mamička začne pripravovať na bábätko, tým lepšie. Množstvo vitamínov a zdravý životný štýl je základ, rovnako ako pohodlné tehotenské oblečenie.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz!

Tehotenský test (3,49 €), Sunar gravimilk (9,99 €), Ovulačný digitálny test (23,49 €)

Čo zariadiť ešte pred cestou do pôrodnice?

Niektoré špecifické veci by novopečená mamička rozhodne mala mať po ruke už pred cestou do pôrodnice, pretože ich bude bezprostredne po pôrode potrebovať. A potom sa už môže len nerušene tešiť zo svojho uzlíčka šťastia.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz! 2

Jednorazové nohavičky po pôrode (4,70 €), Sťahovací pás po pôrode (24,90 €), Balíček do pôrodnice (11,90 €)

Ako sa o bábätko najlepšie starať?

Dlho očakávaná chvíľa je konečne tu. Aj keď pomáha celá rodina, s malým bábätkom je množstvo práce. Zaobstarajte si teda také detské potreby, ktoré vám túto krásnu prácu čo najviac zjednoduchšia.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz! 3

Nemliečna kaša (teraz za 1,60 €), Detská vanička (26,90 €), Kôš na plienky (teraz za 7,15 €)

Hurá objavovať svet!

S bábätkom sa iste chcete čo najskôr rozletieť do sveta - predstaviť ho širokému príbuzenstvu a zároveň mu všetko ukázať. Dbajte predovšetkým na bezpečnosť a doprajte mu tie najlepšie cestovné pomôcky.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz! 4

Autosedačka (teraz za 149 €), Dieťa v aute (1,49 €), Kočík (teraz za 329 €)

Každú chvíľu nová akcia

Feedo.sk dobre vie, aký zásah do peňaženky je tehotenstvo aj starostlivosť o bábätko – a preto pre svojich zákazníkov neustále vymýšľa nové a nové zľavové akcie! Buďte v obraze a nakupujte rozumne. Práve teraz tu okrem iného prebiehajú aj 26% zľavy na plienky Pampers.

NOVINKA: Pridali sme Feedo.sk!

Neviete si rady?

Nikto učený z neba nespadol. Nezáleží, koľké dieťa už vychovávate, vždy vás môže niečo zaskočiť nepripravených. S Feedo.sk máte našťastie všetky užitočné informácie na dosah ruky! Neviete, kedy je tá správna chvíľa navštíviť logopéda, ak vaše dieťa nerozpráva tak, ako by malo? Viete čo robiť, keď váš drobček dostane kliešťa? Na to a množstvo ďalších vecí vám odpovedia na Feedo Blogu! Nájdete tu nespočetný počet informácií o tehotenstve a materstve a množstvo skvelých súťaží.

Obľubujete video?

Ak máte radšej názornú ukážku než hromadu textu, Feedo Youtube kanál je pre vás tým pravým! Nájdete tu nespočetné množstvo videí, ktoré vás prevedú každým dňom materstva, recenzia produktov, recepty a mnoho ďalšieho, čo sa vám môže kedykoľvek hodiť.

Súvisiace obchody

Feedo.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa