Novinky z Tipli #1

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Protože u nás v Tipli sa stále niečo deje, rozhodli sme sa, že si to nenecháme pre seba a všetko na vás vyklopíme. V tejto pravidelnej rubrike nájdete nie len predstavenie nových obchodov, ale tiež pripomenutie našich stálic. Nezabudneme zmieniť horúce novinky, ktoré vám zjednodušia, či spríjemnia používanie cashback portálu Tipli. Staňte sa súčasťou Tipli a prečítajte si o tom, ako to u nás chodí. :-)

Najskôr by sme sa vám radi predstavili :-)

Tipli je cashback portál, ktorý svojim užívateľom vracia až 25 % späť z ich nákupu. Naozaj. U nás žiadne háčiky nehľadajte. Hráme fér a našim klientom sa snažíme maximálne vyhovieť.

Ak vás zaujíma, ako dlho je Tipli na trhu, dá sa povedať, že v porovnaní s ostatnými cashback portálmi na Slovensku sme ešte nováčikovia. To však neznamená, že sme nejako pozadu. Naopak! K dnešnému dňu máme už niekoľko desiatok tisíc spokojných užívateľov a to ako v Česku, tak aj na Slovensku.

A pretože zaujímavých obchodov máme na Tipli množstvo, tento týždeň vám predstavíme nové obchody, s ktorými sa na Tipli môžete stretnúť pri svojich nákupoch.

Jožko.sk

Jožko je portál, predovšetkým zameraný na ponuku welness pobytov a poznávacích zájazdov, či už na Slovensku alebo v zahraničí. Ak teda máte už dosť stereotypu, alebo nutne potrebujete oddych z práce, no nechcete na to minúť “mailand”, Jožko.sk bude pre vás to správne riešenie. Hoďte aspoň na pár dní starosti za hlavu - zaslúžite si predsa poriadny oddych! Či už odpočinkový alebo adrenalínový.

Omrknúť si ponuku na jožko.sk

Intimissimi

Každá žena sa rada cíti krásna a sexi. Či už dáte prednosť nenápadnému a jemnému alebo zvodnému čipkovanému spodnému prádlu, na Intimissimi si určite prídete na svoje! Táto značka patrí medzi tie najobľúbenejšie a ponúka naozaj širokú paletu štýlových, ale zároveň pohodlných kúskov spodného prádla. Vyskúšate ju aj vy?

Porozhliadnuť sa na Intimissimi

Tchibo

To, že Tchibo ponúka skvelú kávu, ktorá vás každé ráno prebudí do krásneho nového dňa, už dávno viete. V káve síce stále patria medzi “jednotky”, okrem toho však svoj sortiment rozšírili na ďalšie položky, ktoré spravia váš deň ešte o niečo krajší. Na e-shope Tchiba nájdete široký výber moderného oblečenia na bežné nosenie či šport, doplnky do domácnosti, hračky, knihy a veľa ďalšieho. Tak neváhajte a spravte radosť sebe alebo svojim blízkym!

Vybrať si na Tchibo

Elka

Elka je česká značka spodného prádla, ktorá si zakladá na kvalitných látkach, farbách a kreatívnom designe. Ponúka originálne kúsky, ktoré skvele padnú a navyše sú hravé a štýlové. Ak máte pokrk lacných, no občas nekvalitných kúskov z Číny, určite sa na stránkach Elky poobzerajte. Natrafíte na široký výber pánskych a dámskych trenýrok a dokonca aj spodného prádla pre páry!

Poobzerať sa na Elka-underwear

New Look

Ak obľubujete módu pre mladých, New Look si určite zamilujete! Na trhu je už viac ako 40 rokov, jeho modely sú však stále štýlové a fresh! New Look vznikol v UK a v súčasnosti patrí medzi najobľúbenejšie britské značky, s viac ako 1000 predajňami po celom svete. Obliecť sa ako vystrihnutý zo zahraničného módneho magazínu, ale zároveň neplatiť tisíce? To presne ponúka kolekcia New Look!

Omrknúť si výber na New Look

Chýba vám na Tipli nejaký obchod? Napíšte nám. Urobíme všetko možné a možno aj nemožné, aby sme daný obchod pridali medzi našich partnerov.

Súvisiace obchody

Elka Lounge, New Look, Tchibo, Intimissimi, Jožko.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa