Novinky z Tipli #3

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Další týždeň utiekol ako voda a my sa nevieme dočkať, kedy vám povieme, čo všetko je u nás nové. A že sa toho udialo! Podelíme sa s vami dokonca o to, ako sa Tipli premenilo na bojovú jednotku! A ako zvyčajne, predstavíme nové obchody, aby ste mohli svoje peniaze šetriť ešte viac.

Peter bol postrelený!

Na Tipli sa stretla partia mladých ľudí, ktorá je za každú srandu. Vďaka organizácii našej skvelej Marti sme spolu tento týždeň vyrazili na laser game. Na chvíľu sa z nás stali nepriatelia, a aby sme boli úprimní - obávali sme sa, že v kancelárii ostane ešte dlho napätá atmosféra. Ale nebojte sa, keď sme odložili našu bojovú výstroj, pri pive sa z nás opäť stali kamaráti. :-)

Novinky z Tipli #3

Zníženie cashback odmeny

V Tipli novinkách sa bohužiaľ nemôžeme venovať iba zábave alebo predstavovaniu nových obchodov. Raz za čas (a verte nám, že to radi nerobíme) sa musíme venovať tiež menej obľúbeným správam. Ako napríklad, že túto nedeľu došlo k zníženiu cashback odmeny u niektorých obchodov na Tipli.

O tejto situáci sme vás s predstihom informovali v zaslaných e-mailoch. Podrobnejšie informácie nájdete vo svojich e-mailových schránkach.

Kde môžete s Tipli po novom nakúpiť?

Obchody pre vás poctivo hľadáme každý deň. Túto neľahkú úlohu má na starosti nový kolega Lukáš, ktorý sa do vyhľadávania obchodov pustil po hlave a musíme uznať - ide mu to na jednotku! Vďaka patrí aj vám, užívateľom Tipli, vďaka ktorým dostávame zaujímavé tipy na nové obchody. Ak vám u nás akýkoľvek chýba, stačí nám napísať.

Ale neodbiehajme od témy. Zaujíma vás, aké obchody si pre vás Lukáš prichystal? Tak poďme na to!

Novinky z Tipli #3

Adam Sport

Základom športových a turistických radovánok, samozrejme, okrem počasia, je kvalitná výstroj. Tú určite nájdete v športovom obchode Adam Sport, ktorý vám ponúka všetko pre pohyb v prírode.

Porozhliadnuť sa na Adam Sport

Brands24.sk

Chcete byť trendy? S Brands24.sk budete mať to najnovšie z najnovšieho. Buďte medzi prvými, ktorí budú mať horúce novinky z celého sveta.

Vybrať si na brands24.sk

Buď chlap

Dámy prepáčte, ale na Buď chlap sa budeme venovať výhradne pánom. Tí tu nájdu širokú ponuku pánskeho oblečenia, obuvi, spodného prádla a doplnkov od peňaženiek po motýliky. Všetky výrobky sú navrhnuté tak, aby o vašom dobrom v kuse nemohol nikto pochybovať.

Prejsť na Buď chlap

Páči sa vám dnešný výber? Ste zvedaví, aké obchody predstavíme ďalší týždeň? Alebo vám ukážeme rovno kolegu Lukáša? Nechajte sa prekvapiť! :-)

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa