Novinky z Tipli #9

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Nenechajte si skaziť náladu sychravým počasím! Dôvod na radosť sa vždy nájde - my sa vám budeme snažiť zlepšiť deň našou pravidelnou rubrikou Novinky z Tipli. Ste zvedaví, čo sa u nás udialo? Tak poďme na to!

Dnes prezdradíme niečo o výnimočnom úspechu nášho kolegu, určite nezabudneme prihodiť najnovšie obchody na Tipli a oboznámime vás s našou novou posilou. Máte sa na čo tešiť!

Nové obchody na Tipli

Možno si už vravíte, kam na ten kopec obchodov chodíme. Na slovenskom Tipli je ich bezmála okrúhlych 200! Určite za to vďačíme aj vám! Skvelými tipmi nás pri výbere obchodov nestále inšpirujete. Ak ešte nejaký chýba, určite uvítame ďalšie tipy v diskusii! :-)

YOINS | Your Inspiration

Novinky z Tipli

Yoins je ďalší z radov čínskych e-shopov a jeho ponuka módneho oblečenia je proste kúzelná. Zdôrazňuje ženskosť a väčšina kúskov je za viac než príjemné ceny. Na eshope nájdete širokú ponuku dámskeho oblečenia, od spodného prádla, cez nohavice, šaty, až po módne doplnky a obuv. Ak nechcete mať všedný a nenápadný šatník - vyskúšajte YOINS!

Vyskúšať YOINS

Autovýbava.sk

Novinky z Tipli #9

Auto je pre mnohých ako ďalší člen rodiny. Či už ste do áut blázon, alebo len chcete to svoje udržiavať v dobrom stave a čistote - tento eshop vás určite poteší. Na Autovýbava.sk nájdete všetko, čo vaše auto potrebuje. Od osviežovačov vzduchu až po spojlery.

Prejsť na Autovýbava.sk

CooliCool

Novinky z Tipli #9

Trojicu tento týždeň uzatvára CooliCool - internetový obchod, v ktorom nájdete technológiu od výmyslu sveta. Ponúka obrovský výber elektroniky, najlepšie ceny a dopravu zadarmo! Vyberte si nový smartphone či GoPro kameru.

Omrknúť CooliCool

Výstava Urbanizovaný svet

Novinky z Tipli #9

Chceme sa s vami podeliť o skvelý úspech nášho kolegu Adama Podrápskeho. Od 24.4. do 9.5.2017 bude v galérii Analogue v Prahe (na Malostranskom námestí) prebiehať výstava jeho fotografií na tému Urbanizovaný svet. Všetkých vás srdečne pozývame prehliadnuť si jeho unikátne výtvory.

Nový prírastok v Tipli!

Novinky z Tipli #9

A nakoniec sme si pre vás pripravili radostnú správu! Hlásime, že sa naše rady Tipli rozšírili o nové posily. S prácou nám síce ešte niekoľko rokov nepomôže, všetci sme si ho však ihneď obľúbili z rozkošných fotografií! Nebudeme vás napínať - nášmu “kráľovi Tipli” sa v nedeľu narodil prvý potomok - syn Matt! No posúďte sami - budúci lámač ženských sŕdc. :-)

Súvisiace obchody

Autovybava.sk, Yoins

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa