Objavte kvalitné parfémy a kozmetiku v Elnino.sk

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Nákupné maniačky pozor! Zoznámte sa s e-shopom Elnino, ktorý ponúka všetko pre váš dokonalý vzhľad. Od masky na tvár cez dekoratívnu kozmetiku až po pôvabný parfém. Buďte ešte krajšou vďaka Elnino.sk!

Elnino.sk je internetový obchod s kozmetikou a parfémami najznámejších svetových značiek. Spoločnosť má pôvod u našich najbližších susedov - českí bratia si predsa nemohli tie najlepšie kozmetikcé produkty nechať iba pre seba! A tak nám výrobky z Elnino robia radosť už od roku 2004.

Čo môžem nájsť v Elnino?

Škála produktov pozostáva z kvalitných parfémov pre dámy, pánov aj deti, dekoratívnej kozmetiky a produktov pre starostlivosť o tvár, telo a vlasy. Svetoznáme značky ako Calvin Klein, Hugo Boss, Chloé či Bioderma tu pritom nájdete za najlepšie ceny na trhu.

TOP 3 produkty v Elnino

elnino

1.) Max Factor Miracle Match: Obľúbený make-up od Max Factor dokonale kryje nedokonalosti pleti a dodáva jej prirodzený tón. Zanecháva pleť zjednotenú, jemnú a prirodzenú.
2.) Calvin Klein Euphoria: Orientálna vôňa plná exotického ovocia a kvetín, podčiarknutá hladkou smotanovou nôtou. Parfém je ťažká, sladká, výrazná, zmyselná a korenistá vôňa.
3.) Farouk Systems CHI Infra Silk Infusion: Olej na vlasy obsahuje častice prírodného hodvábu obohatené bylinnými extraktmi, sójovými proteínmi, keratínom a vitamínmi. Extrakt z prírodného hodvábu posilňuje vlasové korienky a zlepšuje pružnosť vlasov.

Ako vyhľadať produkty v Elnino?

Elnino.sk nedávno zmenilo vzhľad svojej stránky a zároveň vylepšilo možnosti vyhľadávania a online nakupovania. Pri tvorbe nového webu sa snažili, aby bola nová stránka prehľadná a jednoducho sa na nej orientovalo.

Zadajte časť názvu produktu alebo názov značky do vyhľadávacej roletky. Intuitívne vyhľadávanie samo navrhne možné alternatívy hľadaného produktu.

Elnino.sk kontakt

Na Slovensku máme doposiaľ iba jednu pobočku Elnino.sk, a to v našom hlavnom meste. Pri objednávke do 13.00. bude zásielka pripravená k vyzdvihnutiu nasledujúci pracovný deň. Ak si tovar objednáte po 13.00 bude možné zásielku vyzdvihnúť druhý nasledujúci pracovný deň. Akonáhle bude zásielka pripravená k vyzdvihnutiu dostanete informačnú SMS a email. Na pobočke je možnosť platiť kartou aj v hotovosti.

Elnino.sk Bratislava

Adresa: Obchodné centrum CUBICON, Staré Grunty 24, Bratislava, 841 04.
Otváracia doba: Po-Ne, od 10.00 do 20.00.
Ako sa tam dostanem? Zastávka Cintorín Slávičie údolie (linka 31, 39, 139), zastávka Televízia (linka 31, 39).

Elnino recenzie

Pri prvom nákupe na neznámom e-shope určite nie je na škodu prečítať si recenzie zákazníkov.

recenzie elnino

Nakupujte kozmetiku lacno s cashbackom!

  • Notino – Poznáte Notino? Nazrite do obchodu, kde sa vám vráti až 5% vo forme cashback.
  • Krasotika – S cashbackom až 2,5 % si tu môžte zaobstarať dekoratívnu kozmetiku svetových značiek.

Súvisiace obchody

ELNINO.SK

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa