Oblečte sa do kvetín: Trendy jari 2018

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Odhoďte farebné odtiene zimy a zabaľte sa do jarnej palety farieb. S jarou prichádzajú pastelové odtiene - od žltej, oranžovej, cyklámenovej, až po zelenú farbu. Zahaliť sa môžete do jednofarebnej látky alebo do mixu všetkých farieb. Napríklad aj do kvetín. Veď je tu jar!

Jar je tu vo všetkých farbách a odtieňoch. Ak sa pýtate, aké sú trendy túto jar, odpoveď je dvojaká. Keďže je móda subjektívna vec, kombinácia farieb a strihov je na vás. Ale aby ste boli trendy a mohli skombinovať staré kúsky oblečenia s novými, máme pre vás niekoľko odporúčaní. Túto jar môžete so šatníka vytiahnuť opäť volánové šaty a blúzky, prúžky na topoch, hviezdičky na mikine, strapce na šatách, ale aj flitre na balerínkach. Štýlové kúsky za super ceny zoženiete napríklad v Pull and Bear.

Trendy: Pastelové farby a kvetiny

Trendom jari 2018 je skombinovať aj neskombinovateľné. Nakombinovať môžete kvety s prúžkami a bodkami, ako aj bodky alebo hviezdičky s prúžkami. Tak ako to robia napríklad v Reserved. Farby tejto jari sú jasné a vyhrávajú pastelové farby na látkach s jednofarebnou potlačou alebo divoké farebné kombinácie. Z látok vyhrávajú ľahké vzdušné materiály, satén a kvalitné tkaniny. Ak hľadáte originálne oblečenie, ktoré zvýrazní vašu osobnosť, zalovte v ponuke HM móda.

Trendy jari 2018

1. Maxišaty

Odhaľte svoju ženskú krásu pred celým svetom! Predveďte sa v maxišatách, ktoré sú hitom tejto jari. Úžasný výber za skvelé ceny nájdete v obchode Primark. Je už len na vás, či si doprajete satén alebo sa necháte hýčkať vo vzorovaných strihoch. Nezabudnite však skombinovať šaty so správnym módnym doplnkom. Napríklad koženou ľadvinkou alebo opaskom, ktorý zvýrazní váš pás. Cez deň si nahoďte trendové slnečné okuliare a večer ako doplnkom ku šatám rifľovú bundu.

Žlté kvetované maxišaty s dlhým rukávom

Žlté kvetované maxišaty

Žlté kvetované maxišaty kúpite v obchode Zoot.sk.

2. Pastelové nohavice

Horúcim trendom tejto jari sú aj formálne nohavice, ktoré môžete skombinovať so sakom v rovnakej farbe, kvetinovým vzorom alebo sakom z vášho šatníka. Stiahnuť môžete po pastelových farbách nohavíc, ktoré vdýchnu nežnosť vášmu outfitu. V internetovom obchode Bonprix nájdete ponuku širších nohavíc s opaskom v rôznych farbách, od ružovej, červenej, modrej, až po čiernu. Trendové sú však stále aj úzke slim rifle. Ak sa vám už zunovali, vymeniť ich túto jar môžete za zvonové nohavice alebo bootcut rifle, ktoré sa od kolien dole rozširujú.

Širšie nohavice s opaskom

Širšie nohavice s opaskom

Pár klikov na obchod Orsay.sk a širšie nohavice s opaskom sú vaše.

3. Vzorovaná blúzka

Nebojte sa na prvý pohľad divotvorných kombinácií. Túto jar sú v móde kvetované vzory, ale aj pásiky, či bodky. Všetko môžete pokojne nakombinovať. Aj pásikavú blúzku s kvetinovou sukňou alebo culotte nohavicami. Táto kombinácia je pre všetkých, ktorí nemajú radi pravidlá. Porušte pravidlá v divokých kúskoch z Ebay.co.uk.

Blúzka s potlačou

Blúzka s potlačou

Blúzku so vzorovanou potlačou nájdete v online obchode BonPrix.

4. Pestrofarebný overal

Overal sa po niekoľkých rokoch opäť vrátil do módy a dnes ich môžeme považovať na trendové oblečenie. Je len na vás, na akú príležitosť sa chystáte. Či zvolíte overal na pláž, na party alebo na šport. Stačí ho skombinovať so správnou obuvou. Na pláž so sandálkami, na party s vysokými lodičkami a na šport s teniskami. Pútavý kvetinový overal na jedno ramienko s volánmi BonPrix neujde pozornosti žiadnemu oku.

Overal na jedno ramienko

Overal na jedno ramienko

Pestrofarebný overal na jedno ramienko kúpite v obchode BonPrix.

5. Štýlové a pohodlné topánky

Nezabúdame ani na dôležitú súčasť dámskeho šatníka, ktorými si dámske topánky. Doprajte vašim nohám pohodlie a oddych a siahnite po trendy topánkach. Na chladnejšie dni môžete zvoliť topánky s vyššou platformou a na slnečné počasie zdobené balerínky. Vyzdobené môžu byť nielen kvetinami, ale aj zaujímavou prackou, alebo na večerné nosenie, ozdobené flitrami. Ku každému outfitu správnej dámy patrí aj kabelka. Ak túžite mať aspoň jeden kvalitný módny kúsok, doprajte si kabelku Michael Kors.

Baleríny CCC

Zľava: CCC – Jenny Fairy (19,95 €), CCC- Jenny Fairy (19,95 €), CCC - Lasocki (25,95 €).

6. Štýlový blejzer

Máme tu aj niečo pre pánov. Základ každého pánskeho šatníka tvorí blejzer, alebo inak povedané sako. Je hitom aj tohtoročnej jari a môžete ho milí páni skombinovať s ošúchanými rifľami alebo k bavlneným chino nohaviciam. Ak chcete zapôsobiť na dámy, nahoďte sa do pôvodného tmavomodrého blejzeru s parádnymi zlatými alebo mosadznými gombíkmi.

Sivé oblekové sako

Sivé oblekové sako

Sivé oblekové sako Selected Homme New One nájdete v Zoot.sk.

★ Chcete nakupovať módne oblečenie výhodnejšie? ★

Vyberte si vašu obľúbenú značku oblečenia a nakupujte cez výhodný cashback Tipli.sk. Z každého nákupu získate peniaze späť.

Súvisiace obchody

Bonprix, ZOOT, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa