Odmeny na Tipli 3x inak

Tipy k nákupuAko nakupovať s Tipli 10. 11. 2021

Máte za sebou už niekoľko nákupov na Tipli a na vašom účte cinká jedna odmena za druhou? A viete, aký je rozdiel medzi registrovanou, potvrdenou a bonusovou odmenou? Že nie? No hlavu vám za to neotrhneme. Naopak. Odmenám na Tipli sa pozrieme na zúbok.

Tu ste si vybrali krásne nové šaty na leto, tam novú kabelku, tovar máte dávno zaplatený a na ceste k vám domov, na Tipli účte dávno vidíte pripísanú odmenu, ale čo to? Iba ako registrovanú odmenu a navyše nejde vyplatiť? Čo to má znamenať?

Len žiadnu paniku – princíp všetkých typov odmien na Tipli vám hneď vyjasníme.

Registrované odmeny

Registrované odmeny sú také, ktoré sme zaznamenali, ale zatiaľ čakáme, kým vám ich budeme môcť potvrdiť.

Kedy ich dostanem?

Získate ich po nákupe v ktoromkoľvek z našich viac než 110 obchodov. Registrované odmeny sa vám pripíšu na Tipli účet vo chvíli, kedy náš systém spozná, že ste si cez nás niečo pekné objednali – čo sa zvyčajne stane do 48 hodín od nákupu.

Čo ešte musíte vedieť?

Čakáte na pripísanie registrovanej odmeny tri dni a stále nič? Niečo tu nesedí, ozvite sa nám. Neprepadajte panike, situáciu vyriešime.

Bonusové odmeny

Tieto odmeny od nás máte k dobru.

Kedy ich dostanem?

Bonusové odmeny od nás nedostanete za nákup, ale za doporučenie kamaráta, inštaláciu Tipli tlačítka do svojho prehliadača, uplatnenie garancie spokojnostii či špeciálnu akciu.

Čo ešte musíte vedieť?

Môžete si ich nechať vyplatiť potom, čo na potvdených odmenách z nákupov dosiahnete limit 4 €. V tú chvíľu sa vám bonusové odmeny odomknú a stávajú sa tak potvrdenými odmenami.

Potvrdené odmeny

Potvrdené odmeny sú zo všetkých odmien na Tipli najlepšie - môžete si ich totiž nechať poslať na bankový účet.

Čo ešte musíte vedieť?

Potvrdenie odmeny z nákupu chvíľku trvá. Obchod musí potvrdiť, že bol tovar riadne vyzdvihnutý a zaplatený. Na toto potvrdenie má až 70 dní. Vieme, znie to ako večnosť, ale na druhú stranu uznajte, že aj obchodník sa musí chrániť. Do lehoty 70 dní je započítaná napríklad 14 denná zákonná lehota na vrátenie tovaru. Dobu potvrdenia tiež ovplyvňuje možnosť stornovania objednávky alebo prípadná nezaplatená dobierka. Kiež by sme mohli dobu potvrdenia ovplyvniť.

Všetky svoje potvrdené odmeny si môžete nechať vyplatiť kedykoľvek sa vám zachce - pokojne už od 1 centa. Alebo ich nechajte dozrieť a potom vám na účet pošleme poriadny balík!

Zabudli sme na niečo?

To viete, mať tak krištáľovú gulu, aby sme vedeli, aké otázky vám ešte vŕtajú v hlave... Nehanbite sa a kontaktujte nás na liveChate v pravom dolnom rohu stránky. Ak práve nie sme online, obráťte sa na diskusiu pod článkom alebo helpdesk. V prípade, že si radšej všetko zistíte sami, tu zistíte, ako to funguje.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa