Optika Eyerim prináša horúce trendy zo sveta okuliarov

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Kvalitné okuliare sú nielen šperkom každého outfitu, ale navyše chránia váš zrak. Ak si potrpíte na kvalitu, tak iste viete, že ceny značkových okuliarov nebývajú zrovna nízke. Trendové slnečné okuliare a dioptrické okuliare svetových značiek za super ceny prináša optika Eyerim. Vyberajte si z desiatok značiek a stoviek modelov a vyzerajte štýlovo.

Kamenná a internetová optika Eyerim sa radí medzi obľúbené a overené obchody. Niekoľkokrát do roka prináša nové kolekcie trendy okuliarov od zvučných značiek. Okuliare patria medzi doplnky, ktoré sú čerešničkou každého looku. Značkové okuliare sú drahé, ale v Eyerim ich zoženiete za bezkonkurenčné ceny.

Optika Eyerim

Optika Eyerim patrí medzi autorizovaných predajcov okuliarov značiek Ray-Ban, Gucci, Prada, Marc Jacobs, Dior a mnohých ďalších. Výhodou je, že väčšinu modelov si môžete vyskúšať online pomocou aplikácie, do ktorej nahráte foto svojej tváre. Vďaka tomu nehrozí, že by vám okuliare nesadli aj keď ich kupujete cez internet. Eyerim jednoducho kráča s dobou a poskytuje svojim zákazníkom bezkonkurenčný zákaznícky servis. Pozrite si s nami ich najkrajšie modely.

TIP: Vyberte si trendy okuliare lacnejšie. Pozrite si sekciu módne doplnky a ušetrite.

Dioptrické okuliare

Okuliare s dioptrickými sklami už dávno nepatria medzi veci, za ktoré sa treba hanbiť. V predaji sú stovky modelov, ktoré vyzerajú fantasticky, podtrhnú črty tváre a budete v nich vyzerať mimoriadne sexy. Dokonca je možné vyrobiť dioptrické slnečné okuliare, takže nemusíte nosiť šošovky. Aktuálne sa nosí takmer všetko od jemných rámov až po hrubé retro plastové kúsky, ktoré sa hodia mladým aj starým.

Výrazné kovové rámy

Elegancia a extravagancia vedia ísť ruka v ruke. Dôkazom toho, že to skutočne ide je značka Marc Jacobs, ktorú zoženiete v Eyerim za bezkonkurenčné ceny. Krásne kovové rámy výraznej farby sa hodia k ležérnym aj elegantným outfitom, takže sú vhodné na každodenné nosenie. Buďte odvážni a siahnite po kúsku, ktorý je originálny a nadčasový zároveň. Nebojte sa farieb, uvidíte, že sa vo výrazných rámoch budete cítiť výborne a dostanete kopec komplimentov.

marc jacobs okuliare 2

Elegantné a zároveň uletené rámy má v ponuke značka Marc Jacobs.

Trendy plastové rámy

marc jacobs okuliare

Hitom posledných rokov sú plastové rámy, ktoré svedčia mladým aj starším, ženám aj mužom.

Skvelou voľbou sú posledných pár rokov plastové rámy. Radia sa medzi unisex modely a nosiť ich môžu tínedžeri, ale aj starší ľudia. Klasikou, ktorá nikdy z módy nevýjde je čierna farba. Pokiaľ zháňate okuliare a chceli by ste model, ktorý môžete nosiť prakticky navždy, určite choďte do čiernej farby. Tieto krásne rámy z Eyerim môžete nosiť k teplákom či k obleku a stále budete trendy. Pre odvážnejších sú v ponuke rámy výrazných farieb.

Slnečné okuliare

Zrak máme len jeden a je potrebné si ho chrániť. Kvalitné slnečné okuliare nie sú len módnym doplnkom, ale slúžia ako ochrana. Vždy dbajte na to, aby ste si kúpili okuliare s filtrom. Šetriť sa neoplatí, pretože vo finále si pokazíte oči. V Eyerim predávajú len certifikované okuliare, takže báť sa nemusíte. Pre ešte lepší efekt voľte polarizačné slnečné okuliare, ktoré ideálne rozkladajú slnečné lúče a sú výborné do auta, k vode či na hory.

Unisex zrkadlovky

Jedna z celosvetovo najobľúbenejších značiek slnečných okuliarov Ray-Ban prišla už pred pár rokmi s kolekciou zrkadloviek, ktoré sa ešte stále nosia. Aktuálnym hitom sú rovné sklá bez rámov z kolekcie Ray-Ban Blaze. Tento upgradnutý model tradičného tvaru Clubmaster je určený pre ženy aj mužov, ktorí si potrpia na originalitu. Okuliare vyzerajú sviežo a dostupné sú hneď v niekoľkých farebných prevedeniach. Vyzerajú skutočne výborne a v optike Eyerim ich kúpite za super cenu.

slnecne okuliare ray ban

Zrkadlovky Ray-Ban sú hitom, ktorý musíte mať.

Večná elegancia

slnecne okuliare prada

Klasické čierne slnečné okuliare môžete nosiť roky.

Rovnako ako v prípade dioptrických okuliarov, ani pri voľbe slnečných okuliarov s čiernou nič nepokazíte. Čierne rámy a čierne sklá sú nadčasové a hodia sa do silného slnka. Oplatí sa do nich zainvestovať, pretože ich môžete nosiť navždy. Obľúbenou značkou pre tento typ okuliarov je talianska Prada. V Eyerim zoženiete väčšinu z okuliarov z posledných kolekcii a ešte aj ušetríte. Ak fandíte inej značke, stačí si v menu stránky vybrať požadovaný tvar a farbu a vyfiltrujú sa vám všetky modely od všetkých dostupných značiek.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Pozrite si naše obchody a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

BIBLOO, Vivantis, ZOOT, AliExpress, Lentiamo, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa