Orsay šaty vás urobia krásnou

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Nenadarmo sa hovorí, že šaty robia človeka. Zvýraznite svoje ženské krivky a nahoďte sa do šiat od Orsay - ktorý je na ne skutočne špecialista. Krátke, dlhé, elegatné, na párty či do práce… Na svoje si príde každá z nás!

V Orsay šatách z vás nik nespustí oči. Na každú príležitosť sa však hodí niečo iné, preto sme tie najlepšie vychytávky rozdelili podľa toho, kam v nich máte namierené. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi!

Šaty do práce

Najmä ak pracujete v kancelárii alebo na manažérskych pozíciách, bez business šiat sa nepohnete. Do práce sú vhodnejšie menej vyzývavé kúsky, dĺžka šiat by nemala byť kratšia ako po kolená. Chcete predsa aby vás brali vážne. :-)

orsay šaty

Šaty s rozšírenou sukňou (34,99 €), Šaty s opaskom (34,99 €), Šaty s padavým výstrihom (34,99 €), Puzdrové šaty s opaskom (34,99 €)

Šaty na párty

Na párty zvoľte hravejšie, pokojne aj o niečo zvodnejšie šaty. Nezabúdajte však, že zábava môže trvať do skorých ranných hodín - dbajte na to, aby ste sa v šatách zároveň cítili čo najpohodlnejšie.

orsay šaty

Čipkované šaty (36,99 €), Šaty so živôtikom (36,99 €), Čipkované šaty s odhalenými ramenami (42,99 €), Šaty s volánmi (36,99 €)

Šaty na rande

Vášmu drahému sa budete iste páčiť v čomkoľvek. Na romantickú večeru alebo prechádzku mestom sú ale ideálne šaty jemnej ružovej či červenej farby. Vedľa nešliapnete ani kvetinovou podtlačou. Váš milý z vás nebude vedieť spustiť zrak!

orsay šaty

Kvetinové šaty (36,99 €), Šaty so skladaním na výstrihu (34,99 €), Šaty s volánmi (18,99 €), Kvetinové šaty s volánom (27,99 €)

Letné šaty

Letu síce pomaly odzvonilo, letné šaty si však ešte môžete obliecť počas teplejších septembrových dní. Alebo využite letné výpredaje a zaobstarajte si kúsky v akcii na ďalšiu sezónu.

orsay šaty

Dlhé šaty (teraz za 25 €), Kvetinové šaty (teraz za 25 €), Dlhé šaty (teraz za 35 €), Šaty s kvetinovým vzorom (34,99 €)

Spoločenské šaty

Niekoľko spoločenských šiat nesmie chýbať v šatníku žiadnej ženy. Do roka sa iste vyskytne hneď niekoľko príležitostí na ich využitie. Napríklad sa vám vydáva kamarátka a vy potrebujete šaty na svadbu.

orsay šaty

Puzdrové šaty (34,99 €), Dlhé korzetové šaty (46,99 €), Čipkované šaty s odhalenými ramenami (42,99 €), Dlhé šaty s čipkou (46,99 €)

Súvisiace obchody

Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa