Pandora náramky | 4+1 tip, kde kúpiť Pandora šperky lacnejšie

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Túžite po náramku Pandora, ale nechce se vám žiť do ďalšej výplaty o vode a o chlebe? Pozrite sa s nami do virtuálnych regálov čínskeho online trhoviska AliExpress.com, kde podobné náramky aj prívesky praskajú vo švíkoch.

Ak netrváte na originále a logu Pandory, vydajte sa na AliExpress a vyberte si buď náramok plný korálkov alebo prázdny, ku ktorému si vyberiete prívesky podľa vašich predstáv. Ceny sú extrémne nízke, takže si bez výčitiek môžete náramkov kúpiť hneď niekoľko. Pre oko bežného smrteľníka je originál od napodobeniny nerozoznateľný.

Ako hľadať šperky Pandora na AliExpress.com

Pre najjednoduchšie vyhľadávanie náramkov Pandora stačí napísať do vyhľadávača na AliExpress bracelets Pandora. Prívesky na náramky nájdete pod charm Pandora. Dokonalý súlad potom vytvoríte s náušnicami a prsteňmi Pandora - hľadajte pod earring Pandora a ring Pandora.

Ak chcete ušetriť ešte viac a nakupovať s cashbackom, nezabudnite sa presmerovať na AliExpress.com priamo od nás z Tipli.

1. Náramok Pandora s farebnými korálkami a príveskami

Náramky Pandora kúpite za super ceny na AliExpress.com.

So šperkami Pandora premeníte každý deň vo výnimočný. Tento jemný elegantný náramok s korálkami, v dĺžke 18, 19, 20 alebo 21 cm, kúpite na AliExpress za 3,94 €. Vyberajte z 19 motívov - od nežných kvetinových až po veselé smajlíky. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

2. Prázdny strieborný náramok Pandora

Zháňate prázdny náramok Pandora bez príveskov? Prezrite si ponuku AliExpress.com.

Krásny strieborný náramok, ktorý si ozdobite príveskami podľa svojho gusta, kúpite len za 1,49 €. Na výber máte 19 druhov v rôznych dĺžkach a prevedeniach. Tipy na prívesky nájdete o obrázok nižšie. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

3. Prívesky na náramky Pandora

Originálne prívesky na náramky Pandora zoženiete lacno na AliExpress.com.

Okrem náramkov nájdete na AliExpress takmer nekonečnú ponuku príveskov a ozdôb na strieborné aj farebné náramky. Tento osvedčený predajca ponúka 21 rôznych motívov, jeden za 3,85 €. Vyberú si knihomoľky, cestovateľky i kávoholičky. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

4. Farebný náramok Pandora bez príveskov

Prázdny farebný náramok Pandora kúpite extra lacno na AliExpress.com.

Zamilovali ste si niektorý z príveskov? Môžete si nimi skrášliť nielen strieborný, ale aj tento farebný náramok. Na výber je biely, modrý, ružový, fialový, hnedý a čierny. Jeden kúpite len za 0,83 €. Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

5. Originálny viacvrstvový náramok

Nekonečnú paletu lacných a originálnych dámskych náramkov ponúka AliExpress.com.

Ak už sme vás úplne upandorovali, tu je malá zmena. Na AliExpress sa to dámskými náramkami len tak hemží, hľadajte pod bracelets for women. Tento originálny viacvrstvový náramok v nežnej zlatoružovej farbe kúpite len za 3,22 €. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Tajomstvo, ako kúpiť Pandora náramky ešte lacnejšie

Pozvite na vaše nákupy (nielen náramkov) spoľahlivého virtuálneho parťáka, ktorý vám pomôže ušetriť. Vyskúšajte cashback portál Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu.

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa