Parfémy Black Friday - ako nakúpiť najvýhodnejšie?

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Black Friday  |  Zľavové akcie 10. 11. 2021

Bodkou za dokonalým vzhľadom je príjemný parfém. Zahaľte sa do vôní parfémov svetových značiek! S Black Friday a Tipli to vaša peňaženka ani nepocíti. V zľavách sa predsa nakupuje najlepšie! :-)

Black Friday je celosvetový nákupný sviatok, ktorý vypukne 24.11. 2017. Toto nákupné šialenstvo k nám zavítalo z USA a Kanady a na Slovensku sa prvýkrát uskutočnilo v roku 2011. Počas 6 rokov sa stalo populárnym medzi zákazníkmi aj predajcami a každoročne sa tak do neho zapája viac a viac obchodov.

Počas tohto dátumu môžete nakúpiť oblečenie, parfémy, kozmetiku, elektroniku a mnoho ďalšieho za extrémne nízke ceny! Vynovte svoju domácnosť, obmeňte svoj šatník alebo si zadovážte novú kvalitnú kozmetiku vďaka Black Friday za výhodné ceny!

Kompletný zoznam zliav tohtoročného ročníku

Prešvihli ste Black friday 2017? Nezúfajte! Black Friday prichádza tento rok a my pre vás máme kompletný zoznam všetkých obchodov, ktoré ponúkajú zľavy! Pozrite na Black Friday 2018.

Zobraziť zľavy Black Friday 2018 »

Ako na výber parfémov?

Parfémy vo veľkej miere ovplyvňujú náladu nositeľa a jeho okolia. Preto pri výbere berte do úvahy konkrétnu situáciu, v ktorej chcete parfém nosiť. Ak idete do spoločnosti ľudí, zvoľte jemnejší parfém. Silná vôňa by mohla ľudí obťažovať. Naopak silné vône sú vhodné na obchodné stretnuia, na ktorých budete pôsobiť dominantne. Na schôdzku s partnerom sa hodia sladké parfémy nabudzujúce pocit zblíženia a intímnosti.

Viete že?

Počas nákupného sviatku Black Friday Notino ponúka parfémy za extrémne nízke ceny? Využite špeciálnu ponuku e-shopu a nakupujte parfémy výhodne! Notino má navyše pre svojich zákazníkov pripravené skvelé ceny celoročne. Využite Notino zľavový kód a obdarujte svoju polovičku tým najlepším za super ceny.

Korenisté vône

Ťažšie korenisté vône sú vhodné najmä v zime. Správna korenistá vôňa evokuje aj korenistý temperament. Ak teda chcete pôsobiť sebavedomo, rozhodne s týmito parfémami nešliapnete vedľa.

black friday parfémy

CK One Shock For Her (28,22 €), Unicorn kryt (83,30 €), Miss Wild (19,90 €)

Sladké vône

Kvetinové sladké vône sa hodia na letné obdobie. Nabudzujú pocit zblíženia a tepla, preto sa dokonale hodia romantickým dušiam. Ešte viac podčiarknú ich jemnosť a ženskosť.

black friday parfémy

Calvin Klein Eternity (26,76 €), Guess Seductive (11,50 €), Chloé (21,20 €)

Citrusové vône

Citrusové parfémy pôsobia veľmi ľahkým a sviežim dojmom. Pri výbere neobíďte Elnino parfémy, ktoré ponúkajú mnoho zaujímavých vôní.

Tipli TIP: Citrusové parfémy sú charakteristické prudkým nástupom a krátkou výdržou. Ak chcete, aby vám svieži pocit vydržal čo najdlhšie, hľadajte parfém, ktorý má vo svojom základe aj tóny dreva alebo pačuli.

black friday parfémy

Elizabeth Arden Green Tea (8,50 €), DKNY Women Energizing 2011 (33,96 €), Mexx woman (19,90 €)

Orientálne vône

Ak radi experimentujete, určite vyskúšajte orientálne vône. Sú to väčšinou ťažie, teplejšie vône, určené predovšetkým na večer a zimné obdobie. Skladajú sa najmä z exotických esencií a rastlín, ktoré si skrátka zamilujete.

black friday parfémy

Al Haramain Makkah (3,99 €), Al Haramain Angel (3,49 €), Kolmaz Arabi Cana (15,50 €)

Súvisiace obchody

ELNINO.SK, Notino

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa