Pepco leták aktuálny online

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Buďte experti v nakupovaní v Pepco. Prezradíme vám kedy vychádza Pepco akčný leták na tento a budúci týždeň, a čo všetko v ňom nájdete.

Sieť diskontných predajní Pepco vznikla v roku 1999 v Poľsku. Na Slovensko expandovala v roku 2013 a za toto krátke obdobie jej pôsobenia sa stala najpopulárnejším predajcom detských odevov a doplnkov do domácnosti za výhodné ceny. Na Slovensku môžete v súčasnosti nakupovať už v 85 predajniach.

Aktuálny Pepco leták

Nový Pepco leták vychádza raz za dva týždne. Akčný leták je platný zväčša od piatku do štvrtka, zmeny nastávajú počas štátnych sviatkov. Aktuálny Pepco leták nedorazí do schránok všetkým, záleží to vždy od miesta bydliska.

Najnovšie Pepco letáky nájdete na Tipli. Prezrite si leták Pepco aktuálny týždeň alebo omrknite ponuku Pepco letáku na budúci týždeň.

Pepco otváracie hodiny

Dajte si pozor na otváracie hodiny Pepco predajní. Nie sú totiž jednotné. Zväčša je Pepco otvorené od 9.00 do 20.00 prípadne do 21.00. Nech sa vám dvere Pepca nezatvoria rovno pred nosom, skontrolujte si radšej otváraciu dobu konkrétnej predajne na Pepco.sk. Vyhľadať ju môžete podľa PSČ.

Pepco sortiment

sortiment Pepco

V širokom sortimente Pepco nechýba ani kozmetika či hračky pre deti.

Čo v ponuke Pepco nájdete? Sortiment obsahuje dámsku, pánsku a detskú módu. Celú rodinu tak môžete nahodiť podľa najnovších trendov, a to za extrémne nízke ceny. Okrem toho v predajni nakúpite kozmetiku, hračky pre deti či originálne doplnky do domácnosti.

Sortiment je navyše obohatený o sezónny tovar napríklad cez Vianoce, Veľkú noc alebo Valentín. Sezónny aj základný tovar nájdete v akciových cenách v Pepco letáku.

Nechajte sa Pepcom inšpirovať

Pepco sa nestará len o predaj výrobkov, jeho starostlivosť o nás siaha ďaleko za to. Na Pepco sk nájdete nápady ako ozdobiť svoj veľkonočný stôl, ako vychystať rodinu k štedrej večeri či zoznam jedinečných doplnkov, ktoré si so sebou pri návšteve pláže nemôžete zabudnúť.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa