Prázdniny s pestrými zážitkami? S našimi radami je to hračka!

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Deti  |  Rodičia a deti 10. 11. 2021

Správny rodič sa pre svoje ratolesti snaží nájsť program, pri ktorom sa zabaví, ale pri ktorom sa aj niečo naučí. Niekoľko sa ich podarilo nájsť aj nám! Spojte príjemné s užitočným a spestrite prázdniny nie len svojim deťom, ale aj sebe.

Na Slovensku v lete prebieha niekoľko zaujímavých podujatí, ktoré nezaujmú len svojim programom. Vo Vysokých Tatrách pookrejete v prírode, v Bratislave plánovaný program prepojte s návštevou divadla, či múzea. Pod článkom sa s nami v komentároch podeľte o to, kam s deťmi najradšej chodíte vy a článok doplníme o ďalšie zaujímavé tipy. Čím viac ľudí sa o nich dozvie, tým lepšie. Nespríjemnite prázdniny len deťom, ale aj sebe.

TIP: Viete, čo okrem vystúpenia Mira Jaroša, majú podujatia pre deti spoločné? Vstupné zdarma! Aj to je jeden z dôvodov, prečo si ich nenechať ujsť.

Svište na Plese

25. - 26. august 2018

Štrbské Pleso

Na športovo-edukatívnom princípe je postavená dobrodružná rodinná súťaž Svište na Plese. Jej cieľom je prebudiť záujem o pohyb na čerstvom vzduchu a pobyt v prírode. Je určená deťom od 6 do 12 rokov. Vaše ratolesti tu čakajú zaujímavé športovo-vedomostné stanovištia, veľké tatranské scrabble, rôzne dobrodružstvá, testovanie svištích zmyslov, tombola a ešte oveľa viac. Ôsmy ročník sa uskutoční predposledný prázdninový víkend na Štrbskom Plese. Rozlúčte sa s prázdninami tak, ako sa patrí. Nezabudnite, že na dovolenke s deťmi nemusíte minúť celý majetok.

svistenaplese

Dýchajte z hlboka a vychutnajte si pobyt na čerstvom vzduchu.

DOD Markíza

22. august 2018

Bratislava – Záhorská Bystrica

dod DOD markíza

Najviac známych tvárí stretnete v areály Markízy.

Deň otvorených dverí TV Markíza je už všetkým dobre známy. Každý rok sa naň tešia tisícky divákov, pretože je zárukou skvelej zábavy a výborného programu, ktorý môžete doplniť množstvom zaujímavých atrakcií. Páči sa vám niektorý slovenský seriál, ktorý sa na Markíze vysiela a chcete stretnúť jeho hlavných predstaviteľov? 22.08.2018 bude pre vás areál Markízy tým správnym miestom. Množstvo súťaží a detský kútik je záruku, že si ho rovnako dobre užijú deti aj ich rodičia. Spoločnosť vám bude robiť aj IMT Smile, Peter Cmorík, Dara Rolins a mnoho ďalších slovenských zvučných mien.

Medvedie dni

1. august – 4. august 2018

Vysoké Tatry - Hrebienok

Netradičný tatranský festival medveďov sa už jedenástykrát koná začiatkom augusta. Nenechajte si ujsť štyri dni medvedej atmosféry a zábavy pre deti a dospelých. Rôzne medvedie súťaže a hry, zábavné detské divadlo a bohatý sprievodný program vás do Tatier prilákajú aj tento rok. Andrej Bičan, Miro Jaroš, Kristína, Gogo, Lúčnica a Trpaslíci sa postarajú o to, aby ste s medveďmi prežili nezabudnuteľný predĺžený víkend. Zoberte so sebou svojho obľúbeného plyšového medvedíka a dostanete aj malý darček. Rezervujte si ubytovanie v Tatrách cez Booking.com a strávte s medveďmi štyri krásne dni.

medvedie dni

Medvede, ktorých sa v Tatrách nemusíte báť.

Telekom detský festival

2. september 2018

Bratislava - EUROVEA

telekomdetsky

Festival pre deti a ich starostlivých rodičov.

Oslávte 5. opakovanie podujatia Telekom Detský festival, ktorý je plný zábavy a šantenia pre vašich drobcov. Rodičia dostanú množstvo informácií o tom, ako kombinovať modernú dobu tabletov a iných technických vymožeností s klasickým učením sa pomocou čítania a písania, bude sa rozvíjať kreativita a šikovnosť. Deti si zašportujú so známou Sport Kids Academy, zahrajú si futbal, basketbal, florbal a ukážu, ako si poradia s horolezeckou stenou. Máša vás prevedie rôznymi rozprávkami a spolu s ňou budete hľadať jej kamaráta medveďa. Čo myslíte, podarí sa vám ho nájsť? Začiatok školského roka patrí v EUROVEA deťom a ich starostlivým rodičom. Príjemná rozlúčka s prázdninami, čo poviete?

Rozprávkoland – najväčší rodinný festival

14. júl 2018 - Červený Kameň

28. júl 2018 - Banská Bystrica

12. august 2018 - Domaša

26. august 2018 - Zelená Voda

Tento rodinný festival zavíta v priebehu leta až do 4 rôznych miest. Deťom prinesie veľa zábavy, obľúbených detských show, atrakcií, rôzne divadielka, veľa obľúbených divadelných postavičiek, súťaží a činností s animátormi. Toto všetko vaše deti prežijú za jeden rozprávkový deň! Spoločnosť vám okre skúsených animátorov bude robiť Miro Jaroš, Paci Pac, Baby Band, Šmolkovia a mnoho ďalších rozprávkových kamarátov.

rozpravkoland

Nechajte sa vtiahnuť do sveta rozprávok.

Vyberte program pre deti lacnejšie

Vstupné na zaujímavé detské podujatie môžete získať ešte lacnejšie. Stačí využiť cashback a Tipli zľavové kupóny a zábave s vašimi deťmi na netradičných miestach už nič nestojí v ceste.

Súvisiace obchody

ZaMenej.sk, Travelking, zlavoMAX, Relaxero.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa