Predstavujeme chovateľské potreby Zoohit.sk!

Tipy k nákupuDomáci miláčikovia  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Potrebuje váš domáci miláčik novú hračku, správne krmivo alebo pohodlný pelech? Potom zavítajte na Zoohit– nech už máte doma smečku psov, jedno hravé mačiatku, kŕdeľ anduliek alebo pár činčil, tu pre domáce zvieratká nájdete všetko potrebné!

Čo by sme pre svojich zvieracích priateľov nespravili? Maznajú sa s nami, keď je nám smutno, netrpezlivo čakajú, kým prídeme z práce a hrajú sa s nami vždy, keď na nich máme čas. Starostlivosť o ich maximálnu spokojnosť by mala byť jednou z našich priorít. Ako im zaistiť dokonalé pohodlie? Nakupujte v tom správnom zverimexe - Zoohit môžeme len odporučiť!

História zverimexu Zoohit

Internetový obchod Zoohit.sk spadá pod spoločnosť Zooplus AG, ktorá sa stará o svojich zákazníkov už od roku 1999. E-shop dodáva svoj tovar do 28 európskych krajín a za dobu svojho pôsobenia rozoslal už viac ako 48 miliónov balíčkov. O dokonalý servis firmy sa starajú jej zamestnanci 365 dní v roku zo siedmych rôznych centier v Mníchove, Štrasburku, Oxforde, Janove, Madride, Krakove a Istanbule. Hlavné sídlo spoločnosti sa nachádza v Mníchove.

Na chovateľské potreby sú navyše skutočným expertom – na ich stránke nájdete skladom nad 8 000 produktov top značiek prvotriednej kvality za fantastické ceny.

Čo všetko na Zoohit nájdete?

zoohit

Na Zoohit nájdete tovar pre psov, mačky, hlodavcov a malé zvieratká, vtákov a rybky – a to od prvotriedneho výživného krmiva cez pohodlné pelechy až po hračky, ktoré vydržia celé roky vystrájania. Pohodlne tu ale kúpite aj najrôznejšie antiparazitiká potrebné najmä v teplých mesiacoch a hygienické pomôcky.

Zoohit psy

V internetovom obchode nájdete viac ako 3.000 produktov a doplnkov pre psov. Vyberte si z ponuky viac ako 50 značiek granúl, konzerv a produktov z oblasti doplnkov pre psov. Od hračiek pre psov, psích pelechov až po búdy pre psov na zoohit.sk nájdete všetko, čo Váš pes potrebuje.

Tipli TIP: Nechcete zbytočne kupovať balenia krmiva, keď neviete či budú vášmu psíkovi chutiť? Prezrite si kategóriu Akcie na vyskúšanie, kde si môžete objednať malé balenia za nízke ceny.

Zoohit mačky

zoohit

V ponuke Zoohit je viac ako 40 značiek granúl, konzerv a iného sortimentu pre mačky. Tu jednoznačne nájdete to správne vybavenie, s ktorým sa vaša mačka bude cítiť ako v siedmom nebi. Škrabadlá, škrabacie stromy, hračky alebo podstielky, skrátka všetko pre mačky a ich majiteľov vo vynikajúcich cenových ponukách.

Zoohit malé zvieratká

E-shop ponúka široký výber potrieb a doplnkov pre malé zvieratká. Vybavte vášho zvieracieho kamaráta chutným krmivom, správnou klietkou a k nej vhodnými doplnkami. V prípade, že umiestnite vaše drobné zvieratko vonku, nájdete tu rôzne modely králikární a priestorných ohrádok.

Najlepšie značky na Zoohit.sk

Ukážte svojmu domácemu miláčikovi ako ho máte radi. Iste vám záleží na tom, aby bol zdravý, fit a nechýbali mu žiadne vitamíny. Investujte do najlepších značiek na Zoohit. Ktoré to sú?

  • Acana
  • Eukanuba
  • Happy Dog/ Happy Cat
  • Hunter
  • Pedigree
  • Taste of the Wild
  • Whiskas

A čo o Zoohit hovoria jeho zákazníci?

Tento zoo shop si úplne oprávnene obľúbili chovatelia z celého Slovenska. Čo na Zoohit a jeho služby vravia verní zákazníci?

zoohit

Súvisiace obchody

Zoohit

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa