Predstavujeme internetovú lekáreň Pilulka.sk

Tipy k nákupuNakupovanie 14. 4. 2023

Ráno sa zobudíte a cítite ako na vás niečo lezie. Škriabe vás v krku, bolí vás hlava a postaviť sa z postele zrazu vyzerá ako neuskutočniteľná výzva. Vtedy je online lekáreň poslednou záchranou!

Pilulka.sk pôsobí na slovenskom trhu od roku 2013. Stojí za ňou Martin Kasa, ktorý založil aj e-shop Kasa.cz. Objednaný tovar vám radi dovezú až domov, alebo si ho môžete vyzdvihnúť na niektorom z takmer 200 odberných miest po celom Slovensku.

Nájdete na nej odpoveď na všetky vaše neduhy! Lieky a rozličný tovar si môžete objednať v pohodlí domova, kam vám bude objednávka následne doručená.

Ako nakupovať na Pilulka.sk

Pilulka funguje ako každá iná internetová lekáreň, nájdete na nej obrovský výber voľnopredajných liekov, liekov proti chrípke, nachladnutiu a kašľu, vitamínov a doplnkov stravy, čajov a potravín, kozmetiky a drogérie, zdravotníckeho materiálu a iného.

Tovar môžete vyhľadať podľa jednotlivých kategórií. Ak neviete, v ktorej kategórii hľadať alebo sa vám produktami skrátka nechce preklikávať, použite vyhľadávaciu roletku. V roletke môžete vyhľadať konkrétny produkt alebo zadajte ťažkosť, ktorá vás trápi. Navyše pri online nákupe môžete využiť aj skvelý Pilulka zľavový kód, či inú možnosť šetrenia.

Tipli TIP: Uprednostňujete návštevu lekárne, kde sa môžete o nákupe lieku poradiť s lekárnikom? Poradiť sa môžete aj na Pilulke! Využite dborné poradenstvo online emailom alebo po telefóne.

Dvojnásobný cashback na Tipli

V týždni od 25.9.2017 do polnoci v nedeľu 1.10.2017 pre vás pripravujeme exkluzívnu akciu - double cashback na Pilulka.sk.

Zákazníci, ktorí v tomto období objednajú tovar z Pilulka.sk prostredníctvom cashback portálu Tipli získajú dvojnásobné odmeny za svoj nákup.

Doručenie tovaru a doprava ZADARMO na Pilulka.sk

Vaše objednávky sa na Pilulke snažia vybavovať obratom, nie všetok tovar je však dostupný ihneď. Každý tovar má uvedenú dostupnosť, na základe ktorej je možné zistiť rýchlosť dodania.

V prípade, že využijete službu expresného kuriéra je doba dodania 240 min.

Po objednaní ste jeden deň vopred informovaný o doručení balíka SMS správou s číslom zásielky, predpokladaným termínom doručenia a výškou dobierky. Platiť môžete v hotovsti, kartou alebo Viamo.

Cena dopravy sa pohybuje v rozmedzí 3 - 4 €. Závisí od zvolenej platby a prepravcu.

Doprava ZADARMO je medzi užívateľmi na Pilulke obľúbený benefit. Akce platí pre objednávky nad 9,90 €. Objednajte si svoje obľúbené produkty a za poštovné nezaplatíte ani korunu. Pre ďalšie akcie sledujte domovskú stránku Pilulky.sk alebo sekciu zliav na Tipli.

Mapa odberných miest Pilulka.sk

Tovar si môžete aj samy vyzdvihnúť na jednom z výdajných miest. Dopravu tak máte grátis. Pre osobný odber je možné využiť širokú sieť Zásielkoveň (červeno označené) alebo priamo lekárne Pilulka (zeleno označené).

Internetová lékárna Pilulka.cz se představuje

Pilulka.sk recenzie

Pilulka.sk je viac než internetová lekárňa. Okrem širokého sortimentu liekov a ďalších výrobkov podporujúcich zdravie, ponúka Pilulka množstvo výhod. Napríklad bezpečnú a rýchlu platbu online, odberné miesta po celom Slovensku,Pilulka Klub, nutričné poradentsvo zadarmo, magazín a ďalšie.

A ako si na internetovú lekáreň a kamenné predajne zvykli zákazníci? Prečítajte si pár recenzií na Pilulka.sk. Na našich stránkach nájdete aj moje lekaren!

Internetová lékárna Pilulka.cz se představuje

Súvisiace obchody

Pilulka.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa