Predstavujeme Muziker.sk - eshop s hudobnými nástrojmi

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Ak ste hudobník telom aj dušou, vašej pozornosti určite nemôže uniknúť najväčší internetový obchod s hudobnými nástrojmi a príslušenstvom. V Muzikeri nájdete pre dokonalú hudbu všetko - od strún cez basgitaru až po mikrofón.

Pre hudobníkov a milovníkov hudby nájdete na Muziker.sk všetko. Internetový obchod je rýdzo slovenská spoločnosť aktívna už od roku 1995. Vďaka svojim prvotriednym službám, kvalitným výrobkom a výhodným cenám sa stal najobľúbenejšou svojho druhu na Slovensku.

Čo nájdete v ponuke Muziker.sk?

Výber e-shopu pozostáva zo všetkých hudobných nástrojov, na ktoré si len spomeniete. Na stránkach nájdete gitary, bicie, basy, klavíre a ďalšie od najrôznejších výrobcov. Ak ste len začiatočník, môžete na začiatok zvoliť lacnejšiu značku, ktorú po tréningu vymeníte za lepšiu.

Okrem hudobných nástrojov Muziker ponúka slúchadlá, reproduktory, svetlá a ďalšie príslušenstvo pre dokonalý hudobný zážitok.

Muziker.sk gitary

muziker

Ak sa chystáte kúpiť nejaký hudobný nástroj, najdôležitejší je správny výber. Ako to už s učením býva, zo začiatku sa musíte pripraviť na mnohé úspechy ale aj omyly. Preto si vyberte gitaru, pre ktorú sa tento boj oplatí bojovať. ;-)

Najskôr sa rozhodnite, akú hudbu by ste na svojej gitare chceli hrať. Vyhovovali by vám rockové pesničky na elektrickej gitare alebo ste skôr zapálený pre jej akustickú verziu?

Hlavný rozdiel medzi gitarami spočíva v drevinách, súčiastkach a pohodlnosti hry. O všetkom sa môžete poradiť s predajcom v kamennom obchode alebo na bezplatnej linke na stránkach Muziker.sk.

Prečo nakupovať v Muziker?

  • Výhodná cena - výrobky získate za najvýhodnejšie ceny na trhu
  • Široký výber - tisícky výrobkov rôznych značiek a kvality čaká iba na vás
  • Rýchlosť dodania - po uskutočnení objednávky máte tovar doma do niekoľkých dní
  • Vernostný program - v Muziker si užívate pravidelné zľavy a vernostné bonusy pre členov Muziker klubu
  • Zákaznícky servis - pri akomkoľvek probléme kontaktujte špičkový zákaznícky servis

Muziker zľava a zľavový kupón

Nakupujte hudobné nástroje výhodnejšie s Tipli. V profile obchodu Muziker nájdete všetky aktuálne zľavy, ktoré v internetovom obchode môžete využiť. Najvýhodnejšie nakúpite ak budete zľavy a zľavové kupóny kombinovať s cashbackom od Tipli.

Pobočky Muziker Slovensko

muziker

Muziker Bratislava

Kde všade na Slovensku môžete v Muzikeri nakúpiť?

Muziker Bratislava Aupark: Adresa: predajňa MUZIKER, OC Aupark, Bratislava Einsteinova 18, Bratislava 5, 851 01. Otváracia doba: Po-Pia od 10:00 do 21:00 hod, So-Ne od 9:00 do 21:00 hod.

Muziker Bratislava Bory Mall: Adresa: predajňa MUZIKER, OC Bory Mall, Bratislava Lamač 6780, 841 06 Bratislava. Otváracia doba: Po-Pia od 10:00 do 21:00 hod, So-Ne od 9:00 do 21:00 hod.

Muziker Žilina: Adresa: predajňa MUZIKER, OC Aupark, Žilina, Veľká okružná 59/A, Žilina 1, 010 01. Otváracia doba: Po-Ne od 9:00 do 21:00 hod.

Muziker Košice: Adresa: Predajňa MUZIKER, OC Aupark, Košice, Námestie Osloboditeľov 1, Košice 1, 040 01 . Otváracia doba: Po-Ne od 9:00 do 21:00 hod.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa